2018. március 29., csütörtök

Bika nő oroszlán férfi

Bika nő oroszlán férfi

Bika férfi és Oroszlán nő kapcsolata. A Vénusz bolygó oltalma alatt álló Bika jegyben született férfi erős fizikumú, nagy lelkierejű ember, akiben a nők hamar felfedezik az ideális szeretőt. A Bika - férfi érzelmi élete viharos, számos kalanddal.


A felesége kiválasztásában mégis nagyon körültekintő. A Bika ezzel szemben szeretetre és megbecsülésre vágyik, a családi otthon melegére. A Bika a következőképpen működik: megismer valakit, megszokja és megszereti. A Nyilas sokszor ismeretlen partner köré illúziót épít, és amit ez összetörik, vége a szép napoknak.


A Bika nem szereti a kiszámíthatatlan és megbízhatatlan embereket, illetve az érzelmi hullámzást. A hűséges, függő természetű Bika nő mellett az Oroszlán férfi bátran érvényesítheti jó szándékú uralkodó kedvét, s ezzel is kihozva társából a legjobbakat. Mindketten imádtok nagyokat enni, sütkérezni a napon, vagy délig lustálkodni az ágyban. Te boldogan főzőcskézel, ínyencségeket készítesz kedvesednek, hízelegsz neki, kiszolgálo amivel egy Oroszlán igencsak elégedett - egy.


Persze, a Bika nő kihívását egyetlen férfi sem képes figyelmen kívül hagyni. Már csak azért sem, mert a Bika nő képes előrelátni, hogy egy jövendő kedves miként fog viselkedni, épp ezért nagyon is igényesen választja meg a partnerét. Ha egy gondoskodó Oroszlán kerül össze a Halakkal, akkor jó kapcsolat lehet ez a kettős, de alapesetben a Halak mindig szenvedni fog kicsit attól, hogy az Oroszlán sokat van távol tőle. Az oroszlánt az állatvilág királyának nevezik, és ezt a mentalitást osztja zodiákusbeli rokona is.


Sok Oroszlán férfiban él a vágy, hogy ő legyen az élet császára, és vannak köztük, akik annak is érzik magukat. Nincs mindig könnyű dolga a nőnek, akinek épp egy Oroszlán a. Oroszlán férfi : túl nagy nyomást helyez a Bika nőre, és nem passzolnak az energiák sem a két csillagjegy szülöttei között, hiszen az Oroszlán férfi túl domináns, a Bika nő pedig inkább ábrándozó természetű. Nyilas férfi : nem jó társaság a Bika nőnek, hiszen ez a férfi rendkívül igényes, titokzatos, forróvérű. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


Bika nő oroszlán férfi

Illik hozzá: a Bak férfi , akárcsak a Szűz nő igen szelídnek látszik, de az ágyban nagyon is tüzes. Kerülendő partner: az Ikrek férfi hozzá túlságosan csapongó, az Oroszlán pedig kipletykálja hálószobatitkaikat. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban?


Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. Ilyen az ágyban: a Bika érzéki, éppen ezért olykor nagyobb gondot fordít az előjátékra, mint a konkrét aktusra.


Fontosak neki a részletek, az illatok, a hangok, az érintés, és kalandként fogja fel az együttlétet. Nem erőlteti a szexet, inkább azt várja, hogy az útjába akadjon a lehetőség. Illik hozzá: az Ikrek férfi - a Vízöntő nőhöz hasonlóan - imádja a változatosságot és a telefonszexet. Nem zavarja az Oroszlán férfi önimádata, ha kellő lelkesedést mutat az ágyban.


A Bika pedig legalább olyan csökönyös, mint a Vízöntő nő. Oroszlán Ha a férfi Oroszlán -jegyű: Akkor egy cipőben jár Robert Redforddal, hiszen ő is Oroszlán. Amíg te elrévedsz, addig az Oroszlán neked táma és minden erejével magához húz.


De csupa olyat tesz, ami neked is tetszik. Az Oroszlán -jegyű férfiak hatalommal bírnak. Az állatias hajlama ellenére gyengéd szerető. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk.


Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. Tökéletes összhangot tudnak kihozni a közös munkában, ami jó, hiszen egy párkapcsolatban gyakran közösen kell tenni a célokért. Gond csak a szexualitásnál.


Bika nő : Nyugodtabb, anyáskodóbb, ő is hűséges, nagyon érdekli az ikrek szertelen, bulizós természete, szeret vele pörögni. Az a kérdés, hogy hosszú távon mennyire bírja az ikrek a bika nyugodt természetét, és fordítva, mondjátok el tapasztalatotokat nekem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések