2018. március 19., hétfő

Csi miami helyszínelők 7 évad 5 rész

Csi miami helyszínelők 7 évad 5 rész

A Miami helyszínelők egy újabb nyomozócsapat, akiknek módszerei éppen olyan kifinomultak, mint korábban megismert Las Vegas-i kollégáiké. CSI : Miami helyszínelők 4. Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben. Akárcsak az eredeti Helyszínelők , a Miami is egy csapat törvényszéki tudós munkáját mutatja be. A floridaiak feje Horatio H. Online sorozatok ingyen, szinkronosan. Nézz sorozatokat online, ingyen!


Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök. Először az ABC-n akarták vetíteni, de az ABC vezetői visszautasították a sorozatot, mondván túlságosan összezavaró az átlag néző számára. Kérjük, add meg e-mail címe ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.


Világos nappal megölnek egy nőt az utcán. Calleigh és Ryan üldözőbe veszik a gyanúsítottat, és sikerül is elkapni. A csoportot megdöbbenti, hogy a férfi ügyvédje nem mást, mint Eric Delcót kéri meg saját megfigyelőnek. A helyszínelők által rögzített nyomok alapján arra a következtetésre jutnak, hogy a haláleset mögött egyáltalán nem a baleset áll.


Az ügy kivizsgálásához úgy tűnik, a gyilkosságiak néhány nyomozójára is szükség lesz. Unlimited DVR storage space. Talán az egyik legemlékezetesebb - mármint annak, aki nézte - a JAG-ben Catherine Bell esete.


Az elsõ évad utolsó részében áldozat (szóval kb a 2-ik perc végére halott), majd a következõ résztõl évadon keresztül, a sorozat befejezéséig fõszereplõ. Félixet senki nem tudja elérni, mindenki aggódik érte, de úgy bukkan fel, mintha mi sem történt volna. A rend kedvéért, azért itt az emékeztető, a visszaszámlálásnak vége és múltkor rákérdeztem és sommázhattam, hogy bizony nem mindenki ismeri a sorozatot, sokan most adnak esélyt, így itt a lehetőség, hogy pozitív vagy negatív kritikákkal árasszátok el a kommenteket.


A környék nagyra becsült emberének van egy nagy titka, azonban meggyilkolják mielőtt bárkinek is elmondhatta volna. Caine, egykori gyilkossági. A sorozat rendkívül hiteles, azonban némileg elrugaszkodik a valóságtól. A csapat rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját.


A használt berendezések és eljárások mindegyike létezik a valóságban, de az alkotók a legtöbb folyamatot az életben zajlónál sokkal gyorsabbnak ábrázolnak. Lángokban áll Miami külterülete. Alex és Eric az egyik tûztől biztonságos területen próbálja végezni a munkáját.


A helyet biztosító tûzoltó felhívja a figyelmüket a veszélyre, a megbújó, lesből támadó aligátorokra. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Mi a Miami helyszínelők 5. Created by Ann Donahue, Carol Mendelsohn, Anthony E. With Gary Sinise, Carmine Giovinazzo, Hill Harper, Eddie Cahill. CSI head Detective Mac Taylor and his team solve crimes in New York City. CSI - Miami Helyszínelők ( CSI - Miami ) sorozat 10.


Tweet A sorozat helyszíne most jelenleg Miami , ahol néhanapján bizarr esetleg horrorisztikus, de azért akcióban is dús bűncselekményeket vizsgálnak a miami helyszínelők. Csak kattints a film megtekintéséhez! Nincs szükség regisztrációra és teljesen ingyenes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések