2015. június 4., csütörtök

Rendészeti szakközépiskola tantárgyak

Rendészeti szakközépiskola tantárgyak

Képzésünk szakmai érettségivel záruló, négy évfolyamos, nappali rendszerű képzés a közszolgálati szakmacsoport. EGER , Kossuth Zsuzsa Szakközépiskola , Szakiskola és Kollégium. A tanuló – a szakmai alapozó és a többi szakmai tantárgy anyagát integrálva – ismerje meg és sajátítja el a szabálysértési, útlevélrendészeti, fegyverrendészeti, személyazonosító igazolvány rendészeti és lakcímrendészeti ismereteket. A Miskolci RSZKI felvételi szabályzatát az iskola igazgatója kiadmányozza és jóváhagyás után az irat nyilvános. A szakközépiskola utolsó évfolyamának eredményes befejezése.


A pontszám kiszámítása SNI-s tanuló esetén: a hiányzó osztályzatokat a felvételi tantárgyak meglévő osztályzataiból számított kerekített átlaggal pótoljuk (minden esetben mellékelni kell a felvételi laphoz a szakértői véleményt és az iskola határozatát a felmentésről). A rendészeti ágazati szakmai érettségiről. Serényi Béla Szakgimnázium és Szakközépiskola tanulói is csatlakoztak a fenntarthatósági témahéthez kapcsolódó „TeSzedd! A határidő után beérkezett jelentkezési kérelmeket a szakközépiskola elutasíthatja.


Jelentkezés folyamatosan e-mailben, telefonon, ho. Először érettségit kell szerezned. Rendőr szeretnél lenni? Az iskola külön felvételi vizsgát nem tart. A hozzánk jelentkezett tanulókat az általános iskola 7. Iskolánk a szabadon tervezhető órakeret terhére szükség szerint felzárkóztató, vagy az arra jelentkező tanulók számára emelt szintű érettségire felkészítő oktatást.


Kötelezően választható tantárgy (fizika, kémia, biológia, számítástechnika, informatika, történelem, természetismeret tantárgyak közül a legjobb): 7. SZAKKÖZÉPISKOLA NAPPALI sztály étszám Összesen 9. Az képzés az érettségi megszerzése mellett több. A szakgimnázium, illetve a szakközépiskola elvégzése után nyitva áll az út az érettségi, a szakmaszerzés és a továbbtanulás felé egyaránt. Szakképző évfolyamainkra már a nyolcadik osztály elvégzése után is várjuk a jelentkezőket. Nikoletta gépész szakmai elméleti tantárgyak.


Bencés Márta fodrász szakmai elméleti tantárgyak. Boros Anikó Klára magyar, német, ének. Breznyik Tímea fodrász szakmai elméleti tantárgyak. A meghívónkat ez alkalommal elfogadta a miskolci Diósgyőr-Vasgyári Szakképző Iskola, a Nagykállói Budai Nagy Antal Szakközépiskola , és a putnoki Serényi Béla Mezőgazdasági Szakképző Iskola.


A megbeszélésen bemutattuk a Miskolci Rendészeti Szakközépiskola felvételi rendszerét, képzési szerkezetét. Egészségügyi és pályaalkalmassági követelményeknek való megfelelés szükséges. A Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium honlapja. Szegedi Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium. BMSZC Than Károly Ökoiskolája, Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Bp.


Az ötödik választható érettségi tantárgy a belügyi rendészeti ismeretek is lehet. Szakmai tantárgyak : pedagógia, pszichológia, gyakorlat éven át, rajz, ének éven át. A képzésben az érettségi megszerzése mellett több. Megismerheted a bemutatkozásukat szövegesen, képpel és videókkal. Segítünk közeli óvodákat keresni, illetve adunk ötletet a délutáni fejlesztésekhez és sporthoz is.


A harmadik tanulmányi évtől a diákok választhatnak az érdeklődésüknek megfelelően az utazás és turizmus, illetve a gazdasági ismeretek tantárgyak közül. Az első idegen nyelvet (angol) emelt óraszámban tanítjuk. C) Nyelvi előkészítő évfolyaaz ide jelentkező tanulók ötéves képzésben vesznek részt. A Ceglédi SzC Bem József Műszaki Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája. A rangsorolás a fenti tantárgyak.


Menő menza kialakítása az Eötvös Loránd Műszaki Szakközépiskola , Szakiskola és Kollégiumban. Programok, rendezvények.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések