2015. július 24., péntek

Szűz mennyire őszinte

Szűz mennyire őszinte

Szűz : Ha a párunk Szűz , akkor nemcsak, hogy őszinte , hanem nagyon szókimondó, egyenes, aki szereti hangoztatni, hogy mi a véleménye az egyes dolgokról. Amennyiben mégis úgy dönt, hogy elhallgatja az igazságot, esetleg torzít rajta, akkor azt csak azért teszi, hogy ne bántson meg másokat. Szűz (VIII. - IX. 22.) A Szűz jegyű férfi alapvetően őszinte , csak szereti itt-ott picit kiszínezni az igazságot.


A tények elferdítésé ben mondhatni szakértő, de általában azért cselekszik így, mert fontosak számára mások érzései, és senkit nem szeretne megbántani. A barátnőim közül természetesen már senki nem szűz , eleve ez ugye külső nyomás. A Kos már bután őszinte , a Mérleggel vigyázni kell, mennyire hazudnak az egyes csillagjegyek? A pontos adat) A hazugság nagyon csúnya szokás, ha valamit elfednek vele, de pozitív is lehet, ha nem szeretnének megbántani a puszta őszinteséggel.


Ha egy tipikus rák megnyílik neked egy kapcsolatban, akkor szerencsés vagy, mert a többségük nagyon őszinte , hűséges, családcentrikus. Még a nem annyira tipikus rákok se szeretnek szórakozni, egyáltalán nem csapongó típus, és nagyon megválogatja, kit enged közel magához, testileg és lelkileg is. Persze, persze, hogy mindig őszintének kell lenni.


Hogy ez mennyire fáj, az attól függ, hogy vele konfrontált egyed mennyire áll messze saját magától Ha nagy a középponttól a távolság, akkor valószínű nagyon üt, ha már uton van befelé, már az is lehet jól esik, mert máshonnan nem kap ingyen őszinteséget. Enyhíteni lehetséges, de azt nem tudom, mennyire lehet csökkenteni. Mivel még egy lombikot tervezünk a jövő év folyamán, hogy legyen a fiunknak kistestvére, az ottani vizsgálatokon majd kiderül mennyire volt. A Halak úgy tud alkalmazkodni, annyira igyekszik megfelelni, hogy azt még a legkritikusabb Szűz se tudja elérzékenyülés nélkül fogadni.


A Bak esetében épp fordítva működik minden. Szűz boldogan teljesíti, mert be akarja bizonyítani, hogy érdemes az elismerésére, szeretetére. A Szűznek szüksége van a Bak magabiztosságára és határozott jellemére, és jólesik neki, ha dicsérik.


Szűz mennyire őszinte

Persze a Bak nem dicsér elhamarkodottan, megfontolt jellem. Szűz , ha bókot kap a Baktól, akkor biztosra veheti, hogy a dicséret helytálló és őszinte. Szűz az egyik leggátlásosabb jegy, emiatt elég tartózkodó. Talán sokkal fontosabb számára a szeretet, mint a testi kapcsolat. A Szűz köztudottan rendmániás és gyakorlatilag alig képes felengedni egy rendetlen hálószobában.


Mindig megmondja az őszinte véleményét és nem fog kertelni. Hatalmas szíve van és nagyon nagylelkű. Nagyon gyakorlatias és a földhöz ragadt. Talán visszafogottnak és szerénynek tűnik, de ha egyszer közel kerülsz hozzá, kiderül, hogy mennyire szeretnivaló.


Szűz mennyire őszinte

Türelmes és jó modorú, jó mentor és tanár tud lenni. A nyitott, őszinte kommunikáció a kulcs, de vigyázz – érzékeny teremtés, úgyhogy csak ésszel! Ha a választottad horoszkópja Szűz , akkor eszedbe ne jusson a széthagyni a holmidat vagy mosatlannal teletömni a mosogatót, mert kivívod magad ellen a haragját.


Az őszinte érdeklődés, nem túl sok kérdés az, ami a szellemét megmozdítja. A Szűz jóllehet földi jegy, változó jegy és erős a szellemisége: semmilyen alpári, trágár stílust nem tűr meg és a tiszta, finom stílusú, udvarias, egyenes beszédet szereti. A Szűz jegyben született az uralkodó bolygója, a Merkúr révén, kiváló értelmi képességgel rendelkezik, de nincs magabiztossága, így nyugtalan és aggodalmaskodó, különösen, ha az uralkodó bolygója is a Szűzben van. Merkúr az Oroszlánban vagy a Mérlegben áll, olyan hatások keveredhetnek, melyek hozzásegítik a. A Szűz józan szerető, az állatöv legridegebbnek tűnő és legjózanabb partnere. Ami fontos, hogy legyünk számára tökéletesek.


A Szűz megbízható és hűséges partner, kényelmet talál a házasélet mindennapjaiban. Az, hogy szeret segíteni másokon, megerősíti romantikus kapcsolatát, bármit megtenne partneréért. Ragaszkodása olykor iszonyú féltékenységgel párosul. OROSZLÁN – szereti a kihívásokat, de alaptermészete a lustaság, így nem szívesen indul vadászni, ha otthon mindene megvan.


Elnyújtózik, akár az állatok királya, és élvezi, ha kényeztetik. SZŰZ – őszinte és ragaszkodó. Nők, akik a hatvan felett is stílusosak maradtak. Ha azt gondolo hogy egy bizonyos kor felett majd kötelességed lesz lecserélni a divatos ruhadarabokat otthonkára, akkor nagyon tévedsz. A Bikát idegesítheti, hogy a Szűz rengeteget beszél, és ha balul sül el valami, a Bikát hibáztatja érte, a Szüzet pedig ugyancsak bosszanthatja, hogy a Bika imád lustálkodni.


Mégis összecsiszolódnak és tartós kapcsolat alakulhat ki közöttük. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések