2015. június 19., péntek

Munkavédelmi technikus képzés szeged

A képzés szakmai vezetője: Prof. Bizonyítványba szereplő végzettség. Munkavédelmi technikus. Hajdú József intézetvezető, egyetemi tanár. Ft kedvezményt biztosítunk!


A munkavédelmi technikus képzésünket teljesítő hallgatóinknak, a tűzvédelmi előadó tanfolyam árából további 20. OKJ-s végzettséget szerzett hallgatóink, külföldi munkavállaláshoz szükséges Europass bizonyítvány-kiegészítőt igényelhetnek ide kattintva! Felkeltettük az érdeklődésedet? Kattintson a részletekért és küldje el jelentkezését, hogy versenyképes szakmához jusson. OKJ képzések Szeged , felnőttképzés, tanfolyamok Szegeden.


A Szegedi Tudományegyetem honlapja. Képzésünket évente többször is indítjuk, így lehetősége van eltérő időpontban is teljesíteni. Hírek, információk jelentkezőknek, hallgatóknak, munkatársainknak és partnereinknek.


Szakképzett és felkészült oktatóinkhoz a képzés során bizalommal fordulhat kérdéseivel. A sikeres vizsgát követően idegen nyelvű EUROPASS bizonyítvány is igényelhető. OKTÁV, képzés , tanfolyam, felnőttképzés, szakképzés. Megjelent és a közeljövőben életbe lép az új OKJ, amely a jelenleginél sokkal kevesebb szakmát tartalmaz, és amely szerint szakmát a felnőttek is kizárólag iskolarendszerben tanulhatnak majd. Az OKTÁV tanfolyamok tréningek továbbképzések közti keresés.


Esztergom-kertváros, Wesselényi u. Hétköznapi és hétvégi csoportok, profi oktatók és jó hangulató környezet, hogy élmény legyen a tanulás! E követelményeknek azonban csak egy olyan „új generációs” munkavédelmi szakembertől várhatók el, akik már a képzés idején szereztek korszerű gyakorlati tapasztalatokat és nem az első megbízásuk idején szembesülnek, mondjuk egy nagyvállalat belső működési sajátosságaival. Tantermeink korszerűen fel vannak szerelve, és modern informatikai rendszerek vannak kialakítva a tanulóknak.


Csoportos kedvezmény: hozz magaddal még legalább egy olyan jelentkezőt , aki veled együtt beiratkozik a képzésre, és a tandíj összegéből kedvezményt adunk neked és annak is, akit hoztál. Intézményünk, az „IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft. Európai Uniós pályázat által finanszírozott, csoportos képzési formában. Megújulóenergia-gazdálkodási technikus képzés Mezőkövesd.


Földmunkagép kezelő képzés Szeged. Miért éri meg jelentkezni a képzéseinkre? Kellemes környezetben, jó hangulatban, elismert szakmai oktatóktól sajátítható el valamennyi általunk kínált szakképesítés és hatósági képesítés. A munkavédelmi képviselő kapcsolattartó szerepe miatt nagyon fontos, hogy a munkavédelmi ismeretek mellett jó kommunikációs képességekkel rendelkezzen.


Induló tanfolyamainkért és akcióinkért figyeljék az oldalt! MÁR CSAK FŐ SZÁMÁRA VAN HELY! Magyarország méltán legismertebb tanfolyamkereső oldala, ahol már több, mint tízezren találtak maguknak megfelelő tanfolyamot.


Oldalunk kínálata az összes magyarországi településre kiterjed az adatbázisban egyaránt találsz vidéki és fővárosi tanfolyamokat, OKJ, ECDL, műszaki, gazdasági pénzügyi művészeti egészségügyi nyelvi képzéseket is. OKJ-s képzés hirdetések Szeged területén. Kép­zé­sünk el­vég­zését kö­ve­tő­en, a si­ke­res vizs­ga után ál­la­mi­lag el­is­mert bi­zo­nyít­ványt kap, mely­hez Euro­pass is kér­he­tő. Az általános szerződési feltételek elfogadom.


Szeretnél felelősségteljes és hasznos munkát végezni? Beleegyezem,hogy a személyes adataimat a képzésekre való felvételhez, támogatáshoz,a jokepzes. További részletek a weboldalon.


Részleteket itt találsz. Képzés munkarendje: nappali,esti Képzési forma: szakgimnázium A környezetvédelmi technikus feltárja a különböző technológiák szennyező forrásait, nyilvántartja a szennyezőanyag-kibocsátásokat, védett természeti értékeket, a szennyezett területeket és adatszolgáltatást végez. A tanfolyam költségei:.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések