2015. június 30., kedd

Kisvonat bérlés

Kisvonat bérbeadás esküvőkre is! Esküvőt terveznek élete párjával, és szeretnék valami igazán különleges dologgal feldobni a nagy napot? Ma már bárki a saját elképzelése alapján mondhatja ki a boldogító igent, egyedi programok, rendhagyó dekoráció és kreatív fotózás kíséretében. A Happy Train városnéző kisvonat tal az utazás nem csupán egy kirándulás, hanem egy felejthetetlen élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt.


Kisvonat bérlés

Vegye igénybe Ön is a kisvonat bérlés i lehetőséget szervezett csoportos programokra, fesztiválokra vagy családi eseményekre országszerte és Szlovákiában is. A kisvonat bérlés lehetőségével akkor érdemes élnie, ha tudja, hogy sok embert, illetve csoportot kell szállítania, akár több napon keresztül, és szeretne nekik egy olyan kikapcsolódással egybekötött utazást nyújtani, amivel garantáltan sikere lesz. Köszöntjük a különleges élményjárművek honlapján! Városnéző programok Sopron, Fertőrákos és a Fertő-táj területén.


Ezzel együtt újra beköszöntött a kisvonat bérlés szezon, melyet kicsik és nagyok egyaránt élveznek. A kisvonat remek lehetőséget nyújt, hogy a turisták újra a természetben töltsenek néhány kellemes órát, azt mégis kényelmesen tegyék. Mindeközben a városnéző kisvonat egy romantikus Valentin napi randevú színhelyévé is válik, ahol egy meleg, puha takaró alatt összebújva, forró csokit kortyolgatva, egymás kezébe kapaszkodva tölthetik egymással időt a szerelmesek! Bátran keressen fel minket kisvonat bérlés kapcsán!


Az igazi, jó hangulathoz mindenképpen kell egy KISVONAT ! Minden rendezvény legnépszerűbb szereplője gumikerekű kisvonatunk, gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt remek kikapcsolódás, vidám szórakozás! Szerezzen örömet vendégeinek, rendeljen kisvonatot, és a siker nem marad el! A bérlés időtartamának meghatározásához a jármű garázsból való kiállásától, a garázsba történő visszaérkezéséig eltelt időt kell figyelembe venni. A viteldíjak az ÁFÁ-t és az utasbiztosítást tartalmazzák. Kívánságra más útvonalon is közlekedünk, akár a környező falvakban, városokban is.


Számos falunapra, rendezvényre, eseményre hívnak bennünket, hogy színesítsük a programot! Előzetes egyeztetés szükséges! Veresi Gőzös: A közönség egyik nagy kedvence!


Kisvonat bérlés

Szombaton elektromos, Safari-jellegű kisbuszunk közlekedik 1órától, ellenben a kisvonat bérlés miatt nem közlekedik. Vasárnap 1órától már a kisvonatunk is közlekedik, és várunk mindenkit szeretettel! Indul: Tata, Tópart (Albatrosz Étterem elől) óránként, minden egész órakor. Járműveink a turisták számára gyártott speciális kialakítású, világszerte kedvelt közlekedési eszközök. A nosztalgia stílusú városnéző kisvonaton kívül modernebb kialakítású, elektromos meghajtású járművekkel is rendelkezünk.


Az elektromos járművek akár zárt térben is használhatók. A siófoki kisvonat , a Talizmán City menetrendszerint közlekedik a frekventált parti zónában érintve a Fő teret is. A mozdonyból és három kocsiból álló Dotto kisvonat a Siófokon tartózkodó vendégek egyik kedvenc közlekedési eszköze, bár. Nagyvonalú eleganciáját Ferdinand Fellner és Hermann Helmer bécsi színházépítőknek köszönhetjük. A kisvonat számos nevezetességet, turisztikai látványosságot érint, Debrecen legcsodásabb helyeit nézhetik végig a kisvonatozók!


Jegyárak Érdeklődjön a jegyekről, kedvezményekről kényelmesen, otthonról, majd vásárolja meg értékesítési pontjainkon! Nyírbátorban járva, élményekkel teli utazásban lesz része, ha felkeresi a Bátori Barangolók Kölcsönzőt, és kipróbálja városnéző kisvonatunkat, elektromos golfautóinkat vagy kerékpárjaink egyikét! Gyulai turisztikai információk – részletes információk gyulai szálláshelyekről, látnivalókról, utazásról, programokról, fürdőkről és minden másról. Tökéletes kiegészítése lehet szinte minden nagyobb vállalati vagy magán rendezvénynek is.


Transzfer lehetőséget kínálunk egyéni és csoportos utasaink részére a körzetben az élmény utazás mellett. Kedvező árú kisvonat bérlés lehetősége után kutat? A cég rendkívül nagy tapasztalattal rendelkezik már a kisvonatok gyártása és bérbe adása terén. Városnézésre vinne egy nagyobb csoportot, de fel akarja dobni valami igazán különlegessel az élményt?


Kisvonat bérlés

Akkor Önnek a kisvonat bérlés jelenti a legjobb megoldást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések