2018. március 14., szerda

Futómű beállítás csepel

Budapest Ady Endre út 42. Csepeli autószervizünk várja az autótulajdonosokat teljes körű autószervizeléssel, ami magába foglalja a futómű beállítást is. Az egyes szerviz feladatok elvégzésének munkaidő igényét HaynesPro és AutoData adatbázisok segítségével határozzuk meg. Amennyiben a ténylegesen ráfordított munkaidő meghaladja az adatbázis által adott munkaidőt, többlet munkadíjat nem számolunk fel.


A rossz futómű beállítás a gömbfejeket, kerék csapágyakat, felfüggesztéseket, a lengéscsillapító szárát jobban terheli, és jelentősen rontja a gépkocsi egyenes futását, egyszersmind növeli az üzemeltetési költségeket (a gumi természetellenesen kopik). A futómű beállítást a futómű alkatrészek vizsgálatával kezdjük, melynek időtartama kb 5-percet vesz igénybe. Gépjármű vizsgáztatás, eredetiség vizsgálat, gyorsszervíz. Ezt a szervízt éve nyitottuk meg 2nm-en.


A javítási folyamat gondossággal és garanciavállalással történik. Valószínű elállítódott a futómű , ha furcsa, kopogó hangot hallasz, jobbra vagy balra húz a kormány, esetleg a gumiabroncsok egyenlőtlenül kopnak. Fékjavítás esetén minden esetben műszeres fékhatás ellenőrzést végzünk saját műszaki vizsgasorunk fékpadján. Ennek elengedhetetlen részét képezi az úttesttel folyamatos kapcsolatot képező futómű. Szervizünkben sok olyan autóval találkozunk ahol a helytelen futóműbeállítási paraméterek, vagy elhasználódott esetleg megrongálódott futóműalkatrészek helyrehozhatatlan elváltozásokat hoznak létre, pl.


Mindössze két centire és egy egyenes eszközre van szükséged. Kis családi vállalkozásként kezdtük, így a mai napig fontos számunkra a bensőséges kapcsolat kialakítása, megtartása ügyfeleinkkel. A futóműre is igaz, hogy ha egyik alkatrésze meghibásodik és úgy üzemeltetik, akkor a fellépő erőhatások nem tervezetten oszlanak el és a hibás alkatrész. Hol van Pesten Non stop gumis?


MŰSZAKI VIZSGA VAGY IDŐSZAKOS SZERVIZ ESETÉN. Személyautó, teherautó, munkagép órás gumiszervizelése. A cég vezető dolgozói hosszú éveket töltöttek el a gumiszerelő szakmában, ennek megfelelően széles körű gumiipari és műszaki tapasztalatokat hoztak magukkal a vállalkozásba. Minden tipuson A-Z-ig:motor, váltó, futómű és egyéb javítások. UNILUX projektoros műszerrel végezzük.


Zöldkártya megújítása Időszakos szervízelés Olajcsere Vizsgára felkészítés Vizsgáztatás Kipufogó szervíz, javítás illetve csere. Ezekben az esetekben is erősen ajánlott a futómű állítás elvégzése. Ezeken felül ajánlott új nyári gumi vagy téli gumi vásárlásakor is a futómű beállítás , ellenőrzés. Csepel területén, szükség esetén autómentés. Ne feledje: ha futómű beállítás Szombathely, akkor Rábaparti Kft.


Várjuk Szombathelyen futómű szervizre, műhelyünkben! A futómű a gépjárművek biztonsága szempontjából rendkívül igényes szerkezeti elemekből áll, ezért tervezésüknél a közlekedésbiztonság tölti be a meghatározó szerepet. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget!


Egyedülálló módon, bármilyen típusú, korú és márkájú autó futómű javítását is gyorsan elvégezzük 10. Nagyon sok minden már az átvizsgálás során eldől. Ott derítjük fel a futómű látható és esetlegesen rejtett hibáit. A javítás költsége a beszerzendő alkatrészek mennyiségétől és minőségétől és a javítás időtartamától függ. Gumiszervizünk a Lurdy Ház mélygarázsában.


Téli gumi, nyári gumi forgalmazás. Alufelni, acélfelni eladás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések