2017. december 18., hétfő

Kos férfi

A Kos férfi családi élete. Annak ellenére, hogy tőle senki sem követelheti, az élettársától tökéletes hőséget vár el. Kos felesége, ha nem hajlandó ezt megérteni, gyakori családi perpatvaroknak van kitéve.


Kos férfi

KOS FÉRFI Öntudatos, idealista személyiség, akit az ego hajt. Makacs és dinamikus, egész életében rohan. Ha egy Kos férfi érdeklődését felkelti egy nő, akkor az a nő meg lesz hódítva, de lehet, hogy utána el is lesz hagyva. A szerelmes Kos FÉRFI ismérvei: Sajnos nem a hűség szobra.


Egyenes férfi , nem ravaszkodik, nem mond félreérthető dolgokat. Imádja azokat a nőket, akik ugyanolyan vakmerőek, mint ő. A környezet és a közte lévő kapcsolatot egy csatatérhez lehet hasonlítani, ahol folyamatos harcok dúlnak. Ha megtetszik neki valaki, semmi nem állíthatja meg. Határozott, erős, bátor, sőt, vakmerő.


Ha a nő a Kos férfi kezébe adja magát, nem tud olyan gyorsan pislogni, ahogy a férfi a ruhát letépi a testéről. A további események megmutatják neki, hogy az előjáték nem volt téves következtetés. A párok összeillőségét mutatja meg. A férfi ugyanis telhetetlen és találékony.


Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Ikrek férfi : elsőre egy ilyen férfi sok szenvedélyt hozhat a Kos nők életébe, de ugyanakkor sok bizonytalanság is jár vele, ami hosszú távon nem kifizetődő. Oroszlán férfi : túl domináns, ami nem jó hír a függelten Kós nő számára. Hajlamos arra, hogy megpróbálja birtokba venni és megváltoztatni szeretett társát.


A legősibb csillagképek közé tartozik, mert a régi pásztornépek számára a juh volt az egyik legfontosabb állat: tejét itták és sajtot készítettek belőle, gyapjából ruházkodtak. Nehezen, de betörhető a Kos férfi , fontos, hogy a nő úgy éreztesse vele, hogy minden a Kos férfi akarata szerint történik, és hogy mindent ő irányít. Ha a Kos férfi úgy érzi hogy megtalálta azt a nőt aki minden szempontból megfelel neki, akkor mindent megtesz azért hogy boldoggá tegye, és a tenyerén hordja a nőt. Nem mondhatjuk azt, hogy az összes Kos férfi csak az izgalmas és rövidtávú kapcsolatokat támogatja, de általánosságban igen. Amennyiben közös a cél, együtt bármit elérhettek, hihetetlen erővel teremtetek a semmiből csodákat, de ugyanilyen gyorsan el is vesztitek a lelkesedéseteket.


Szexuális teljesítményével is férfiasságát bizonyítja: a Kos férfi tüzes az ágyban - A jegy uralkodó bolygója a Mars, így természetesen mindig harcban áll a világgal. Kos – Halak: A jobbik variáció, ha Kos a férfi , és Halak a nő, mivel a Kos egy férfias, a Halak meg egy nőies típus. A Nyilas férfi szabadság után igénye nagy, szereti a társaságot és szívesen kerül a központba. Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet.


A Nyilas nő nagy fantáziával és lelkesedéssel van megáldva, de hajlamos arra, hogy olyan dolgokba fogjon bele, ami túlmutat rajta és nem tudja befejezni. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Az érzékiség a fontos, a többi csak körítés.


A szerelem nem más számára, mint az érzéki örömök kísérője. A hódítás folyamata helyettesíti számára a szerelmet. Illik hozzá: a kötelességtudó Bak férfi szívesen viszi luxuséttermekbe és lelkesen udvarol egy egész éjszakán át a Rák nőnek. A Mérleg férfi tudja, hogy mire van szüksége a Rák nőnek, de.


A Halak értékelik kreativitását. Kos Ha a férfi Kos -jegyű: Ha egy nő tüzet gyújt benne, akkor csak egy gondolat jár a fejében, amit a Mars ural: nemcsak megszerezni akarja a nőt, hanem meg is kell szereznie. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban?


Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. A kapcsolataikban mind a Kos férfiak, mind a nők nagyon romantikusak.


Kos férfi

A potenciális partnerek iránti hozzáállásuk gyakran változik, az érzelmeik pedig nem stabilak, így gyakran elmehetnek az ideális partner mellett. Azonnal szerelembe esik és nem fogadja el a késlekedést a másik fél részéről. Tőle is ugyanolyan gyors reakciót vár el. Egy igazi kaland egy Kos férfival randizni.


Ha a környezete szemszögéből nem helyes a pillanat, cselekedete bántó, sértő , erőszakos, végső soron agresszív lesz. Sok nő persze nem is akarja megvédelmezni magát, vagy elég okosak ahhoz, hogy ezt észrevétlenül tegyék, és így nem sebzik fel a Kos férfi törékeny önérzetét. Kétségtelen, hogy egóját tojáshéj védi. Igazi férfi , igazi macsó.


Jó tanács utánuk epekedő hölgyeknek: ne alázkodjanak meg előtte! Inkább vegyél neki valami apró ajándékot. Ehhez viszont szíve hölgye ne mellékeljen üdvözlőkártyát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések