2015. július 9., csütörtök

Eladó ház hét

Eladó ház hét

Eladó házat keresel Hét községben? Havonta több millióan választják az ingatlan. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Családi ház eladó Hétben: 2. Falusi Csok igénybe vehető. Műanyag nyílászárós, gáz és veg.


Please try again later. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó, használt és új építésű házak között tudsz keresgélni. Ozorán csendes kis faluban felújításra szorult családi ház eladó!


A házban a víz csak az udvarig lett bevezetve. Két szoba konyha, étkező,folyosó található benne. A ház fűtése gáz konvektor biztosítja a meleget de egyedi fűtésre is van lehetőség. A házhoz tartozik még egy udvar,veteményes kert ,és lebontásra szánt melléképületek!


Keressen minket bizalommal! Belül teljesen felújított! A külső és belső nyílászárókat kicseréltették , valamint új szúnyoghálós redőnyöket kapott.


A fűtésről cirkó, padlófűtés, valamint kandalló gondoskodik! A CITY CARTEL INGATLANIRODA eladásra kínál Balatonlellén, csendes utcában, egy parkosított 8mnagyságú telken elhelyezkedő, szintes, 2mlakóterületű, felújított állapotú, cseréptetős családi házat. Tatabánya Kertvárosban tetőtér beépítéses családi ház eladó ! A ház jelenleg 2-generációssá van alakítva, de akár vissza is lehet alakítani. A fűtés kazánról működik, de a gáz is be van vezetve. Gárdonyban nm-es családi ház eladó.


A központ közelében lévő, két szobás gázkonvektor fűtésű, vegyes falazatú épület teljes közművel rendelkezik, 3nm telek tartozik hozzá. A burkolatok járólap, hajópadló, és laminált padló, az épület. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron.


A ház melléképületében külön lakrész kialakítása megkezdődött. További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! Hévíztől km-re, Alsópáhokon kétszintes családi ház nagy telekkel eladó. A szobák tölgyfa parkettával, a többi helyiség minőségi csempével és járólappal lettek burkolva.


A gyönyörű Andrássy kastély szomszédságában található. Tiszadob környékén több munkahely lehetőségek. Az ingatlan fűtése gáz cirko.


Elek központjától 2méterre eladó egy családi ház. Két család részére is kialakítható a 1nm-es, szobás, két konyhás, nagy portával rendelkező ingatlan, melyhez egy garázs és két pince is tartozik. A ház tetejét és kéményeit már felújították, a lakás rezsije pedig minimális. Fűtését tekintve gáz- és vegyestüzelésű kazánnal egyaránt fűthető. Miközben az eladó otthonok között keresgélünk, igazi kincsekre bukkanhatunk.


Eladó ház hét

Egy-egy hirdetés épp olyan, mintha egy gyönyörű házakkal teli magazint lapozgatnánk. Nyergesújfalu központi részén, csendes, ligetes környezetben eladó MEDENCÉS,. A Startlakon db fényképes héti eladó ház - házrész hirdetés vár.


Az eladó házak között többféle kategória megtalálható és persze Héten városrész szerint is szűrhetjük a találatokat. Józsefváros, Tisztviselőtelep, Pest.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések