2015. június 19., péntek

Oroszlán férfi oroszlán nő

Oroszlán férfi és Oroszlán nő kapcsolata. Szereti, ha csodálják, gyakran enged a hízelgésnek is, amit sok nő kihasznál is. Mindketten folyton új tapasztalatokra vágynak, keresik a változatosságot. A szerelmet érdekes kalandként élik meg, végtelen szenvedélyességükben nem zavartatják magukat egymás előtt, így ösztöneiket bátran kiélik. Hódításban igazi bajnok, uralkodói, férfias külleme vonzza a nőket, akiket nem utasít vissza.


Esetében nem veszed fel feleslegesen a legszebb ruhádat, és az igényes frizura, smink is gyönyörködteti a szemét. Csakhogy a Szűz túlságosan akadékoskodó, mindenben. Kényelmes teremtés, de szereti a változatosságot. Mégis ritkán képes elfogadni valaki uralmát. De ez nem töri le, folyton valami újra vágyik.


Az oroszlán társhoroszkópja. Ha férfi kerül az ágyába, szívesen ügyeskedik a szexben. Egyébként sem szereti az ágybeli változatosságokat. Pedig nem igazán illünk szerintem össze, de van valami vonzalom mégis, legalábbis részemről, s néha úgy érzem a részéről is.


Tűz és Víz, nem csak az asztrológia szerint, hanem saját tapasztalat alapján is. Biztos, hogy számosan megkérik a kezét. Mégis akkor dönt helyesen, ha ilyen esetekben nemcsak a szívére, hanem egy kicsit az eszére is hallgat.


A törekvő férfi eszményi partnere. Nagyon biztos magában, szinte természetesnek veszi, hogy akire kiveti hálóját, azt be is tudja cserkészni. Szeret kihívóan öltözködni, ezért nem meglepő, ha a könnyű ruhácska alatt egy vadóc fehérnemű lakozik, a mellbimbónál hatalmas nyilással. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk.


Oroszlán férfi oroszlán nő

Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. Kettejük közt nem ritka a delejes vonzerő, egyfajta ösztönös érzelmi kapcsolat. A Nyilas férfi szabadság után igénye nagy, szereti a társaságot és szívesen kerül a központba.


Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. A Nyilas nő nagy fantáziával és lelkesedéssel van megáldva, de hajlamos arra, hogy olyan dolgokba fogjon bele, ami túlmutat rajta és nem tudja befejezni. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


Oroszlán férfi oroszlán nő

Vízöntő férfi kalandvágya. Kerülendő partner: a kedves Rák és a nyugodt Skorpió a lassú csábítás mesterei, hozzájuk a Nyilas nő túlságosan türelmetlen. Hihetetlenül magabiztos, és meggyőződése, hogy bárkit megkaphat. Ne vegye el tőle ezt az örömöt, amit a sóvárgás szerez. Kapcsolatának mindenképp egy mágikus keretet kölcsönöz, olyat „mint a mesében”.


Ha meg akarod hódítani az oroszlán férfit, le kell nyűgöznöd és milyen más módón tehetnéd ezt meg, mint az öltözék és a hozzá társult attitűd által. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el.


Szenvedélyes, romantikus, tele van érzelmekkel. Mint érzelmes ember, gyakorta viselkedik úgy, mintha az élet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések