2015. június 2., kedd

A szerelem mindig elmúlik

A szerelem mindig elmúlik

LETMÓDI ok, amiért a nőnél elmúlik a szerelem Bár legtöbbször azt hallani, hogy a férfi lép ki a kapcsolatból, mert elmúltak az érzelmei, de ez megtörténhet a nővel is. Egy szerelem , lehet bármilyen elsöprő erejű, előfordul, hogy egy idő után elmúlik. Beléphet a képbe egy harmadik személy, de az is megeshet, hogy a kapcsolat elfára a két ember elidegenül egymástól, elfásulttá, kiégetté válnak. Nem vész el, csak átalakul. A szerelem olyan mint az energia.


Illetve ha elmúlik , akkor nem igazi szerelem. Természetes, h nem lehet az ember mindig ugyanúgy szerelmes. De vissza lehet hozni a tüzet. Vissza lehet hozni a rózsaszín ködöt. Egy erős kapcsolat képes erre.


A Dunaújváros-specifikus esetekről érdeklődve az ügyvédnő a gyakorta hangoztatott válások számának növekedését elsősorban a női emancipációval hozza összefüggésbe: – Ebben a városban még mindig sok nőnek van munkája, elsősorban nem háztartásbeliként élnek, van önálló jövedelmük. Mostanában egyre gyakrabban olvasom azt, hogy a kezdeti fellángolás mindig elmúlik , és utána a párok csak megszokásból vannak együtt, vagy pont hogy emiatt szakítanak. Minden esetben így van, a szerelem mindig elmúlik ? Ha amellett dönt vagy döntenek, hogy érdemes küzdeni a párkapcsolatért, ne feledje, hogy egy párkapcsolat mindig változik, nem lehet rá passzív folyamatként tekinteni.


A szerelem mindig elmúlik

Ennyi év után is van még szerelem ? Nincs olyan, hogy a szerelem örökké tart. De mindig kell lenni valaminek, ami összetart. Az acélt is megedzik , a házasságot is edzeni kell.


Elfogadások és kompromisszumok sorozatából áll , és a legreménytelenebb helyzetekre is van megoldás. A hűség mindig is a párkapcsolatok legfontosabb összetartó erőinek egyike volt. A hűtlenség pedig komoly szakítópróba. A megcsaltnak és a félrelépőnek sem egyszerű a helyzete, mindketten áldozatnak mondhatják magukat, mert aki másnál keresi a szerelmet vagy a szexet, annak nyilván valami hiányzik a kapcsolatából.


Semmi baj nincs, ha a szerelem elmúlik – kiknél előbb, kiknél később, nem lehet időben meghatározni -, de a helyébe igazi, mély szeretet lép. Az biztos, hogy nem egy tartós érzelem, mindig elmúlik , és bizonyos típusú embereknél, akik drognak használják, kell az állandó utánpótlás. Amíg tart bennük az a szerelem -izé, addig használják a pasit, majd lecserélik frissre. Persze, ezzel a módszerrel komoly eredményeket nem lehet elérni párkapcsolati téren.


Nem mindig lesztek közös nevezőn Ha minden fontos döntést egyhangúlag hoztok is meg, előbb vagy utóbb eljön az idő, mikor valamiről ellentétesen fogtok vélekedni. Fontos, hogy ilyenkor ne legyél mérges a párodra, és próbáljátok közösen megtalálni a kiutat ebből a helyzetből. Van, hogy tényleg elmúlik , de néha csak egyszerűen lefolyik a máz, meg nem azt kapjátok, amit elképzeltetek. A tűz sem lángol örökké, a szerelem sem marad az, ami volt. De az érzés nem vész el, csak átalakul.


Mindegy, hogy az ember kibe szerelmes, ha a kapcsolat elég hosszú ideig tart, előbb-utóbb kiszeret belőle. Ez nem jelenti azt, hogy megszűnik a szeretet érzése, de azt már igen, hogy a szerelem eksztázisa mindig elmúlik , a mézeshetek mindig véget érnek. Vajon elmúlik vagy talán soha nem is volt? Nagyon érdekes dolog ez az egész szerelem témakör. Sokan azt állítják, mondják, gondolják, hogy ők bizony ők bizony szerelmesek a párjukba, azért is választották azt az embert társuknak.


Mindig kíváncsi voltam rá, mindig akartam neki mesélni, mindig akartam, hogy meséljen. Az első gondolatom az volt, ha bármi, akármi történt, hogy: de jó lesz elmondani neki, és ugyanígy szükségem volt arra, és óriási kíváncsiság is bennem, hogy ossza meg velem, hogy vele mi történt aznap. Néha azonban úgy érze kell egy kis inspiráció, hogy újra tudj töltekezni stílussal, szépséggel és erővel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések