2015. június 5., péntek

Abaújszántó falunap

Abaújszántó falunap

Igyekszünk több, korábban már élő közösségi szellemiséget ismét visszacsempészni a mindennapokba. Abaújszántó has been inhabited since ancient times. Háromhuta programajánlatok, borfesztivál, falunap. Mosonmagyaróvár, Erkel Ferenc utca 14. Hagyományosan a Junibor – Fiatal Borászok Egyesülete lesz a főszereplő, olyan tagokkal kiegészülve, akik még nem jártak a rendezvényen.


Fehér borok, színes kultúra! A borvidék névadó településén hagyományosan október első hétvégéjén ünneplik a szőlőt és a bort. Prices are based on 1-day travel. The Hungarians settled down in the area around the Conquest of Hungary. These are the best fares found by travelers who searched TripAdvisor and a select group of our fare search partners in the past hours.


Ticket prices and seat availability change rapidly and cannot be guaranteed. This video is unavailable. Szentandrási Falunap 15. Hagyományos paraszti porták bemutatása megnevezésű kiállítás a tájházban”.


A História Völgy programjának kapcsán berendezésre kerülő tájház ünnepélyes megnyitója, tárlat megtekintése. Szabadtéri szentmise, a falu kenyerének megáldása és megszentelése. A falunap zárásaként a szerencsi rock zenekar igazi záróbuli hangulatot teremtett.


Az évről évre megrendezésre kerülő falunap , főzőverseny, közös ünnepségeken való részvétel a falu kulturális életének szerves részét képezik és az őslakosok, illetve az egyre bővülő üdülőközösség jó kapcsolatát erősíti. A kultúra terén igen sokat tesz a községért a Vágáshutáért Közhasznú Egyesület. Abaujszanto TourisTripAdvisor has reviews of Abaujszanto Hotels, Attractions, and Restaurants making it your best Abaujszanto resource. Vizsolyi Robi fogadásból kocsit mosott bikiniben ! Zempléni Művészeti Fesztivál augusztusban.


A szállodák, panziók, egyéb szálláshelyek legjobb ajánlatait, akcióit találja meg nálunk. Tegnap lezártuk a Gyermeknapi menetet. Buzitán műsor közben egy gabona sikló.


Budapest, Stefánia út 2. Free transfers from the train or bus station are offered. A mezőzombori Bortóról indult a túra. Erdőbényén és Tolcsván a polgármesterek köszöntötték a résztvevőket. Ha jelenleg is itt élsz a településen, vagy valamilyen módon kötődsz hozzá, kérjük osszd meg élményeidet, tapasztalataidat a többi érdeklődővel is. Tornagörgő testvértelepülés falunap Augusztus 20.


Szerencs Csokoládé fesztivál Október 15. Gárdony, Kossuth Szövetség találkozója. Tállya, Nefelejcs népdalköri találkozó. November – december Adventi – Karácsonyi koncertek Monokon. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.


Vagy más témában informálódna? Használja a szakmai keresőt, vagy hívja info vonalunkat! Illetve a nyáron számos falunap is van a környéken, ami rengeteg érdekes programot foglal magában.


Falu-karácsony, kenyérszentelés a régi hagyományok szerint.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések