2015. július 3., péntek

Albérletek 14 kerületben tulajdonostól

Kiadó albérletet keresel XIV. Havonta több millióan választják az ingatlan. Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja.


Békásmegyer Duna felőli oldalán, a Hatvany L. Az ingatlan BÚTOROZOTT és GÉPESÍTETT állapotban keresi lakóit. A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat. Duna-part és a Mester utca szomszédságában kiváló közlekedéssel, mégis csendes mellékutcábaban, nagyszerű infrastruktúrával a belvároshoz közel. A lakás irányára 4m Ft.


Kínálatunkban az új építésű budapesti albérlet és felújított albérlet egyaránt nagy számban megtalálható. Cégünk több, mint éve foglalkozik budapesti albérletek közvetítéssel. Keressen a Kiadoalberlet. Dísz tér, on 3rd floor, a 1sqm duplex is for rent.


Madách utcában egy külön álló 20nm-eres erkélyes szoba. Belvárosban, kis szoba, egyedülálló hölgynek kiadó. A Bérlővel minden esetben bérleti szerződést kötünk, amely biztosítja, hogy ne kelljen félnie azoktól az ügymenetektől, mint egy magánszemély esetében: nem adják vissza a kaucióját, egyik napról a másikra a tulajdonos kiteszi a lakásából, felemeli a lakbért, elviszi a bútorokat, vagy eladja a feje felől az ingatlant, ha úgy tartja kedve. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Budapest területén az Ingatlannet kínálatában.


Hirdetésfeladás gyorsan, egyszerűen. Egy ingatlanportál, ahol tulajdonosok hirdetnek. Most ingyenes a hirdetésfeladás. Albérletek , kiadó lakások megosztott egy fényképet.


TÖRÖKVÉSZEN, LEPKE UTCÁBAN KIADÓ egy 1m2-es, szobás, PANORÁMÁS, GYÖNYÖRŰ LAKÁS. TULAJDONOSTÓL KIADÓ a IV. Rózsa utcában (metró 5m, buszmegállók a ház előtt, Pólus Center buszmegállónyira) egy 7. Ezt a csoportot azért hoztam létre, mert tapasztalataim szerint a felszabaduló albérletek nagy százaléka el sem jut a hirdető oldalakig, hanem már itt facebookon elkel. A csepeli munkalehetőségeken kívül június 30-tól megnyitjuk a nagy albérlet keresőt.


Ha ön tud kiadó albérletről, ami nincs a listában, írja meg nekünk a Csepel. Lőrinc Center közelében, lakásos új építésű társasházban. Minőségi anyagok használata és kiváló ár-érték arány jellemzi a projektet. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Katalin empatikus személy, aki nagyon intelligensen kezeli a szakmájat. Nem a haszonszerzés csillog a szemében, hanem az elhivatottság. Több ingatlan közvetítő cég munkatársát is castingra hívtuk, mielőtt szerződtünk. ALKALMI ÁRON kiadó a XIV.


Mogyoródi útnál egy nm-es berendezett szoba akár azonnali költözéssel egy fő részére ! Bútorokkal felszerelt ! Jó állapotú,világos,csendes,kevés rezsi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések