2015. július 20., hétfő

Nagykáta képviselő testület

Az önkormányzat bizottsági tagjainak megválasztása” szavazás, eskütétel utáni felszólalását, kiegészítve véleményemmel. Nagykáta város hivatalos. Ennek keretén belül a polgármesterrel és a képviselő - testület tagjaival az élen rendbe tesszük a város olyan gondozatlan terülteit, ahol valamiért nem tudják megcsinálni az ott lakók, vagy a VGSZ idejébe nem fér bele.


Nagykáta képviselő testület

Köszöntöm mindazokat, akik hazánkból és az országhatáron túlról nyitották meg oldalunkat. Bízom benne, hogy községünk múltjáról és jelenéről, önkormányzatunk és az általa fenntartott intézmények, egyházközségünk története valamint társadalmi, civil szervezeteink működéséről készített rövid ismertetőnk felkeltette érdeklődését Tóalmás község. Az utca lakóinak ezúton is köszönjük a türelmüket. Mezőgazdasági programunkban a már termőre fordult paradicsom mellett hagymát, salátát és retket palántáztunk ki, termesztünk.


Itt több napirendi pont között sor került a bizottsági helyek kiosztására, valamint az új tanácsnok megnevezésére. Deák Katalin 52 Tóth Szilvia 5sza-vazattal. Olvassátok el, nézzétek meg.


Teljes körű, ha kell, törvénytelen sztrájkot tanácsol a közigazgatásban dolgozóknak a szocialista Korózs Lajos, mert ha teljesen leállna a közigazgatás, akkor a kormány meghátrálna, mert az ő munkája nem lenne elvégezve – jelentette ki. Az iskola alapító okiratának módosítása Formai módosításokra volt szükség, a sajátos nevelési igényű tanulók foglalkoztatását is jelölni kell külön az okiratban. Mint arról korábban beszámoltunk, elfogadta a biztosítási tervet az október 23-i nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs.


Ezt Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, a testület vezetője jelentette be, aki k. Kikötő című magazinunk új sorozatában a megyei és a települési. A képviselő - testület alakuló ülése. This feature is not available right now. Please try again later. Kettős mércét alkalmaz a Demokratikus Koalíció.


Az ülésen nyolc fő képviselő vett részt. A Jobbik szerint amíg az Európában elszigetelődött Fidesz-kormány keleten keres megértő rokonokat, a magyarokat kizsákmányolják, a fiatalok elvándorolnak. Tápiószecső Víziközmű Korlátolt Felelősségű Társaságot.


Konyha villamos energia elszámolási mérés kialakítására vonatkozó árajánlatát, ami összegszerűen 192. Gondoskodik a képviselő - testület elé kerülő jelentések, előterjesztések elkészítéséről, a testületi döntésekben az iroda részére előírt feladatok végrehajtásáról. Közreműködik a belső ellenőrzéssel kapcsolatos feladatok ellátásában.


Nagykáta képviselő testület

Ellátja a pénzügyi ellenjegyzéssel kapcsolatos feladatokat. Dr Czira Szabolcs polgármester, valamint a képviselő - testület tagjai is letették esküjüket. Az önkormányzatok jogainak korlátozását kérte számon Burány Sándor, az MSZP országgyűlési képviselője napirend előtt a Parlamentben.


Képviselő testület választása. Pest Megyei Kormányhivatal Monori Járási Hivatal Járási Népegészségügyi Intézetének (volt ÁNTSZ) bemutatkozó oldalán. Az Intézet vezetője: dr. Monorierdő településrész leválása és új község alakításának az ügyében.


Mindenki, akinek fontos ez a város! Vállalt tisztségem tudatában úgy érzem, nem az a feladatom, hogy szépelgő szavakat írjak honlapunk beköszöntőjében. Körtvélyesi Attila elnök.


Testület egyhangúlag elfogadott. Tömegközlekedéssel rendszeresen jár buszjárat Gödöllő, Budapest útvonalon. A legolcsóbb ajánlatot a kartali MGT Kft. Tápiószelei üzemünkbe keresünk megváltozott munkaképességű kollegákat, napi órás munkavégzésre. A Sallai utcának azt az új nevet adta decemberben a képviselő - testület , hogy Szilus utca.


Nagykáta képviselő testület

Ez egy szilfás terület volt annak idején, régi népies elnevezés erre az, hogy szilus, mondta a névadás mögötti logikáról a jegyző. A lakók viszont nem voltak elragadtatva ettől a névtől, és újabb átnevezést kezdeményeztek. Az ügyintéző az illeték befizetését követően, soron kívül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések