2018. március 13., kedd

Skorpió férfi párja

Ha ezt nem biztosítja számára a párja , akkor dönt: kilép a kapcsolatból és kívül éli meg a magányt, vagy benne marad a kapcsolatban, érzéseit visszafojtja, és megszokja ezt az állapotot. Szenvedélyességéről híres a jó szeretőként számon tartott Skorpió. Tele van érzelmekkel, így a környezete gyakorta ismerhet meg személyében egy érzékeny, sértődékeny embert, aki mindeközben mélyen tud szeretni, ragaszkodni is. Haragosai számára kegyetlen ellenfél tud lenni, a bizalmát élvezni viszont csodálatos dolog. A Skorpió hangulatember.


Skorpió férfi párja

Egy élet sem elég kiismerni egy Skorpiót, de megéri a fáradságot. Ha vitára kerül a sor, a Skorpió kemény ellenfélnek bizonyul a Bak számára, ráadásul a Skorpió úgy tud irányítani, hogy a Bak szinte észre sem veszi. Nem kifejezetten társasági emberek, szeretnek kettesben lenni, ezeket a meghitt pillanatokat pedig a Skorpió sok szenvedéllyel tudja megtölteni. Nagy divat idén a kockás felső - Ezekben a szettekben káprázatosan néz ki!


Nem sok mintás ruhám van, de a csíkoknak és a kockáknak mindig szívesen helyet szorítok a szekrényemben. Mint minden Skorpió jegyben született, a Skorpió férfi is hol gyengé megértő, előzékeny és figyelmes, hol meg erőszakos, durva és támadó. Kell egy Ikreknek a Skorpió tüze, legtöbbször nem is tud ellenállni egymásnak a két jegy, mert mindkettő lát valamit a másikban. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


A tökéletes partnerünk egy Kos férfi lehet, emellett még az Ikrekkel, Oroszlánnal, Vízöntővel találhatjuk meg a harmonikus szerelmet. Rendkívül érzékenyek vagyunk, ez lehet az oka a titokzatosságunknak, amiért persze a férfiak megbolondulnak. Vagy benne vagyunk egy kapcsolatban, vagy nem, a közepes láng nem a mi. A Bika csak elkötelezett tud lenni. A megfelelő embernek csodás társa lehet.


A lassú, de megállás nélküli udvarlás tetszik neki nagyon, és addig benne is marad a “játékban”, amíg meg nem kapja, amit ő akar. ITT megtudhatja, mely álomkép jelzi szerelem eljövetelét, ha még nincs párja , ITT pedig tippet talál a kiegyensúlyozott élet eléréséhez! Kos (0– 00.) – Az optimista kos ideális partnere lehet a mérleg és a nyilas, de a rák és a bak kifejezetten rossz választás a számára. Személyre szabott párkapcsolati.


A másik típus zömök alkatú, közepesen erős és izmos a teste, a szeme és haja általában sötét. Nagyon vonzónak találja a Skorpió titokzatosságát, igazi kihívást jelent számára egy olyan ember csodálatát és szerelmét elnyerni, aki ennyire szuggesztív és zárkózott. Nos, itt kezdődnek a problémák. Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen.


Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. Ráadásul a Skorpió haragtartó, így később is követni fog bosszúja, csípése veszedelmes. Az őszinteséget mindennél jobban értékeli, de a Nyilas férfi egyben szókimondó is. Meggondolatlansága és becsvágya veszélybe sodorhatja. Mivel túl naiv, könnyen becsaphatják.


Skorpió férfi párja

De elszalasztja a boldogságot akkor is, ha a párkapcsolatban átveszi az irányítást. A legtöbb férfi hosszú távon nehezen viseli, ha nem az övé a vezető szerep. Féktelen szenvedélyével szét tudja törni a Bika tartózkodását, és a szerelem minden stációját végigjárják az ártatlan flörttől egészen az extázisig. Erősen vonzódnak egymáshoz, de nagyon kell vigyázniuk, hogy meg se sértsék a másik felet.


A Nyilas számára a szabadság mindennél fontosabb, ezért a Skorió állandóan féltékeny.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések