2018. március 14., szerda

Friss lakás hirdetések budapest

Friss lakás hirdetések budapest

Jelenleg db friss hirdetés (legfeljebb egy hete feladott, vagy módosított) szerepel adatbázisunkban. Havonta több millióan választják az ingatlan. Eladó lakás után kutat?


Oldalunkon a legfrissebb eladó lakás hirdetések között válogathat. Méret, ár, helyszín vagy akár építési mód szerint is listázhatja az ingatlanokat, a kiszemelt lakás hirdetőjétől visszahívást kérhet. Gazdagréti lakótelepen, a Kaptárkő u-ban m2-es panellakás tulajdonostól.


Az ország ingatlanhirdetési központja, jelenleg több százezer hirdetéssel. LAKÁS JELLEMZŐI: Jó állapotú,nm es ,erkélyes, jó elrendezésű, magasföldszinti világos, csöndes lakás. A lakás új nyílászárókkal , szunyoghálóval,redőnnyel és kombi cirkóval rendelkező azonnal költözhető hangulatos lakás. Bocskai úton egyszobás, II.


Friss lakás hirdetések budapest

Az ingatlanhoz tartozik egy külön használatú pince helyiség. A szobát egy térelválasztó két részre osztja, a konyha külön helységben van. Ház, lakás , telek, új és használt ingatlanok. Ingatlanirodák, tanácsadás.


Ker Belső-Ferencváros A IX. ALLURE RESINDENCE-ben eladó egy 7. TERASSZAL, szobás, NYUGATI fekvésű, PANORÁMÁS A BUDAI HEGYEKRE! Lakás hirdetések -Apró-Hirdetés Expressz-1. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Otthon ingatlan iroda kínálja megvételre ezt a Dózsa György úton található, nm-es, szobás panel lakást. Külön nyíló szobái közül a nagyobbik laminált lapos, kisebbik szőnyegpadlós, többi helyiség járólappal burkolt. Budapesti eladó lakás hirdetés az otthonterkep.


Emelje ki hirdetését SMS segítségével! Ha azt szeretné, hogy hirdetése még több emberhez jusson el, emelje ki hirdetését! A kiemelt ingatlan-hirdetéseket lényegesen többen tekintik meg: az így hirdetet ingatlanok rövidebb ideig szerepelnek adatbázisunkban, mivel hamarabb találnak új gazdát. Több ezer friss , ellenőrzött eladó keres hirdetés: m2-es szobás jó állapotú pa. Közvetlen tulajdonostól eladó a Városliget mellett, Sajó utcában, külső homlokzattal együtt frissen felújított, nm2-es otthonos, napfényes lakás központi helyen, remek közlekedéssel.


A liftes lépcsőházból külön bejárattal, egymástól függetlenül tudnak az itt lakók hazamenni. INGYENES hirdetésfeladás! A legalsó szinten található állásos garázs, tárolók, szauna, és az iroda. Szép lakás , nagy kert, garázs, luxus környezet XVII. Hirdetéseinket több, különböző forrásból gyűjtjük össze, ezzel biztosítva, hogy felhasználóink ingatlanpiaci hirdetések széles köréhez jutnak hozzá.


Miskolcon a Gesztenyés úton rendezett kulturált környezetben egy nm negyedik emeleti, igényesen felújított, bútorozott, panel lakás alacsony rezsivel, az egyetemtől öt percre, két megbízható egyetemistának, 80. Találd meg Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálján. Kiadó albérletet, szobát keresel? A társasházban elegáns lakás található.


A lakás egyedi fűtéssel rendelkezik, belmagassága m, garázs tartozik hozzá. Szent Imre tértől perc sétára , a csendes Károli Gáspár ( volt Tanácsház) utcában eladó egy nm-es, 1. A lakás a belvárosban, nyugodt, zöldövezeti környezetben, mégis jó helyi- és távközlekedéssel a közelben, a Jókai utcában, részben bútorozva található. Egyedi mérésű távfűtéses stúdiólakás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések