2017. december 11., hétfő

Teherbeesés 49 évesen

A párommal éve próbálkozunk,én még mensizek. Az utóbbi időben erősebb a vérzésem és alvadt vérdarabok vannak benne. Szerintetek még lenne esélyem a párommal babázni,mert csak mi vagyunk egymásnak és akarunk egy közös babát. Tudom,hogy a koromon kicsit fenn akadtok,de én még fiatalnak érzem magam és egészséges vagyok a párom. Azóta nem igazán hiszem, hogy az életkorral bárkinek is csökkennének az esélyei.


Talán felett igen, de lehet, hogy akkor sem mindenkinek. A császár körül mozgott. Az általános aggodalom ellenére, hogy a termékenység éves kor felett meredeken zuhanni kez a legújabb kutatás azt mutatta ki, hogy a éven felüli nők ugyanolyan eséllyel esnek teherbe hat hónapon belül, mint fiatalabb társaik. Májusban volt utoljára menstruációm napig.


Júniusban csepp volt csak. Bármit eszek azonnal puffadok,hányingerem van! Ja és hullik a hajam is. Orvos megvizsgált és szervi problém nincs,terhességet nem lát igaz ez hete volt. A tüneteim folyamatosan megvannak.


Teherbeesés 49 évesen

Emma Thompson évesen adott életet első gyermekének, Marcia Cross pedig éves korában szülte meg ikreit, de megemlíthetnénk Nicole Kidmant, Halle Berry-t, Brooke Shields-et, Susan Sarandont is, akik év fölött adtak életet gyermeküknek. Mivel leírása alapján nincsenek nagyobb betegségei, jó eséllyel indul neki a tervnek, szerintem egy alapkivizsgálás a háziorvosnál is legyen még a teherbeesés előtt. Laborok, hasi UH, mellkas Rtg (ólomkötény védelmében!), EKG, vérnyomás kontroll. A népszerű regényíró, újságíró évesen első gyermekével várandós.


A magyar sztárvilágban manapság nem ritka, hogy valaki fölött kisbabának adjon életet, de csak kevés olyan sztárhölgyet találunk, akik a negyedik vagy ötödik iksz után az első gyermekével állapotos. Nézd meg őket képes összeállításunkban! Extrémebb esetnek tűnik azonban, ha egy anyuka az első gyermekét hozza világra év felett, mint például a baba születésekor éves Szulák Andrea esetében, vagy az idén nyárra gyermekét váró Fehér Anna színésznő példájában, aki évesen szülhet majd. Terhesség év felett. Nekem ez volt az első alkalom) Elöszőr úgy volt bennem hogy nem volt rajta gumi.


Teherbeesés 49 évesen

Majd úgy ment el bennem hogy gumit húzott, jóval azelött mielött orgazmusa lett volna. Mennyi az esélye annak hogy teherbe estem? Nem akarok babát évesen. A teljesen tiszta méhpempő akkor a leghatékonyabb, ha a pár mindkét tagja fogyasztja.


A méhpempő két szinten növeli meg a teherbeesés valószínűségét, egyrészt megvastagítja a méhfalat másrészt jelentősen megnöveli a spermaszámot, feljavítja azok minőségét. Most azonban minden nőnek azt mondovágjon bele, nincs mitől félni. Gyönyörű, egészséges, kiegyensúlyozott babát hoztam a világra, majdnem évesen ! A teherbeesés felett még pár évtizeddel ez előtt kevésbé számított társadalmilag elfogadottnak, viszont ma már egyre több nő dönt úgy, hogy évesen vagy idősebben szeretne kisbabát, legyen az első baba vagy a sokadik.


Teherbeesés 49 évesen

A nők egyre később vállalnak gyereket Európa-szerte. Menopauza után a csontállomány évi -kal csökken. A testünk: „Mindig hallunk sikertörténeteket, hogy valakinek a negyvenes évei végén sikerül a teherbeesés , legtöbbször lombikprogrammal” – mondja Dr. De ezeknek több mint a fele a petesejt donorok segítségével sikerül.


Sziasztok, nekem van egy volt kolléganőm, most éves de volt mikor terhes lett a legkisebb babájával, és bár végig vizsgálatokra kellett járniuk, de végül egészséges kislánya lett. Igaz, ő még most is menstruál. A babát nem tervezték, ők is úgy voltak, már úgysem lehet, mert milyen kevés az esélye, erre tessék. A spontán vetélés kockázata éves korban 2 évesen 3 míg évesen százalék. Ha tehát negyvenéves korára találta meg azt a partnert, akivel családot szeretne alapítani, egyáltalán nem reménytelen a próbálkozás, azonban körültekintőbben kell eljárnia, mint tizenöt évvel ezelőtt.


A terhességet 9-ban császármetszéssel fejezték be. Az alacsony születési súly az életkor előrehaladtával az év feletti nők között 6-ban fordult elő, szemben a 45- év közöttiek 3-ával. Az év feletti nők valamennyien császármetszéssel szültek.


Sokkal fontosabb, hogy nyugodt legyél. Pár napja írtam, de ide másolom:Egy közeli hozzátartozóm, mikor évesen megbeszélték a férjével, hogy eddig próbálkoztak, vetélések, beültetések sora stb. Sors, akkor elfogdaják, hogy nem lesz gyermekük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések