2015. június 24., szerda

Csi miami helyszínelők 4 évad

A Miami helyszínelők egy újabb nyomozócsapat, akiknek módszerei éppen olyan kifinomultak, mint korábban megismert Las Vegas-i kollégáiké. More Csi Miami Helyszínelők 4. A floridaiak feje Horatio H. Caine (David Caruso), egykori gyilkossági nyomozó, akinek aprólékos munkáját Alexx Woods (Khandi Alexander) a mindentudó orvosszakértő segíti. Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben. CSI: Miami helyszínelők 4. Jerry Bruckheimer, a sorozat producere elmondta, azért indították el a Miami helyszínelőket, hogy ők készítsék el A helyszínelők első spinoffját. NCIS tengerészeti helyszínelők 4. CSI - Miami Helyszínelők Online Sorozat - dmdamedia.


Akárcsak az eredeti Helyszínelők , a Miami is egy csapat törvényszéki tudós munkáját mutatja be. Unsubscribe from Milán Darabos? Kérjük, add meg e-mail címe ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. Majd kiderül, a mostani évad is csak részes volt, hogy legyen helye az NYC-22-nak, de a nézettsége közelébe sem ért a Miami helyszínelők számainak. Abból nem csináltam titkot sosem, hogy a CSI -sorozatok közül mindig is a Miami volt a kedvencem , Horatio-t nem lehet nem szeretni (de), mint ahogy a kék tenger, valamint a. Nikki Beck, a sztárüdvöske halálos áramütést szenved egy vízzel teli fürdőkádban Miami legmenőbb partiján.


CSI : Miami helyszínelők - 04. A Las Vegasi Rendőrség helyszínelő csapatának rengeteg sok dolga van és előfordulnak igen érdekes eseteik is. Az éjszakás csapat vezetője, Gil Grissom, egy igazi „bogaras” tudós, irodája telis tele van mindenféle fura dolgokkal (például tartósított disznóembrió :D ). A Miami helyszínelok egy újabb nyomozócsapat, akiknek módszerei éppen olyan kifinomultak, mint korábban megismert Las Vegas-i kollégáiké.


Created by Ann Donahue, Carol Mendelsohn, Anthony E. With David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Rex Linn. DATA FÓRUM Az anyag nem vész el, csak ÁTALAKUL! Epizódcím szerint Összes epizód Évad nélküli epizódok. A rend kedvéért, azért itt az emékeztető, a visszaszámlálásnak vége és múltkor rákérdeztem és sommázhattam, hogy bizony nem mindenki ismeri a sorozatot, sokan most adnak esélyt, így itt a lehetőség, hogy pozitív vagy negatív kritikákkal árasszátok el a kommenteket. Ha kíváncsi vagy a sorozat évadjának epizódjaira akkor kattints az adott évad poszterére és a következő oldalon minden epizódot megtalálhatsz ami megjelent vagy csak meg fog jelenni.


Third Watch) A sorozat megtekintéséhez kattints a további bejegyzések-re! A csapat rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.


Csi miami helyszínelők 4 évad

Napjaink Miamijában, Floridában játszódik, illetve Miami Beachen. Az Egyesült Államokban forgó sorozatot több tucat más országban is sugározzák. This is a file from the media Commons.


Information from its description page there is shown below. Commons is a freely licensed media file repository. Neked melyek a kedvenc CSI sorozato írd meg nekünk Hozzászólásként.


A sorozat alap történetét már az eredeti helyszínelőkben láthattuk, de annyira érdekes volt a story hogy még egy bőrt le kellett húzni. With Gary Sinise, Carmine Giovinazzo, Hill Harper, Eddie Cahill. CSI head Detective Mac Taylor and his team solve crimes in New York City.


Az Amerikában igen népszerű The Who együttes dalából vágták össze a CSI Las Vegas sorozat főcímdalát, Pete Townshend előadásában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések