2015. június 23., kedd

Barátság vagy szerelem teszt

BARÁTOK vagytok csak, vagy esetleg valami TÖBB? Különös a férfi-nő barátság. Mert bár a legtöbben azt állítják, nem létezik, bizonyos emberek között mégiscsak működik.


Az örömteli részek mellett néha olyan váratlan erkölcsi döntéshelyzetekbe is kerülhet az ember, amikre a helyes választ még a filozófia szakon sem tudják megtanítani. Lányoknak idézetek,versek,randitippek,szépségápolás stb. Ha Tini lány vagy és érdekel látogass el hozzánk! Ez egy papír alapú teszt , mert a kérdéseknél nem csak az igeneket és a nemeket kell strigulázni, de nem árt elgondolkodni az egyes válaszok hátterén is.


Mivel két listát vezetünk, érdemes egymás melletti oszlopokkal dolgozno egyikben azt nézve, ő milyen hozzá a másikban pedig, hogy te. Jól érzitek magatokat egymás társaságában, ám ez az idill csak addig tart, míg nem fordulnak komolyra a dolgok, ugyanis makacs és türelmetlen vagy - ha nem érzed elég ütemesnek a kapcsolat alakulását, könnyen feladod. Azt mondják, egy kapcsolat akkor működik igazán, ha a szerelmünk egyben a legjobb barátunk is, akivel bármit megbeszélhetünk. Ez azonban fordítva nem működik, nem minden barátságból válik életre szóló szerelem , viszont könnyű összekeverni a kettőt. A legjobb honlapok a magyar netezők szavazatai alapján.


Szavazz a legjobb oldalakra vagy ajánld sajátod! Folyamatos nyereményjáték. Ha bizonytalan vagy magadban vagy érzéseidben, esetleg nem tudod hogyan érez irántad kedvese kiszemelte egy jó szerelmi teszt nagy segítség lehet a számodra. Sokszor azt gondoljuk, mindent tudunk már a legjobb barátunkról, sőt, ő maga is mindent tud rólunk. Aztán a kezünk közé kerül ez a teszt , és kiderül, valamit nagyon rosszul mértünk fel.


Sokan azt gondolják, mindent tudnak arról, akit a barátjuknak tartanak. De vajon a barátnőd a legjobb barátnő vagy csak egy jó ismerős? A teszt kitöltése után megtudhato hogy melletted igaz társ áll-e!


Barátság vagy szerelem teszt

Az indításhoz kattints a KÖVETKEZŐ gombra! Majd találsz olyat, akit szeretsz annyira, hogy nem mész el bulizni nélküle vagy inkább vele leszel, mert rájössz, egy összebújós hétvége fontosabb, mint egy nyomorult buli - fejeztem ki magamat őszintén és tisztán. Aya DISCLAIMER - NO COPYRIGHT INFRINGEMENT INTENDED.


THIS VIDEO WAS UPLOADED FOR ENTERTAINMENT PURPOSES ONLY! Ezt ed ha erős, hosszú hajat szeretnél. Az ápolt, erős haj nemcsak a hajformázáson és a loknikra kent termékeken múlik. Mint minden, a hajápolás is elsősorban belülről faka ha nem vagy egészséges, nem eszel jól és nem iszol eleget, akkor hiába próbálod életre kelteni a szenvedő fürtjeidet. A vonzalom egy másik ember iránt nem ki vagy bekapcsolható érzés.


De ezekben a helyzetekben az érzés plátói maradhat. Ha nincs romantikus töltete az érzésnek, akkor egyszerűbb a helyzet. Azonban, ha valaki erősen vonzódik a barátjához, nem lehet figyelmen kívül hagyni az érzéseket, vagy sokáig eltitkolni. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!


Ha arra vagy kiváncsi mennyire vagy dögös és hogyan flörtölsz és mennyire jól csókolsz szintén segíthetünk neked. Tweet Amennyiben lakozik bennünk együttérzés, magunk is pokoli fájdalmakat szenvedünk el. Maradjunk inkább csak barátok! A legtöbb kapcsolatban sajnos előbb vagy utóbb elérkezik a búcsúzás ideje.


Szerelem vagy barátság ? Amíg idáig jutottatok mindenféle élményben volt részetek: volt, ami mulatságos, volt, amin sírni lehet, most pedig elérkezett az idő, hogy felnyalábold ezeket az érzéseket, zsebre tedd és tovább állj.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések