2018. március 23., péntek

Vízöntő szűz

Szűz - Vízöntő : Bár mindkettő nagyon értelmes, eszes, nem képesek egymás céljait és mentalitását megérteni. Lelki beállítottságuk is jelentősen különbözik, ezért nem valószínű, hogy valaha is jó párt alkotnának. Vízöntő -férfi és Szűz -nő első pillantásra született vonzalma kellemes kalandhoz vezethet, de mindketten túl kritikusok ahhoz, hogy viszonyukat megőrizzék. A nemes lelkű és őszinte Vízöntő -férfi ritkán talál megértésre, ismerve féktelen és lázadó természetét szinte nem is várja el, hogy megértsék.


A te igényeidnek maradéktalanul megfelel a Szűz társad mentalitása, habitusa. Partnered alkalmazkodó, hűséges, engedelmesen végrehajtja a kéréseidet, de ne élj ezzel vissza. Figyelj jobban arra, mi az, ami a másikat is foglalkoztatja.


Már ami a te részedről illeti. Szűz és Vízöntő párhoroszkópja nem lángoló kapcsolatot ígér. A testi vonzódás ellenére, a meglepetéseket, folytonos változást kedvelő Vízöntő kihozza sodrából a hagyománytisztelő Szüzet.


A Szűz élete csupa veszély, anyagi veszteség, mely végül is jóléthez vezet. A Vízöntő pedig a Szűz túlzott rendszeretetét, pontos és módszeres életmódját nem tudja elfogadni. A Szűz mindent a saját képességeinek köszönhet. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó. Vízöntő – Szűz családi horoszkóp A Vízöntő és Szűz családi horoszkópja szerint kezdeti vonzalmuk csak afféle kelepce egy futó kalandhoz.


A Vízöntő idealista, cseppet sem gyakorlatias, ugyanakkor kiszámíthatatlan és ellentmondásos, ami nem fér össze a gyakorlatias és pedáns Szűz kicsinyességével. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! A párok összeillőségét mutatja meg.


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Az okai, amiért hirtelen fogyni kezdesz. Teljesen természetes, hogy a súlyod az év folyamán változik – általában télen, a hidegben felszedünk egy kis felesleget, mert tartalmasabb ételekre vágyunk, és kevesebbet mozgunk, nyáron pedig leadunk pár kilót, mert nem kívánjuk a nehezebb kajákat. A Szűz ugyanis közel sem olyan ártatlan, szelíd és szende jegy, mint azt a neve mutatja.


Vízöntő szűz

Nagyon is csípős és néha érzéketlen tud lenni. Két Szűz biztosan nem fog órákon át enyelegni egymással egy meghitt kis szobában, sem a túlzott kényeztetés, sem a bezártság nem áll közel hozzájuk. A hízelgés jól fog esni önnek, de összességében ön sem különbözik a többi embertől, ezért legyen óvatos, mert könnyen meglehet, hogy ártó szándék húzódik meg a kedves szavak mögött. Gondos, figyelmes, intelligens és pedáns Szűz. Ha egyszer elhatároztad maga nem hagyo hogy eltérítsenek a szándékaidtól.


Nehéz mostanában uralkodnod a lelkesedéseden, de gondolj néha másokra is. A legfrissebb napi horoszkóp VÍZÖNTŐ csillagjegyűeknek! Olvassa el mai horoszkópját és tudja meg, milyen napra számíthat! A videó tartalma saját szellemi tulajdon, általános információkat tartalmaz. A Kos egy régi ismerős felől hall újra, a Vízöntő körül felpezsdülnek a dolgok.


Vízöntő szűz

Az Ikrek most nagy beleéléssel veti bele magát mindenbe, a Halaknak érzelmekkel teli napjai jönnek. A Vízöntő -jegy tárgyalásánál elkerülhetetlen, hogy említést tegyünk - hacsak néhány mondat erejéig is - egy nem személyes, nem egyedi területről. Az asztrológia szemlélete szerint egy nagy világkorszak küszöbén állunk. A Halak korszaka lezárult, és kezdődik az új, több mint kétezer éves szakasz, a Vízöntő korszaka. Ha elővigyázatos és különös gondot fordít üzleti vagy jogi ügyeinek intézésére, elkerülheti, hogy hibát kövessen el, és annak következményeitől szenvedjen.


Neked mi a horoszkópod? Kicsit bizonytalan saját magával szemben, nem tudja, hogy is tudna a feladataihoz fogni, de bízik abban, hogy a hónap során minden tisztázódik majd. A Szűz az élet sötét oldalát nézi, míg a Vízöntő egy optimista, ötletes személy. A Vízöntőnek szüksége van tevékenykedésre, társadalmi eseményeken való résztvételre, szereti ha széles körben ismerik. Nincs erős szexuális vonzódás köztük.


Amíg a Vízöntő aszcendens negatívan működik, addig a szülött hajlamos felelőtlen lenni, más szabad akaratát semmibe venni, és azt hiszi, hogy a szabadságát a bármit - megtehetek viselkedés és gondolkodás határozza meg. A Vízöntő másik aspektusa a kollaboráció, az új ötletek, a mentális, szellemi kommunikáció. Szűz az egyik leggátlásosabb jegy, emiatt elég tartózkodó.


Talán sokkal fontosabb számára a szeretet, mint a testi kapcsolat. A Szűz köztudottan rendmániás és gyakorlatilag alig képes felengedni egy rendetlen hálószobában. Szűz f Ebben a hónapban a Szűz ismét komoly sikereket érhet el a karrierje épí. A Szűz jellemző tulajdonságai:A Szűz jegy szülötte általában a szorgalmas, állandóan tevékenykedik.


Gyakorlatias, inkább az esze irányítja mint a szíve. Horoszkóp, Asztrológia, Ezotéria. Tudós alkat, jó megfigyelő, elemző és rendszerező. Rendszerető, óvatos, éles eszű, és szereti hasznosnak érezni magát.


Napi horoszkóp, havi horoszkóp, éves horoszkóp, szerelmi horoszkóp. Látogass el oldalunkra, s nézd meg, mit üzennek neked a csillagok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések