2015. június 10., szerda

Oroszlán vízöntő gyakori

Mit gondoltok, ha egy oroszlán pasi nem tudja eldönteni, hogy együtt akar-e lenni a párjával, mi a legjobb női praktika, amivel ezt rövidre lehet zárni, és rá lehet kényszeríteni a gyors döntésre? Sőt, ha lehet, inkább viccet csinál magából. Vérre menően kiállunk egymásért, és kitartunk a másikért jóban-rosszban:) Persze néha van háború, ami mindig nagyon hangos és általába törik valamilyen. Sok Vízöntő nő azt gondolja, hogy a család és az otthon területe nem elegendő az intellektuális képességeihez és érdeklődési köreihez. Ezért is találhatunk oly sok Vízöntő nőt a politikai életben, segélyszervezeteknél, ahol széles körű eszméik, másokkal való törődésük és nőiességük egyszerre bontakozhat ki.


A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó. Elfogadom Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. A Vízöntő -jegy tárgyalásánál elkerülhetetlen, hogy említést tegyünk - hacsak néhány mondat erejéig is - egy nem személyes, nem egyedi területről. Az asztrológia szemlélete szerint egy nagy világkorszak küszöbén állunk.


A Halak korszaka lezárult, és kezdődik az új, több mint kétezer éves szakasz, a Vízöntő korszaka. Legtöbbször ez a magánéletében ütközik ki. Családtagjait gyakran nem tekinti egyenlő partnernek, szükségleteiket önzőnek és érzelmileg túlfűtöttnek találja. Ez biztosítja a harmónia kialakulását a két házastárs között, még akkor is, ha boldodságról esetükben túlzás lenne szólnunk. A Vízöntő szívesen belevonná kalandjaiba párját, ám a Bakra nem jellemző, hogy meggondolatlanul fejest ugorik az élet sűrűjébe.


Ha a Vízöntő mégis rá tudja venni, akkor felszabadító élményben lehet részük, ellenkező esetben a Bak fokozatos ellenszenvet kezd érezni a Vízöntő életvitele iránt. A Nyilas egyenes és becsületes jellem, a Vízöntő okos és jövőbe néző, jó párost alkothatnak együtt. Hamar feltűnnek egymásnak, hiszen mindkettő nyitott típus, szeretnek társaságban lenni. A Vízöntőnek imponál a Nyilas dinamizmusa, humora, a Nyilas pedig rajong a Vízöntő eredeti, máshoz nem hasonlítható jelleméért. Egy indulatos és egy érzékeny ember találkozása.


Ha kellőképpen odafigyeltek egymásra, akkor képesek vagytok megteremteni a harmóniát. Gyakori , de nem éppen zökkenőmentes kapcsolat. Mások az erőviszonyok, ennek ellenére, illetve pont ezért jól kiegészíthetitek egymást.


Nagyon sok múlik rajta neked kell többet tűrni. Az oroszlán gyakori ábra a heraldikában, hagyományosan a bátorságot, hősiességet és erőt szimbolizálja. A címeroroszlánok vagy leopárdok (a korai heraldika mindkét szót használta) a következő pózokban fordulnak elő: hátsó lábain ágaskodó, szembenéző, hátrafelé néző, lépkedő, álló, fekvő, ágaskodó, ülő. A Vízöntő ember szelleme ugyancsak a fordulat szelleme, a hirtelen átcsapásé, a megváltozásé. Olyan szellem, amely gyakran szöges ellentétbe hozza az embert a természettel.


A természet Oroszlán -szerű. Ez a jegy a Vízöntő ellenpontja. A Vízöntő jelét a levegő elemi minősége hatja át, mely változékonyságával könnyedséget, sokszínűséget ad számukra. Pecsét gyűrű a Férfi kategóriában - most 107. Az oroszlán gyermek ettől függetlenül nagylelkű és jószívű, élvezi, hogy milyen nagyszerű dolog másoknak jót tenni.


Oroszlán gyermekeknél, de ha azt tapasztalja, hogy az ilyen megnyilvánulás mindig eredménytelen, hamar leszokik ezekről az eszközökről akarata. Fenti tulajdonságait mostani életében is kamatoztatni tudja, most azonban egyéni érdekeit háttérbe kell szorítania, és egy közösség részeként mások érdekében kell tevékenykednie. A Vad románc: Oroszlán és Vízöntő vízöntő romantikussága totál beindítja az oroszlánt, így nem meglepő, ha ez a páros azonnal a hálószobában köt ki. Az oroszlán általában nagyon magabiztosan és dominánsan viselkedik az ágyban és semmiképp se szeretné kimutatni a sebezhető oldalát.


Az Oroszlán uralkodásra termett, te pedig boldogan és odaadóan állsz be a hódolói közé. Felnézel rá, csodálod őt és örömmel szolgálod. Ez pedig nagyon kedvére való a te Oroszlánodnak. Ugrásra készen lesed minden mozdulatát, teljesíted óhaját-sóhaját. Egy párkapcsolatban gyakori , hogy a férfi és a nő hatalmi játszmát játszanak, kérdés, hogy ki vezet kit.


Oroszlán vízöntő gyakori

A Kos és a Skorpió is hajlamos a hatalmi játszmákra, és vezető típus mind a kettő, és ez komoly konfliktusforrás lehet közöttük. Nagyon kemény, olykor kifejezetten erőszakos, agresszív típus mind a kettő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések