2015. június 8., hétfő

Angol tanár 3 kerület

Angol tanár 3 kerület

Angol nyelvtanár kereső. Bp és online, számlaképes. Ezalatt az idő alatt körülbelül új, lelkes tanítványt szereztem, többre nem is lenne már idom. Köszönöm, Tutimagantanar. Diplomás angolnyelv- tanár vagyok több mint éves szakmai tapasztalattal.


Tanár nyelvi végzettsége:. Eddig még senki sem tudta érthetően elmagyarázni? Nyelvtanár, tanár szaknévsor, Budapest, III. Békásmegyer Itt III. Rögtön óradíj ajánlatot is kérhet.


Egy lelkiismeretes, angol nyelvterületen tanult, ELTÉN diplomázott fiatal tanárnő jó hangulatú, tartalmas órákat ad egyénre szabottan. Mindenek felett a legfontosabb: a SAJÁT SIKERÉLMÉNYED. Ebben tudnék neked kiváló segítséget nyújtani, kezdőtől haladó szintig. Nézd meg értékeléseiket és írd meg ingyenes ajánlatkérésedet most, ráadásul kevesebb, mint perc alatt!


Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Nagy tapasztalattal rendelkező anyanyelvi diplomás angol tanár vagyok Londonból. Amerikai angol tanítás, Amerikai angol magánórák, nyelvvizsgára felkészítés, szókincsfejlesztés, amerikai angol nyelvtan fejlesztés.


Széll Kálmán tér és Oktogon közötti szakasz). Titkos módszerek, változatlan árak, móka-kacagás, aki jó lesz, annak kávé-tea. Ha bukdácsol a gyereke az iskolában és korrepetálásra szorul, ha Ön állásinterjúra vagy esetleg külföldi munkára készül, bátran vegye fel velem a kapcsolatot. Egy jó tanár figyelembe veszi azt is hogy a tanuló mennyi időt tud rászánni a tanulásra, milyen tempóban tud haladni, mi a célja az angol tanulással ( állásinterjú, nyelvvizsga vagy beszédkészség-fejlesztés stb. ) és annak megfelelően biztosít anyagokat és készíti fel a tanulót.


Angol tanár 3 kerület

Ez nálam minden esetben így van! Több éves külföldi tapasztalat, vidám, beszédcentrikus órák, coach eszközök használata a nyelvtanulásban. Egyéni igényekre szabott ór.


Ha szeretnéd anyanyelvi szinten elsajátítani az angol nyelvet, (legyen akár orvosi vagy üzleti nyelvről szó) vagy csak társalogni szeretnél az adott nyelven, keress meg bátran , mert eddig még egy olyan diákom sem volt, akinek ne sikerült volna elérni a kitűzött célját! Ezt a nagy nyelvtudást egyrészt annak köszönhetem, hogy bejártam a világot, másrészt annak, hogy imádok nyelveket tanulni és tanítani. Felkészítés nyelvvizsgára alap-közép-felső fokon, érettségire, felvételire, állásinterjúra. Az első alkalmat követően (általános szintfelmérés), az órákat a tanulók nyelvi szintjének és személyiségének megfelelően építem fel.


FELHÍVOM MINDEN HIRDETŐ FIGYELMÉT, HOGY A BLOGON TALÁLHATÓ INFORMÁCIÓK, MONDATOK, ANYAGOK SZERZŐI JOGI VÉDELEM ALATT ÁLLNAK ÉS BÁRMILYEN FORMÁBAN TÖRTÉNŐ MÁSOLÁSUK, ÁTEMELÉSÜK POLGÁRI JOGI, ILLETVE BÜNTETŐJOGI KÖVETKEZMÉNYEKET VONHAT MAGA UTÁN! Erdő alatti dűlő MEGKÖZELÍTÉS: Összekötő utcán végig, át a vasúti átjàrón. A földes úton haladva az első elágazásnál jobbra, majd rögtön balra. Sokféle dolgot kipróbáltam, de Alexander az a tanár , akihez a legrégebb óta járok, már több mint egy éve heti egy alkalommal.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Szenvedélyem a tanítás, legyen az akár jóga, sí, tánc vagy a német és az angol nyelv. Itt megtalálod a(z) Magántanár, korrepetálás kategóriába tartózó összes egységet ABC-sorrendben a következő helyen: XVI. Nem szeretnék nyelvtanozni, csak beszélgetésre vágyom.


Angol tanár 3 kerület

Az angol magántanár sem tud veled csodát tenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések