2018. március 12., hétfő

Gyerek programozás

Ma már minden gyerek a gép előtt ül, előbb látnak táblagépet, mint a nagyszülőket, hamarabb tudják megnyitni a programokat, mint járnának. Több egyetem és néhány szülő is arra jutott, hogy Ideje ebből előnyt kovácsolni: miért ne tanulhatnának valamit játékosan, amivel később nagyon jól kereshetnek. Különböző tematikájú, nagy sikerű programozó táborokat szervezünk.


Gyerek programozás

Számítógépes játék vagy applikáció készítés, robot programozás, honlap szerkesztés, kódfejtés, vagy a Minecraft világa várja diákjainkat. Az egész napos, főként egy hetes táborainkban a fél napos programozást játékok és sport programok követik. Tanulj programozni online, magyarul, a saját tempódban, bármilyen előzetes tudás nélkül, és válts karriert. Nálunk mentorok és karriertanácsadók segítenek téged a programozás tanulásában és az IT területen való elhelyezkedésben. Programozás gyerekeknek rendelésedet hétköznapokon napon belül kiszállítjuk.


Budapesti áruházunkban percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Fontos, hogy minden gyerek megtanuljon írni? Végül is összességében nagyon kevés írástudó gyerekből lesz felnőttként újságíró, regényíró vagy profi író.


Gyerek programozás

Akkor mégis miért kell mindenkinek megtanulnia írni? Természetesen ez egy buta kérdés. Fakockázás helyett kódoljon a gyerek! Akár nyolcévesen is le lehet kezdeni, program van rá bőven. Ahol nem kell dolgozatot írni a számítógép részeiből: robotika és programozás suliidő után.


Mire a szülők egy óra múlva visszajönnek, hogy megnézzék, mire jutottak ennyi idő alatt a csemetéik, kész a játék: a macska szaladgál, ha a falnak ütközne, meg tud fordulni, mert megkapta „gazdájától” erre a megfelelő utasítást. Nem csak kódokat tanul a gyerek programozás közben! B reuer Anita a Logiscool társalapítója és ügyvezetője.


Gyerek programozás

Iskoláikban évente több ezer gyerek tanul programozni, ám nem csak programnyelveket tanítanak a gyerekek életkorának megfelelően, hanem arra ösztönzik a diákokat, hogy kreatívan, nyitottan álljanak a digitális világhoz. A Logiscool programozó iskolában már több ezer, 6-éves diák kezdett el programozni, bizonyítva azt, hogy könnyen, játszva el lehet sajátítani az algoritmikus gondolkodásmódot. Ez a könyv hiánypótló Magyarországon, és reméljük, sikerül minél több, a programozás nehézségével kapcsolatos tévhitet eloszlatni vele. Somlai-Fisher Ádám (prezi.com)?


Az IVSZ egyik legújabb, most induló projektjének célja az. En ebben bizom, hogy ez iranyba tereljem az unokacseim :). De megha nem is IT-sok lesznek akkor is sokat segit ha tudnak programozni es felfogjak hogyan epul fel egy logikai program, stb. Szoval tudom ajanlani, es jo lenne ha lenne meg tobb magyarra forditott gyerek programozos konyv!


Pl minecraft kiegeszitok programozasa java-ban, stb. Programozni jó és a világ is olyan irányba hala hogy a gyerekek minél korábban megismerkedjenek a kódolás szépségeivel, mivel fejleszti a logikus gondolkodást, a problémamegoldó készséget és a kreativitást is. Abacusan-GE ArTec artec innovator academy gyerek mellett végezhető munka hogyan kell programozni hogyan kell tanulni junior java fejlesztő meg lehet Micro:bit microbit programozás milyen programozási nyelvet tanuljak nagy gusztáv java oktatás pasztuhov dániel php programozó programozás programozás oktatás gyerekeknek.


Scratch programozás A Scratch egy kifejezetten gyerekek (8-éves korosztály) számára fejlesztett programozási környezet. Ingyenesen letölthető Windows és Mac OS X és Linux rendszerekre. Fejleszd a kódolási készségeidet, tanuld meg remixelni és testre szabni a saját játékaidat! Oszd meg az interneten a játékaidat, hívd ki a barátaidat, családtagjaidat egy versenyre, és próbáljátok megdönteni egymás rekordjait!


Elgondolkozott már azon a kérdésen gyermekével kapcsolatban, hogy mi lesz, ha nagy lesz? A programozás alapjait követően diákjaink frontend és backend irányokra szakosodnak. Megtanuljuk a JAVA extra nyelvi elemeit, Spring keretrendszert backend szakirányon, valamint megismerkedünk a Javascript programnyelvvel, Bootstrap és Angular rendszerekkel frontend szakirányon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések