2018. március 7., szerda

Kórházi viccek

Kórház vicc : Egy Kórház és a viccek mennek a sivatagban, amikor. Börtön viccek Brutális viccek Buziviccek Fa. Kórházi számlák, bolti lopások és a főváros feldarabolása - Duration: 56:13. Két csecsemő beszélget az újszülött osztályon: – Szia!


Te fiú vagy, vagy lány? Majd ha kimegy a nővérke, megmutatom. Vicces Viccek hírlevél: Minden héten megkapod a hét legeslegjobb vicceit az e-mail címedre! Nagyon jó lesz, kell neked!


Jelentkezéseddel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatóban és az ÁSZF-ben foglaltakat. Egy férfi napozik a tengerparton. Este nézi magát a tükörben és látja, hogy mindenhol szépen lebarnult, csak a farka maradt fehér.


Kórházi viccek

Másnap kimegy a tengerpartra és beássa magát a homokba, csak a farkát hagyja kinn a napon, hogy az is barna legyen. Fekete Angyal kórházi osztályán fekszik: 1) Napról-napra több a zsemle mint a beteg. Csak a boncolás után írják ki röntgenre. Mindig a nővérszobától legtávolabb fekvő beteg hal meg. A nővérhívó a Rekviem-et játsza.


A legjobb viccek a neten. Egy gépészmérnök évig dolgozott egy nagyvállalatnál. Mindenki elismerte tehetségét, ha egy gép elromlott, ő mindig tudta, hogy kell megjavítani.


Kórházi történet A gyomorbetegséggel műtött beteget végbélen át táplálják, és az orvos elrendeli, hogy kapjon kávét is. Eljön a reggeli ideje: öntik a kávét, a páciens fájdalmában felordít. Fedezd fel hodosg Vicces nevű tábláját a Pinteresten. További ötletek a következővel kapcsolatban: Vicces, Könyvolvasás és Vicces humor.


Megnevettet és lefáraszt - ez a viccek kuriózuma, a favicc! Neke ez a legtutibb anyag, amit kínálhat neked a viccszakma! Persze ha van érzéked hozzá. A favicc más, mint a többi vicc : a szójátékok és helyzetkomikumok melegágya!


Hangolódj rá és hahotázz nagyokat rajtuk! Egy sofőr gondolatai buszvezetés közben. Ki is áll a kínai, hatalmas ütést kap, nekivágódik a falnak, elviszik a mentők.


Egy hónapos kórházi ápolás után kiengedik, és találkozik a székellyel a kocsmában: - Na, mondd el te János, mivel ütöttél így ki, milyen technikával, mert még ilyent nem tapasztaltam. Egy hajókiránduláson egy idős hölgy áll a korlátnál, és erősen szorítja a fejére a kalapját, hogy ne fújja le a szél. Buzi fingos viccek Egy idős úr tagságot vásárol az elegáns nudista. Két buzi a kórházban haldoklik.


Ha az élet citromot adott, készíts limonádét - mondja a sokak által ismert közmondás. Vannak olyan, egyébként tragikus helyzetek, amelyeken oldani tud egy kellő időben elsütött vicc. Egyébként is a nevetésnek rengeteg pozitív egészségre gyakorolt hatása van, nosza rajta!


Felismered a kórházi eszközöket? Egy régi ismerősömet látogattam meg egy kórházban. Többször eltévedtem a kórtermek között, mire rátaláltam. Közben érdekes műszereket láttam. Jó kívánság: csak itt a kvízoldalon lássunk ilyeneket!


Kórházi viccek

Hajtson ki az állomásra és hozza haza az anyósomat. A beteg a kórházi ágyon tér magához. Kérem kiszasszony, mondja, mi történt velem? Az autójával karambolozott, több órás műtéten esett át. Tehát egy kórházban vagyok?


Igen, legalábbis az a fele, amit sikerült megmentenünk. Kategóriákba szedve böngészhetünk kedvünkre a legjobb viccek között az oldalon. A szöveges viccek mellett az úgynevezett mémek is helyet kapnak a weboldalon, így mindenki megtalálhatja a saját műfaját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések