2015. június 5., péntek

Munkavédelmi technikus képzés székesfehérvár

Munkavédelmi technikus képzés székesfehérvár

A munkavédelmi technikus képzésünket teljesítő hallgatóinknak, a tűzvédelmi előadó tanfolyam árából további 20. Ft kedvezményt biztosítunk! OKJ-s végzettséget szerzett hallgatóink, külföldi munkavállaláshoz szükséges Europass bizonyítvány-kiegészítőt igényelhetnek ide kattintva! Részt vesz a veszélyforrások felkutatásában, azonosítja a veszélyeket, elősegíti a kockázatok kezelését.


Munkavédelmi technikus képzés székesfehérvár

Folyamatos célunk, hogy képzési kínálatunkban mindenki megtalálja a számára legszimpatikusabb tanfolyamot, mellyel versenyképes szakmára tehet szert. Munkavédelmi technikus OKJ-s tanfolyam – Országosan elérhető képzés kedvező áron, részletfizetéssel. OKTÁV, képzés , tanfolyam, felnőttképzés, szakképzés. Megjelent és a közeljövőben életbe lép az új OKJ, amely a jelenleginél sokkal kevesebb szakmát tartalmaz, és amely szerint szakmát a felnőttek is kizárólag iskolarendszerben tanulhatnak majd. Ha azon gondolkodik, hogyan tehetne szert egy jó állásra, ne keressen tovább!


Központunk által kínált OKJ-s tanfolyamok közül válassza a munkavédelmi technikus tanfolyamot, amely tanfolyam a legjobb áron elérhető akár az Ön számára is. E követelményeknek azonban csak egy olyan „új generációs” munkavédelmi szakembertől várhatók el, akik már a képzés idején szereztek korszerű gyakorlati tapasztalatokat és nem az első megbízásuk idején szembesülnek, mondjuk egy nagyvállalat belső működési sajátosságaival. Egy résztvevő több jogosultság esetén is csak egy kedvezményt vehet igénybe!


Ha külföldi munkavállalást tervez, igényeljen Europass bizonyítvány-kiegészítőt! Minimum fő jelentkezése esetén egyéb kihelyezett helyszíneken is vállaljuk a képzés. A munkavállalók testi épségének és egészségének védelme ma már minden munkahelyen alapkövetelmény, és profi szakembereket igényel. SzolgáltatóKözpontja Fejér-, Komárom-Esztergom-, és Veszprém megyében kínálja képzéseit.


Több, mint éves tapasztalattal, gyakorlatorientált, modern, személyre szabott tanfolyamokkal várjuk ügyfeleinket. Hétköznapi és hétvégi csoportok, profi oktatók és jó hangulató környezet, hogy élmény legyen a tanulás! Magyarország egész területén megtalálható, kihelyezett céges tanfolyamaival és egyéb képzéseivel.


Munkavédelmi képviselő kizárólag olyan munkavállaló lehet, aki már legalább hat hónapja áll munkaviszonyban a cégnél, és további szempontokat kell és érdemes figyelembe venni, melyről részletesen tájékozódhat elérhetőségeinken. Kattintson a részletekért és küldje el jelentkezését, hogy versenyképes szakmához jusson. Nyíregyháza, Szarvas u. Intézményünk, az „IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.


Európai Uniós pályázat által finanszírozott, csoportos képzési formában. A képzés megkezdésekor regisztrált munkanélkülieknek kedvezményt biztosítunk a teljes tandíj összegéből. Csoportos kedvezmény: hozz magaddal még legalább egy olyan jelentkezőt , aki veled együtt beiratkozik a képzésre, és a tandíj összegéből kedvezményt adunk neked és annak is, akit hoztál. A munkavédelmi képviselő kapcsolattartó szerepe miatt nagyon fontos, hogy a munkavédelmi ismeretek mellett jó kommunikációs képességekkel rendelkezzen. A gépgyártástechnológiai technikus tanfolyam célja: Önállóan, vagy mérnöki irányítással részt vesz gépek, géprendszerek, mechanikus berendezések tervezésében, gyártásában, működtetésében, szerelésében, karbantartásában és javításában.


Induló tanfolyamainkért és akcióinkért figyeljék az oldalt! MÁR CSAK FŐ SZÁMÁRA VAN HELY! Az IOSZIA felnőttképzési intézet új felzárkóztató tanfolyamokat indít. Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán! Ingyenes, gyors és kényelmes álláskeresés regisztráció nélkül.


Elsősorban Fejér megyében szervezünk tanfolyamokat. Fontos megrendelőink közé tartoznak Székesfehérvár és Mór multinacionális cégei, de évente többször is indítunk Fejér megye kevésbé frekventált területein a környékbeli településeket is felölelve egy-egy kihelyezett tanfolyamot. Az általános szerződési feltételek elfogadom. A tanfolyam költségei:.


Beleegyezem,hogy a személyes adataimat a képzésekre való felvételhez, támogatáshoz,a jokepzes. Folyamatban lévő képzés esetében becsatlakozásra is van lehetősége. Textiltermék-összeállító OKJ tanfolyam indul Hajdú-Bihar megyében!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések