2015. június 2., kedd

Békés megyei hírlap sport

A helybeliek számára a megyei napilap az elsődleges információforrás, nemcsak nekik, hanem róluk szól. E három média egységes, integrált szervezetet képez. Ezúttal a Csorváson élő Suga Tünde örülhetett, aki ezer forint értékű vásárlási utalványt vehetett át lapunk munkatársától.


Bemutatjuk a diákokat, akiknek kizárólag ötös osztályzatok szerepelnek a bizonyítványukban. Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek. See actions taken by the people who manage and post content. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az. A megyei napilap és hírportál hivatalos Instagram oldala. Kövess minket, hogy képben légy a megyét érintő legfontosabb információkkal!


Békés megyei hírlap sport

Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BAKSA JÁNOS nyugállományú tűzoltó életének 75. Egyúttal köszönetet mondunk mindazoknak, akik. Tatabányán, az újtelepi temetőben a régi ravatalozónál. Megrendülten, szívünkben mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy NYAKA ÁRPÁD bőszénfai lakos, volt VOLÁN dolgozó, buszsofőr, életének 79. Országos lapok Regionális lapok.


Azt követően többször névváltoztatás történt, nagyon sokáig Népújságként ismerték a lapot. Bővebb felvilágosítás: Gyula, Ady E. Küzdelmes volt az út, mely most véget ért, fáradt tested megpihenni tért. Végső utadra indulj megnyugodva, szeretetünk elkísér égi otthonodba.


Békés megyei hírlap sport

Mária elismerte, hogy családi veszekedés köz­ben egy centiméter penge­hosszúságú konyhakéssel mellbe szúrta élettársát. SPORT Bármelyik egyetem örömmel fogadná Szabados itthon készül az olimpiai válogatóra Nemrégiben írtunk arról, hogy az Egyesült Álla­mokban tanuló Szabados Béla milyen remek helyezeséket ért el az amerikai egyetemi bajnok­ságon. MEGEMLÉKEZÉS GEISZ FERENC volt júliamajori lakos halálának 63.


A játékvezetői ismeretek megszerzését édesapja ösztönzésére kezdte el, aki maga is labdarúgóbíróként tevékenykedett. A helyi emberek számára a megyei napilap az elsődleges információforrás, nemcsak nekik, hanem róluk szól. Déli csoportjába nevező Tótkomlós II.


Megyei lapok Komárom-Esztergom - kemma. A Vasárnap Reggel mutációs megjelenéseivel országosan van jelen a hét utolsó napján. A lap annak szól, aki vasárnap a reggeli kávé mellett szereti olvasni a legfrissebb helyi sporteseményekről, kulturális rendezvényekről, vagy akár a sztárvilágról és a hétvégi. A gyászoló család és a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság mély fájdalommal tudatja, hogy életének 69.


Békés megye napilapja, elsősorban helyi híreket, információkat tartalmaz, de emellett beszámol az országos közéleti, gazdasági eseményekről is. Könyvtárunk kedvelt szolgáltatása a Születésnapi Újság készítése. Ez a különleges kiadvány az ünnepelt születése napján megjelent újság digitális másolatát tartalmazza, melyből az ünnepelt megtudhatja, hogy milyen érdekességek, események történtek a jeles napon. Kisdombegyháza közalkalmazottai nem kapták meg a fizetésüket november elején, a Békés megyei falu kasszája ugyanis kiürült, a település számláját zárolták.


A kétegyházi vasútállomás közelében lévő betonépítmény eredetét viszont ma is homály fedi. A gyűjtemény a könyvtár Tumblr-oldalán is elérhető. A technika fejlődésének és a pályázatoknak köszönhetően a Hungaricana.


Azontúl, hogy végigböngészhetjük az újságokat, néhány oldal lementhető, sőt ki is nyomtatható a kiadványokból. Mediaworks Hungary Zrt. Az összes nyomtatott megyei napilap tulajdonosa a kormányközeli médiumokat tömörítő Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések