2018. március 2., péntek

Gyönyörű menyasszonyi cipők

Menyasszonyi cipők szeretne alacsony áron? Esküvődhöz, csodaszép és kényelmes esküvői, menyasszonyi cipőt kínálunk! Esküvői, menyasszonyi cipők óriási választékban. Gyönyörű menyasszonyi cipők. Válassz, mivel kezdjük esküvőtök megtervezését?


Mentsd el kedvenc képeidet és rendezd őket ízlésednek. Modern és hagyományos fazonok, szandálok vagy éppen pántos modellek is vannak a palettán. Lapos sarkú menyasszonyi cipők. Közepes sarkú esküvői cipők. Csipke menyasszonyi cipők.


Alacsony sarkú esküvői cipők. Kézzel készített exkluzív menyasszonyi cipők. Jenny lapos balerina bokaszalaggal. Minden méretben sok fazon közül lehet válogatni menyasszonyi cipőt. A legújabb trendet követve folyamatosan frissítjük kollekciónkat, hogy menyasszonyaink nagy elégedettséggel tudjanak válogatni esküvői cipőink között.


Az ékszerek tökéletesen illettek a ruhámhoz, és ami számomra a legfontosabb volt, hogy hozzám is! Diszkréten voltak elegánsak, a ruha kiegészítői voltak, nem vonták magukra külön a tekintetet, de nélkülük nem lett volna ilyen tökéletes az összkép, mint ahogy szerintem a képek is mutatják! Legyen a menyasszonyi cipő lapos, csipkés vagy menyecske cipő, akár menyasszonyi csizma, nálunk megtalálod! A Cathy esküvői Teréz körúti üzletének webáruházában megtalálod álmaid menyasszonyi cipőjét. Számos márka közül választhatsz: Rose Scent, Cathy, Tamaris, Westerleigh, Arturo Vicci, Graf gyártók termékeit forgalmazzuk.


Fehér, törtfehér, ekrü menyasszonyi cipők és fekete, piros, bordó, lila, arany, ezüst alkalmi-elegáns cipők nagy választékban kaphatók. Ha tökéletes és olcsó menyasszonyi ( fehér és ekrü ), elegáns-alkalmi vagy menyecske cipőt keres, nálunk jó helyen jár. Segítünk megtalálni a ruhájához és egyéniségéhez.


Gyönyörű menyasszonyi cipők

Cipők közt válogatni a legtöbb nő számára kellemes élmény. Főleg, ha néhány pár gyönyörű új szerzeménnyel távozhatunk az üzletből. Az esküvői cipő kiválasztása kicsit más tészta. A válogatás gyönyöre itt sem marad el, de győztes csak egy lehet.


Az a menyasszonyi cipő, amelyet viselni fog a nagy napon. Ivory színű gyönyörű csipke menyasszonyi cipők ! A női alkalmi cipők közt nagy népszerűségnek örvendenek az elegáns szandálcipők, melyek a szandáloknál többet takarnak ugyan, mégis szellősek, a nyári melegben is komfortosak. Tévedés lenne azt gondolni, hogy alkalmi cipőnek csak a magas sarkú cipők felelnek meg, ugyanis számos olyan modell létezik, ami akár lapos. A Szex és New York óta már Carrie Bradshaw bölcsességét is ismerjük, miszerint lehet ugyan élni Jimmy Choo cipő nélkül, de nem érdemes. Megmutatjuk nektek, melyek azok a menyasszonyi cipők , amik egyetlen „habosbabos-menyasszony” (képzeletbeli) gardróbjából sem hiányozhatnak!


Gyönyörű menyasszonyi cipők

Az ékszerek egyszerűn gyönyörűek voltak, a cipők pedig annyira kényelmesek, hogy egész nap le sem vettem Őket. A sok szép darab közül a menyasszonyi ruhámhoz a Charlotte cipőt választottam, a menyecske ruhámhoz pedig az Amelie cipőjüket festtettem be a ruhámhoz illő színre. Csatolok pár fotót az esküvőnkről. Esküvői cipő, menyasszonyi cipő, menyecske cipő kis és nagy méretben is, sokféle színben és anyagból a legszebb alkalomra. Női esküvői és alkalmi cipők A legszebb esküvői cipő Önnek, a legszebb alkalomra.


Az átlagtól eltérni kívánó hölgyek számára is nagy már a választék, egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a színes és több díszítéssel ellátott menyasszonyi cipők. Hamupipőke mesebeli topánkája. Minden menyasszony más és más egyéniség, így mindenkinek meg kell találjuk a saát stílusát. A menyasszonyi ruháink tervezőink mindenkire gondolnak.


Igyekszünk ezt kihangsúlyozni a különböző anyagokból és szabásokból kiindulva, a színeken át az egészen kifinomult megoldások, aprólékos kidolgozások, gyönyörű kézi csipkék, különböző swarovsky díszétésű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések