2015. június 9., kedd

Duna house elado lakas balatonkenese

Nem csak az ár határozza meg a prémium ingatlanok kínálatát. BALATONKENESE központi részén a községi strand és a kikötő közvetlen közelében alacsony fenntartású. Balatonkenese , Veszprém megye.


Rólunk Ingatlanok Kollégáink. Szép lakás garázzsal a történelmi belvárosban ! House ÓHEGY ingatlan kínálata. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Pozsonyi úton, luxus minőség! Eladó lakás, Budapest 13.


A db lakás három épületben, földszint, emelet, tetőtér kialakítással, kulcsrakészen kerülnek átadásra. Központi fekvésű LAKÁS a város szívében. Discover ideas about Utca.


Otthon Centrum és Otthontérkép hirdetéseiből az első legmagasabb árú balatoni ingatlant kiválasztva talán meglepő eredmény lehet, hogy a “legdrágábbak listáján” utolsó helyen álló ház is meghaladta a fél milliárd forintot. The apartment has a living area of 144. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron. Guests benefit from balcony. Retek utcai iroda ingatlan kínálata.


Az anyavállalat jelenleg. Bővebb információt látogasson el a honlapunkra. Találd meg a Neked legmegfelelőbb eladó ingatlant! A ház m2-es, plusz m2-es a terasz, ahol élvezhetjük a jó levegőt és a csendet. Víz és a csatorna bevezetése folyamatban van, de a villany bevezetése az új tulajdonos feladata lesz.


Duna house elado lakas balatonkenese

Olvassa el bemutatkozó oldalam, nézze meg jelenlegi kínálatomat és keressen meg, ha rám bízná ingatlanát! Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje. Bízza ránk Ön is ingatlanát! A hálózat arra számít, hogy ezzel tovább tudja növelni a bizalmat és a szakmai színvonalat és eredményesebb lehet a szolgáltatás.


Legyen szó használt vagy új építésű lakások és házak közvetítéséről. Ezen felül foglalkozunk építési telkek, üzleti és ipari ingatlanok közvetítésével is. A SZINTES ingatlan NETTÓ ALAPTERÜLETE M melyhez a két épületet összekötő M(összesen m2) FEDETT TERASZ is tartozik - ezt igény esetén BEÉPÍTHETI. Az Általános Szolgáltatási Feltételeket és az Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom, továbbá kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Mapsolutions Zrt. Tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.


The Greale Team offers to seek out the best Hungarian property offers for foreign buyers and we provide full support during the sales process. Török Ádám vagyok, Veszprémben, a Budapest úti iroda értékesítőjeként dolgozom. Az ingatlanok értékesítése során minden esetben a korrekt, emberbarát és szolgáltató ügyintézést tartom fontosnak.


Ha még el kell adni az ingatlanát forduljon hozzám! CSAK A DUNA HOUSE kínálatábanl! Használja INGYENES értesítő szolgáltatásunkat, válogasson ingatlan adatbázisunkból.


Duna house elado lakas balatonkenese

Itrodánk Esztergom központjában, a Lőrinc u. Cívisváros szívében található, karnyújtásnyira a Fórum bevásárlóközponttól, a Csapó utca szám alatt lévő Főnix Inkubátorház földszintjén, amely gyalogosan, tömegközlekedéssel és gépjárművel egyaránt könnyedén megközelíthető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések