2018. március 20., kedd

Szűz horoszkóp 2019 augusztus

A nyári hosszú , forró napok, amik jellemzőek és gyakoriak erre az időszakra kihatással van szervezetünkre. A mai napon az energiáit leginkább lelki ügyekre fordítja, és elgondolkodik a múlt eseményein. Nyugtalanságra is panaszkodhat, különösen, ha nem engedi meg magának, hogy békében elengedje a múltat. Bika - heti horoszkóp A hét első fele arra lehet alkalmas, hogy kapcsolatokat építs, ez nagyon hasznos lehet a későbbiekben. Hívd megbeszélésre ismerőseidet, barátaidat, de előtte tedd rendbe környezeted és dobd ki, vagy add el a felesleges holmikat, melyekre már nincs szükséged!


Nehezen lehet majd kihozni a sodrából, főleg a szerelmével szemben. Kos: Még az is lehet, hogy rokonnak fontos a veled való kapcsolat. Olyan dolgokat oszthat meg vele amiken elcsodálkozhatsz: soha nem gondoltad volna, hogy ilyesmi eshet meg vele.


Szűz – heti horoszkóp A hét első felének hangulatát egy félreértés és az ebből adódó feszültség zavarhatja meg, amely lehet, hogy rávilágít arra, hogy valakit a környezetedben talán rosszul ítéltél meg és gondolatban felruháztad olyan tulajdonságokkal is, amelyekkel valójában nem is rendelkezik. Visszahúzódó hangulatban lehetsz a munkahelyeden, a hangulatod is változékony lehet. Semmi kedved nincs hozzá, hogy a napi feladatokat megbeszéld a munkatársaiddal, sőt inkább arra vágysz, hogy egyedül dolgozhass. Itt az eheti horoszkóp is! A hónap első időszaka vegyes érzésekkel telik számodra, hiszen egyszerre érzel magabiztosságot és határozottságot, ugyanakkor csalódott és dühös is lehetsz egy bizonyos külső körülmény, vagy valakinek a viselkedése miatt.


A Plútó az ön elköteleződést jelző életterületén tartózkodik, igaz hátráló mozgásban. Ez egy nagyon megbízható személy felbukkanását jelzi, régebbről ismerheti az illetőt. Ezek lesznek novemberben a legszerencsésebb csillagjegyek!


Heti wellness horoszkóp - szűz. A cikk a hirdetés után folytatódik. Szűz : Szinte csak a kisujjadat kell megmozdítani, hogy a pénzt, illetve a sikert magadhoz vonzd.


Szűz horoszkóp 2019 augusztus

Ha hitelre van szükséged vagy örökséggel, hagyatékkal kapcsolatos ügyeid vannak, akkor minden úgy mehet, mint a karikacsapás. Mérleg: Minden simán megy a mai napon, még akkor is, ha nehéz ügyeket kell rendezned. Szűz : A mai napon központi témád lehet a pénz. Nemcsak annak megkeresése, hanem megtartása vagy költése.


Az is lehet, hogy kapsz egy értesítést, amitől megfeszülhetnek az idegeid. Hivatalos ügy intézésére jó a nap. Mérleg: Előfordulhat, hogy meg kell védened a saját igazadat.


Vagyis ekkor van a legnagyobb esély az egyedülállók számára, hogy párra lelnek. Ami pedig a párokat illeti, ezekben a hónapokban következhetnek be az áttörések és a nagy volumenű változások. A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. Ebben az időszakban jó adag kreatív energia áll majd rendelkezésére, vezetői képességeire is fény derülhet. Nem fog gondot okozni Önnek, hogy felelősséget vállaljon, utasításokat adjon, és vezetőként lépjen fel.


Gondos, figyelmes, intelligens és pedáns Szűz. A hízelgés jól fog esni önnek, de összességében ön sem különbözik a többi embertől, ezért legyen óvatos, mert könnyen meglehet, hogy ártó szándék húzódik meg a kedves szavak mögött. Céltudatos, energikus, tele van vágyakkal és képes az erőfeszítésekre.


Augusztus folyamán a Nyilas csillagjegy szülötteinek minden energiájukkal a munkahelyi feladataikra kell koncentrálniuk. A hónap során érzett fáradtság miatt egy kisebb hibát fog elkövetni. Most sem lesz ez másképp. A Szűz jegy szülöttét általában szerénységéről ismerjük. Astral asztrológia, boldogság, bőség, csillagjegy, ezotéria, horoszkóp Napi horoszkóp november 20.


Amennyiben van páro az érzelmek egy fontos és jó cél felé vezetnek. Végre beköszönt az életedbe az, amire mindig is vártál! Ez a dolog valószínűleg egy negatív esemény elkerülése lesz, amit hajszál híján úszol meg.


Szűz horoszkóp 2019 augusztus

Sajnos lesz alkalom, amikor viszont kifejezetten szerencsétlennek érzed magad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések