2018. március 21., szerda

Elado haz 18 ker maganszemelytol

Az ingatlan világos szobái, csendes, rendezett kertje kitűnő választás. A ház külső szigetelése megtörtént - félig már a vakolat is felkerült rá. Eladó házat keresel XVIII. Havonta több millióan választják az ingatlan.


Kérjen visszahívást a hirdetőtől az adatlapon található formon keresztül ingyenesen. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A családi házak rovatban Tulajdonosok, és Ingatlanirodák számára is ingyenes a hirdetés feladása.


MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok! Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg.


Gazdagréti lakótelepen, a Kaptárkő u-ban m2-es panellakás tulajdonostól. Pomáz Kőhegyen eladova valt csendes, bekes telkunk. A telek kozvetlen szomszedsagaban levo telek szinten elado. Nagyon jo befektetes illetve ha valaki a varos zajatol elvonultan szeretne elni es epitkezni.


Víz fúrt kútról megoldha. Zugliget szerelmesei figyelem ! Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Budapest területén az Ingatlannet kínálatában. KAUCIÓ MEGBESZÉLÉS ALAPJÁN! Csodásan gondozott kert tartozik hozzá.


Világos,egyszobás lakás modern berendezéssel,mindennel felszerelt állapotban. Fizetőképes,megbízható bérlők jelentkezését várjuk. A rezsiköltség alacsony. INGYENES értesítő szolgáltatás és más hasznos funkciók az Ingatlanok.


Itt megtalálhatja amit keres! Több tízezer friss, ellenőrzött eladó Ház hirdetés: 1m2-es szobás új építésű c. A János-hegy és a Hárs -hegy ölelésében, örök panorámával apartman lakás eladó. Kassák Residence társasház I. Válogass a eladó ingatlan hirdetésből: reszletre elado haz , 50000Ft-tól. Katalin empatikus személy, aki nagyon intelligensen kezeli a szakmájat. Nem a haszonszerzés csillog a szemében, hanem az elhivatottság.


Több ingatlan közvetítő cég munkatársát is castingra hívtuk, mielőtt szerződtünk. Ajándék konyha egy csendes, Városliget közeli lakással eladó. A házban található szoba, konyha, étkező, közlekedő, előszoba, fürdőszoba, kamra.


Vincellér utcában eladó: 5. A lakás teljes berendezésével, és felszerelésével együtt eladó, mely a vételárban benne van (csak a ruhádat kell hoznod). Az erkélyen m2-es tároló van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések