2018. március 6., kedd

Mérleg horoszkóp 2019

Mérleg horoszkóp 2019

Kiválóan fog teljesíteni a munkahelyén, és jelentős magánéletbeli sikerek elé is néz. A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg , Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak. Tudd meg, hogy a te vagy a. Nem kell pánikba esnie, vegye figyelembe, a balsikerek, ahogy jöttek, úgy el is múlnak, ez csak egy átmeneti állapot. Még ha nem is így tűnik, nagy út áll előttünk ebben az évben.


Mit jelentenek a visszatérő számok az életünkben? A Vízöntő-telihold az ön ötödik sorsterületén halad át, az intimitásra, szoros érzelmi kötelékre vonatkozó vágya felerősödik. Egy új kapcsolat veheti kezdetét ma!


Weboldalunkon írásos formában megtalálod a havi előjel. Akkor tudod valóra váltani álmaidat, ha őszinte leszel saját magadhoz azzal kapcsolatban, vajon mire is vágysz, kit akarsz szeretni, s hogyan szeressenek téged. Igazság, rokonszenv, harmónia és intellektus. Ebben a hónapban a csillagok állása jelentős mértékben megváltozik. Hol fent, hol pedig inkább lent lesznek.


Ugyanakkor lehetősége adódhat arra, hogy hírnevet szerezzen, de minimum népszerűségre tegyen szert. A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei.


Körbenéz maga körül és úgy érzi, elment maga mellett az élet, vagy legalábbis messzire elkerülte, a jó dolgokkal együtt. Azt látja, mindenki vágya megvalósult, elégedett az életével, egyedül mintha Ön lenne lemaradva és magának nem jönnek össze a dolgok. Fedezd fel holdkisasszony Mérleg nevű tábláját a Pinteresten. További ötletek a következővel kapcsolatban: Mérleg , Horoszkóp és Csillagjegyek.


Mérleg mint aszcendens Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is. Céltudatos, energikus, tele van vágyakkal és képes az erőfeszítésekre. Augusztus folyamán a Nyilas csillagjegy szülötteinek minden energiájukkal a munkahelyi feladataikra kell koncentrálniuk.


A hónap során érzett fáradtság miatt egy kisebb hibát fog elkövetni. A Mérleg a figyelem középpontjába kerülhet, a Nyilasnak ma igazán szerencsésen alakulnak a dolgai. A November ideális periódus lesz a komoly párkapcsolatok fejlődése szempontjából. A közös erőfeszítések és az egymás iránti töretlen bizalom segít megerősíteni az ön és a párja közötti köteléket.


Kisebb-nagyobb vásárlásaid alkalmával okosan dönthetsz, és a fizetett pénz nem vész el, hanem jó minőségben, élettartamban, kényelemben térül meg. Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is. Ha Aszcendensed egy víz elemű jegyben (Rák, Skorpió, Halak) áll, ez a jegy kiegészíti levegős oldaladat, ami Mérleg Napod által adva van. Merkúr sok újdonságot hoz neke szerelmedet mélyebbé teszi, és segít neked hivatásodban jobban érvényesülni.


Ez kevesebb feszültséget és aggodalmat eredményez az életedben. A gondolataidat és a terveidet a saját elképzeléseid szerint mutathatod be, a lehetőségeidet tekintve bőséges kínálatból választhatsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések