2018. március 12., hétfő

Kos férfi szerelme

A szerelem és a barátság fontos szerepet játszik a Kos érzelmi életében, mindkettőbe sok indulatot és szenvedélyt fektet. Ha egy Kos férfi érdeklődését felkelti egy nő, akkor az a nő meg lesz hódítva, de lehet, hogy utána el is lesz hagyva. Találékony, érzelmes szerető, gyorsan fellángol, de hamar meg is unja, ha megszerezte amire vágyott.


Akkor ügyes a Kos partnere, ha állandóan ébren tudja tartani az érdeklődését, és mindig lehetőséget ad neki arra, hogy újból meghódíthassa. Ha a férfi Kos -jegyű: Ha egy nő tüzet gyújt benne, akkor csak egy gondolat jár a fejében, amit a Mars ural: nemcsak megszerezni akarja a nőt, hanem meg is kell szereznie. Kos – Halak: A jobbik variáció, ha Kos a férfi , és Halak a nő, mivel a Kos egy férfias, a Halak meg egy nőies típus. A Halak nő ellátja a családot, övé az anyaszerep, a női szerepek, a Kos férfi pedig megélheti a Kosságát, férfiasságát, ő az úr a házban. Tetszik neked egy Kos férfi ? Szabadelvűsége ellenére a Kos szereti, ha valamihez nem jut kifejezetten könnyen hozzá, ugyanis az akadály legyőzése az, ami leginkább felkelti az érdeklődését.


Hajlamos arra, hogy megpróbálja birtokba venni és megváltoztatni szeretett társát. A Bika nő szerelme sosem valami megszokott, kitaposott út, hanem csupa kalan előreláthatatlan akadály. Az a férfi , aki képes megadni a Bika nőnek az általa elvárt luxust és nyugalmat és az életet úgy bemutatni neki amint azt elvárja, hamar meghódíthatja.


Kos férfi szerelme

Kos nő és Vízöntő férfi szerelmi horoszkóp A lelkes és magabiztos Kos nő és az eredeti, ötletes Vízöntő férfi szerelmi viszonyában a fantáziájuk hozza őket közel egymáshoz. A Vízöntő férfi tiszteli a nőket, de minden nyitottsága ellenére, az asszonyokkal szemben bátortalan. Get A Very Special Offer On Kos. Mindketten megpróbálnak vezetővé válni, ez viszont veszekedéseket fog előidézni.


Csak akkor tud működni a kapcsolat, ha sikerül kompromisszumot kötniük, és eléggé szeretik egymást ahhoz, hogy mindketten kicsit alábbadják egojukat. Nehezen, de betörhető a Kos férfi , fontos, hogy a nő úgy éreztesse vele, hogy minden a Kos férfi akarata szerint történik, és hogy mindent ő irányít. Ha a Kos férfi úgy érzi hogy megtalálta azt a nőt aki minden szempontból megfelel neki, akkor mindent megtesz azért hogy boldoggá tegye, és a tenyerén hordja a nőt. Ha egy Kossal akarsz együtt élni, az egyet jelent a háborúval, de ez azonban korántsem olyan kellemetlen, mint ahogy hangzik.


Párod mindent azonnal akar megkapni, a türelem nem tartozik az erősségei közé. Teljes erőbedobással küz amit akar azt meg is szerzi. Kos Domináns típus, éppen ezért jobb, ha egy szerelmi kapcsolatban, házasságban a férfi a Kos jegyű. A környezet és a közte lévő kapcsolatot egy csatatérhez lehet hasonlítani, ahol folyamatos harcok dúlnak. Ha megtetszik neki valaki, semmi nem állíthatja meg.


Legyünk arra is tekintettel, hogy a Kos férfi imád a figyelem központjában állni. A párkapcsolatában magának követeli a főnöki hatáskört, nem tűri az alárendelt szerepet. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. A Kos körül soha nem nyugodt a légkör.


Tilos a Blikk Rúzs bármely fotóját, írott anyagát részben vagy egészében, illetve átdolgozva átvenni vagy újraközölni a kiadó írásos engedélye nélkül Az oldalról kivezető linkeken elérhető tartalmakért a blikkruzs. Teljesen átadják magukat a másiknak és innen kezdve csak arról fog szólni az élete, hogy a párja életét szebbé, jobbá tegye. Ha az Ikrek férfi számára a munkahelyi karrier minden másnál előbbre való, akkor jó partnere lesz ebben a Bak hölgy. Viszont nem biztos, hogy ez a legfontosabb dolog az életben. Olyan emberre vágyik, akin keresztül megtanulhat bízni azokban a dolgokban, amelyekben saját magában vagy az életben nem mer bízni.


Mindig az ideális nőt keresi, s ha megpillantja, máris beleszeret. Az a kicsinység nem zavarja, hogy a nőnek már férje, vagy más szerelme van. A Rák ember (még akkor is, ha férfiból van) a támaszt keresi a társában. A tökéletes partnerünk egy Kos férfi lehet, emellett még az Ikrekkel, Oroszlánnal, Vízöntővel találhatjuk meg a harmonikus szerelmet.


Rendkívül érzékenyek vagyunk, ez lehet az oka a titokzatosságunknak, amiért persze a férfiak megbolondulnak. Vagy benne vagyunk egy kapcsolatban, vagy nem, a közepes láng nem a mi. A Mérleg diplomatikusan meghallgatja mások álláspontját és olyan őszintén érdekli mások véleménye és igénye, hogy örömmel tesznek meg bármit amit javasol.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések