2015. július 27., hétfő

18 Ker albérlet hu

Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted! Kiadó albérletet vagy szobát keresel? ALBÉRLET Budapest XVIII. Kerületben, Budapest XVIII.


18 Ker albérlet hu

Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! Fűtése konvektoros, ezáltal rezsije kedvező. Kisállat hozható, gyermek nem akadály!


Ha ez az albérlet vagy ehhez hasonlóak érdeklik, fáradjon be irodánkba és válogasson kedvére! Szoba ( albérlet ) - Budapest XVIII. Havannan berendezett gépesített gyorsan költözhető szoba rezsivel együtt 40ezerert kiadó.


Ingyenes hirdetésfeladás - Alberlet -szobatars. Havonta több millióan választják az ingatlan. A legfrissebb albérlet , kiadó lakás hirdetések Budapest XVIII.


Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel gyorsan, könnyedén, akár visszahívást is kérhet. A kereső vagy településlistáink segítségével pillanatok alatt megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő albérletet, Budapesten és vidéken egyaránt. Lakás - Budapest XVIII. Ahhoz, hogy sikerüljön megtalálni az ideális otthont, a széles piaci kínálatban bizony alaposan körül érdemes nézni. Eladásra kínálom Budapest, XVIII.


Rendessy telepén található, m2-es, szobás, teraszos, jó állapotú kertes családi ház, örökölhető bérleti jogát. Felsõrákoson, a Rákos-patak közvetlen közelében, családi házas övezetben, a Nemes utcában, egy 80m2-es, szoba-hallos, ablakos konyhás, ablakos fürdõs, teraszos, kertkapcsolatos, jó állapotú földszinti téglalakás, udvari beállási lehetõséggel. A telekrész 2nm, db. Albérletet, kiadó lákást keresel Budapesten?


Nálunk megtalálod amit keresel. Térképes albérletkeresés. Eladó, kiadó új és használt Ház hirdetések XVIII.


18 Ker albérlet hu

Több száz friss, ellenőrzött eladó Ház hirdetés: 1m2-es szobás jó állapotú i. Lakatos lakótelep területét a madárcsicsergés és a lombos, ősfás környezet, hatalmas zöld terület jellemzi, ami igazán kedvező a délutáni és esti sétákra. Minőségi albérlet Budapesten! Kínálatunkban az új építésű budapesti albérlet és felújított albérlet egyaránt nagy számban megtalálható. Cégünk több, mint éve foglalkozik budapesti albérletek közvetítéssel.


DOBÓ UTCÁBAN egy nm-es szobás bútorozatlan KLÍMÁS lakás egy tégla építésű lift nélküli társasház első emeletén utcai kilátással és cirkós fűtéssel. Budapesten béreljen kiadó szobát, teljes lakást vagy albérlet. Az ingatlanhoz nm-es erkély is tartozik. Tekintse meg a Professional Premium Property számlás kiadó szoba és lakás kínálatát Budapest belvárosában! Prémium szinten felújított, berendezett, gépesített lakások, lakószobák, lakrészek Önnek, lakhatási támogatás igénybevételével is.


Megvételre kínálom az alábbi lakást a Csontváry Kosztka Tivadar utcában a Havanna lakótelepen. Jó elosztású a szobák külön nyílóak. Ha a fővárosban van szüksége lakásra, házra vagy egyéb ingatlanra, használja a keresőnket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések