2015. június 1., hétfő

Milyen vagy teszt

Milyen vagy teszt

TESZT – Milyen sztár lenne belőled? Kíváncsi vagy , milyen sztár válna belőled? Kattints alul a ‘Következő’ gombra, és induljon a. Kérdezted már magadtól: Ha gyümölcs lennék, mi lennék?


Válaszolj egyszerű kérdésre és tudd meg! Melyik cegtol mit erdemes venni, es egy ebreszto uzenet is van bonuszkent a video vegen. Annyira szerény vagy , hogy még csak azt sem veszed észre, hogy mennyire kilógsz a tömegből.


Hihetetlenül okos vagy , a megjelenésed azonban mindig nyitott, melegszívű és barátságos. Jó gyermekorvos lennél, de nemesi körökben is jól helytállnál. Ez egy dere teszt csak hogy legyen magyarul is. Ez a teszt , az ember meghatározó személyiségjegyének állapotát méri fel és feltárja azokat a bekövetkezett változásokat a személyiségében, melyek akadályozzák Önt az életben.


Ezt követõen, személyes tanácsadónk a teszteredmények alapján, javaslatot tesz az Önnek a nem megfelelõ pontok kezelésére vagy javítására. Most itt a lehetőség, hogy megtudd! A válaszok meglepőek lesznek! Korai madár, vagy éjszakai bagoly.


EZO Teszt : kérdés, ami felfedi, milyen is vagy valójában Ez az egyszerû teszt felfedi személyiséged legmélyebb bugyrait is. Amire szükséged lesz: egy darab papír, toll és a képzeleted. Ha kitöltöd a tesztet, valószínű, hogy egy vagy két típus fog dominálni. Ezután olvasd végig a lenti állításokat! Ha valamelyik igaz rá jegyezd fel a mellette szereplő betűt!


A teszt végén számold meg, melyik betűből hány jött össze. Disclaimer: All non-English versions of the website contain unofficial translations contributed by our users. They are not binding in any way, are not guaranteed to be accurate, and have no legal effect. Sokszor elgondolkozol azon, vajon milyen hatással vagy az emberekre?


Nem kifejezetten a személyisége sokkal inkább a benned lakozó nő varázsára vagy kíváncsi? Hogy milyen hatással vagy a férfiakra? Egy jó haverként tekintenek Rád vagy egy szexis vadmacskaként? Te egy királynő vagy , aki tisztában van a saját értékével!


Milyen vagy teszt

A királynő őszinte, mind önmagával szemben, mind más emberekkel. Néha ugyan egyesek szenvedhetnek a túlzott nyíltságodtól, őszinteségedtől, de a természetes varázsod ezt hamar elfeledteti. Te melyik Disney hercegnőre hasonlítasz a legjobban?


Tekintsd meg a képet és válaszd ki azt a tollat, ami a leginkább vonzó a számodra. Ne gondolkodj túl sokat, azt válasz ami megtetszik, ez árulja el a valós tulajdonságaidat! Ha ezt választotta nagyon határozott egyéniség vagy.


Ezt ed ha erős, hosszú hajat szeretnél. Az ápolt, erős haj nemcsak a hajformázáson és a loknikra kent termékeken múlik. Mint minden, a hajápolás is elsősorban belülről faka ha nem vagy egészséges, nem eszel jól és nem iszol eleget, akkor hiába próbálod életre kelteni a szenvedő fürtjeidet. Egy kifejezetten intelligens és bölcs gondolkodású ember vagy.


Mindig is érdekelt az, hogy mi mozgatja a világot, milyen szándék és ok bújuk meg az egyes dolgok mögött. Keresed a miérteket, sokat filozofálgatsz és olvasol. Az elméd szinte sosem pihen, de számodra ez a kikapcsolódás.


Személyiség teszt fákkal!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések