2018. március 9., péntek

Online társkeresés pszichológia

Az online társkeresés napjainkra nemcsak milliárdos üzletté vált, de az ismerkedés egyik leggyakrabban választott útjává is. Egy frissen megjelent kutatási jelentés szerint azonban az online társkereső oldalak messze elmaradnak a saját potenciáljuk mögött, számos szélhámos jelenik meg rajtuk, bár a módszer jár bizonyos előnyökkel. Vajon miért viselkedünk másként egy online társkereső rendszer leple alatt, mint egyébként? Mert kétségtelen, hogy az anonimitás jóval nagyobb bátorságot ad még azoknak is, akik a való életben kevésbé remekelnek az ismerkedés terén. Talán éppen emiatt speciális szabályai lennének az online ismerkedésnek?


Randi Gunther házassági tanácsadó szerint ezeket a kérdéseket fontos feltenni ahhoz, hogy a megfelelő partnert válasszuk. Randi Gunther több évtizednyi házassági tanácsadás és párterápia után állította össze annak a tíz kérdésnek a listáját, amellyel véleménye szerint sokkal sikeresebbek lehetünk a szerelemben, pontosabban a párválasztásban. MRidikül - Online társkeresés , avagy.


A társkeresés sokszor válhat nehéz, szorongáskeltő, reménytelennek tűnő helyzetté – és ma már léteznek olyan lehetőségek, melyek lerövidítik számunkra a keresést. Vajon az online társkeresők által alkalmazott mesterséges intelligencia segítségünkre lehet-e abban, hogy megtaláljuk a megfelelő partnert? Szavaink súlya – a chatelés lélektana. Rohan a világ, ahol az ismerkedés egy kattintással kezdődik. Mondván az idő kevés, a választék legyen nagy.


Online társkeresés pszichológia

Megjelentek célratörő oldalak, ahol mindössze annyi a feladat, hogy a polgártársakat tetszikeled-e vagy sem. A szerelemnek ezer arca van, de legalábbis hét, Sternberg szerelem háromszög elmélete szerint. Sternberg azt állítja, hogy a szerelemnek három összetevője van, ezek pedig az intimitás, az elköteleződés és a szenvedély. Men looking for a woman - Women looking for a woman.


Is the number one destination for online dating with more dates than any other dating or personals site. A Michigani Egyetem kutatói elmerültek a virtuális világában, olyannyira, hogy még egy algoritmust is létrehoztak, hogy kiderítsék, az online társkeresőkben felbukkanó nők és férfiak miért a saját maguknál százalékkal vonzóbb emberre buknak. It is not easy for women to find a good man, and to be honest it is not easy for a man to find a good woman. Az internetes társkeresés segítségével lehetőség nyílik arra, hogy olyan emberek is megismerhessék egymást, akik egyébként nem találkoznának, például a távolság miatt, vagy mert más társaságba járnak. If you are a middle-aged man looking to have a good time dating man half your age, this article is for you.


Ez mindképpen pozitívuma ezeknek a weblapoknak, közelebb hozza egymáshoz az embereket. Amikor online társkereső oldalt választ, fontos, hogy tisztában legyen a választott oldal biztonságosságával. Az interneten számos olyan oldal létezik, amely nem biztosítja személyes adatainak védelmét. Ezért is fontos, hogy olyan online társkeresőt válasszon, ahol adatait teljes mértékben biztonságban tudhatja. Az ELITTÁRS oldallal nem csak Önhöz illő társra találhat, hanem pontosan meg is határozhatja, hogy mit jelent Ön számára a tökéletes társ.


Néha olyan érzésed van, mintha valami ismétlődő forgatókönyve lenne a sikertelen párkeresésednek. Az előző két részben az online társkereséskor használt profilfényképeket érintő eredményeket ismertettem. A téma lezárásaként következzenek a további lépéseket érintő eredmények.


Online társkeresés pszichológia

Muszáj fotót feltennünk, ha nem tesszük akkor szinte nullára csökkentettük a pártalálásunk esélyeit! Ne csak egy képet töltsünk fel hanem minél többet, ez elengedhetetlen! A képek legyen jó minőségűek, minél nagyobb a felbontás, annál jobb. Többé nem érdekes, ki mit ír az igényeiről a profilján. Rájöttek a sikeres internetes társkeresés titkára – állítják az Iowa Egyetem kutatói: az embereket múltbeli érdeklődésük és korábbi kapcsolataik alapján kell párba rendezni, nem pedig az alapján, hogy saját maguk.


Ha az online társkeresés már nem jelent örömöt, érdemes felfüggeszteni egy időre és kipróbálni valami mást. Mozduljon ki, sportoljon, iratkozzon be tanfolyamra, próbáljon új ismeretségeket kötni a társkereső oldalak világán kívül. Online és offline tanfolyamaim, műhelyeim és a Társkereső Kalauzon írt cikkeim révén ez már rengeteg nőnek és férfinak sikerült, most pedig rajtad a sor!


Ha még többre vagy kíváncsi, olvasd el az online író-olvasó találkozón feltett kérdéseket és válaszaimat a könyvvel és velem kapcsolatban! Az elmúlt évek interdiszciplináris (antropológia, neurológia, farmakológia, pszichológia ) kutatásai rámutattak, hogy azoknál az egyéneknél akik szenvedélyes szerelmet éreznek, megnövekszik az agyuk által termelt norepinefrin, feniletilamin (PEA) és dopamin mennyisége. Ha valaha is választottál magadnak profil képet egy online társkereső oldalra, akkor valószínűleg olyat próbáltál választani, ami néhány kulcsfontosságú tulajdonságodat ábrázolja pl.


Register and search over million singles: voice recordings. A legjobb hazai internetes társkeresőket és randioldalakat listázó Top Társkeresőben a Párom. A folyamatosan változó oldal az aktuálisan legjobb három magyar online társkeresőt szakértői, objektív értékelés alapján nevezi meg.


Nos, az interneten ismerkedők szerint hétszer annyi időt töltenek a lehetséges partnerek adatlapjának böngészésével és a levelezgetéssel, mint a valós randikkal. Nem szabad elfelejteni, hogy a társkeresés a hozzánk illő pár megtalálásáról szól, nem pedig egy kötelezően teljesítendő feladat, ami után jutalompont jár. A legjobb, ha az online társkeresést egy lehetőségnek tekintjük a sok között, és ugyanannyi esélyt adunk neki, mint a hagyományos társkeresési módoknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések