2017. december 13., szerda

Eladó ház dédestapolcsány

Eladó ház dédestapolcsány

Havonta több millióan választják az ingatlan. In seinem Alter wurde es als gräfliche Urlaubsort aufgebaut und später hat auch mehrmahligen Umbau erlebt. A víz és a villany be van kötve, a gáz az utcában található. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ingatlant vásárolna, bérelne?


Eladó ház dédestapolcsány

A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű házak között tudsz keresgélni. Borsod-Abaúj-Zemplén megye. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó dédestapolcsányi ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Dédestapolcsány aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. Az ingatlan cseréptetős, jó állapotú.


A ház alatti pince tárolóval ellátott. Fűtését gázkonvektor biztosítja. Keressen magánszemélyek és helyi közvetítő irodák ajánlataiból! A Startlakon db fényképes dédestapolcsányi eladó ház - házrész hirdetés vár.


Nyékládházán Nyékládházán, az Árpád utcában eladó egy nm-es, 2. A Kézműves Ház lehetőséget biztosít, a községben tartózkodó és az átutazó turisták szabadidejének eltöltésére, egyaránt. A szoba franciaággyal szekrénnyel kis kályhával felszerelt. Cégünk megbízható külföldi partnerkapcsolattal rendelkezik. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok!


Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. Várunk csapatunkba ingatlanértékesítési tanácsadókat, valamint az ország egész területéről várjuk értékesítői csoportok, tanácsadók, közvetítők jelentkezését!


Leírás Földszintes, alapozása kő, szigetelése nincs. Falazata puha kő, tetőszerkezete fa és cserép, állapota közepes. Miskolcon, az Újgyőri Főtér közelében, a Tátra utcában eladó , egy hangulatos 75nm-es, szobás családi ház.


A tetőtér nem beépített. Használt és új építésű dédestapolcsányi eladó tégla és panel lakások, családi házak, ikerházak, sorházak és tanyák között böngészhet. Olcsó használt vagy újépítésű, illetve újszerű házak között kereshet az ingatlankereső használatával. Eladó házak a családi ház rovaton belül. Tipp: Családi ház vásárlása előtt érdemes tájékozódni a telek beépíthetőségéről is.


Eladó ház dédestapolcsány

Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Utcakereső - Házszámszintű térkép és címkereső szolgáltatás, Budapest, Debrecen, Miskolc, Győr, Pécs, Szege Kecskemét, Nyíregyháza, Szombathely. Több mint tízezer eladó lakás, eladó ház , kiadó és eladó ingatlanok Magyarország egyik leglátogatottabb ingatlanportálján. We would like to inform you, that we have updated our General Terms of Conditions.


We use cookies on our website for better user experience. Zugló kertvárosi, csendes zöldövezetében a Kerékgyártó utcában eladó egy Penthouse, D-Ny fekvés, világos ingatlan. A pint izabella szuromi fedezte fel.


Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten. Kiscelli Schmidt-kastély, III. Horgászszálláskereső - horgász szállások nem csak horgászoknak.


Website Review of magyarturizmusportal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések