2017. december 11., hétfő

Bika horoszkóp astronet

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Horoszkóp , Asztrológia, Ezotéria.


Ha a barátnője Bika , biztos lehet benne, hogy éjjel egykor is felhívhatja bánatával, és ő segíteni fog. Viszont nagyon fel tudja dühíteni a fölösleges kérdezősködéssel, meg azzal is, hogyha pontatlan, vagy ha nem tartja magát a megbeszélt dolgokhoz. A munkahelyeden is, az otthonodban is.


Nem is tanácsos felzavarni ezt az állóvizet, mert abból csak nagy zavar lehet. A Bika, mivel a Vénusz uralja, hajlamos a romantikára, de nem divatból, mint a Mérleg, vagy kicsapongóan, mint a Halak – számára tényleg fontosak a hagyományos értékek, a fehér menyasszonyi ruha, a gyűrű, a szertartások. Az egyre fényesebben ragyogó Nap április 21-től május 20-ig halad a Bika jelében. A föld-elem a szilárd minőséggel párosulva a Bikát a legragaszkodóbb, legkitartóbb, legtürelmesebb és legmateriálisabb jeggyé teszi. A magánéletedben nem lesz felhőtlen ez a hónap, de a hivatásodban kezd végre kitisztulni a kép.


Végre rájössz arra, mit is szeretnél elérni, és hogy milyen lépések vezetnek el a célig. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


Neked mi a horoszkópod? Izgalmas, fordulatokban bővelkedő év áll előtted. Nagy változásokra számíthatsz. Figyelmed középpontjában az anyagi és érzelmi biztonságod megteremtése, stabilizálása lesz.


Ez a planéta azt akarja, hogy változzon meg valami az életedben. Jó, a kereket nem kell újra feltalálni, ez világos! Van azonban ezernyi más dolog, a mindennapjaidban, ami egy találmányra vár, mert az életed ezáltal könnyebb lesz. Pontosan itt avatkozik közbe Uránusz.


Bika vagy, egy ember szilárd szokásokkal. Nem kell, hogy mindig neked legyen igaza ne légy makacs, hallgasd meg mások érveit is. Tartózkodj az elhamarkodott lépésektől. Jobban tesze ha minden döntési helyzetre és hirtelen jött elképzelésedre alszol néhányat.


Még nem tudja pontosan mi ez, de érzi, hogy van valami a levegőben. Olyan új érzések ébrednek Önben, hogy nem igazán sikerül megfejteni. Egyet tehet, végezze nyugodtan a munkáját, és legyen nagyon körültekintő. Remek ötletei támadhatnak, Önnek csak az a dolga, hogy hagyja szabadon áramlani az elképzeléseket. Ma az esze valahol egészen máshol jár, nem a munkán.


Naná, hogy a szerelmen! A jegyében járó Uránusz a Marssal kerül kalandos fényszögbe. Ma egy igazán vicces úrral találkozhat, avagy, ha ön az erősebb nem tagja, akkor annak mutatkozhat. Bika (április - május 20) napi horoszkóp Mindenképpen ki kell tartanod most valami mellett, amiben korábban is hittél, és amiben most is hiszel.


Bika horoszkóp astronet

Ne hagy hogy valami meggátoljon abban, hogy feladd a terveidet, és visszavonulót kelljen fújnod. A BIKA hozzáállását a szerelemhez a birtoklási vágy határozza meg. Ahhoz azonban, hogy megfelelőnek tartsa magát a birtoklásra, az kell, hogy valakinek érezze is saját magát. Ezért addig megbízható társ, amíg fontosságát éreztetik vele.


A Bika szenvedélyes és hamar szerelembe esik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések