2017. december 5., kedd

Aranyfürtöcske és a három medve mese

A szívmelengető történetben egy aranyhajú lányka jut el a három medve házába, ahol beleeszik az ételükbe, beleül a székükbe, és végül a legkisebb ágyában el is alszik. Amikor aztán a medvék hazatérnek, és felfedezik, mi történt, a lány felébred és sikeresen elmenekül. Amikor elmentek szamócát szedni, egy kislány megérezte a házukból áradó fincsi kása illatát. Nézd meg a többi KerekMese videót. Egy szép reggel Anyamedve kását készített reggelire, de mivel az étel nagyon forró volt, a három medve elindult, hogy sétáljon kicsit.


Aranyfürtöcske és a három medve mese

Medvepapa volt a legnagyobb, Medvemama közepes méretű, és legkisebb a Medvebocs. A három medve dalszöveg. Egy nagy, egy közepes és egy kicsi.


A nagy medve mindig morcos volt, a középső állandóan aggódott, a kicsi pedig folyton csak kacarászott. A Csodálatos mesetár sorozatban a világirodalom legkedveltebb meséi kaptak helyet, melyek – a kisgyerek igényeit szem elott tartva – színpompás illusztrációkkal, élvezetes stílusban átírva, rövidített formában kerültek a kötetekbe. Hát kifeküdtek a napra, a medve elaludt, a macska meg sem állt a padlásig, és a bödönt még jobban kikotorta, s bekente vele a medve szőrét. Unsubscribe from Kecskemetfilm Kids? Egyszer felébred a medve , nézi, csupa mézes a szőre.


Eltévedt az erdőn, s keresni kezdte az utat hazafelé. Nem találta, de egyszer csak elérkezett egy házikóhoz. Az ajtó nyitva volt, benéz az ajtón, látja, hogy senki sincs a házikóban, s bemegy. Három medve lakott ebben a házikóban.


Azóta alszik – mert mi mást is tehetne? Azonban hiába tiltották el a méztől, azért ő bizony mégis szereti, és amikor csak hozzájuthat, nem veti meg még ma sem. Comments Comments Báb- és rajzfilm sorozatok, animáció. Aranyfürtöcske és a három medve.


Aranyfürtöcske és a három medve mese

Jacob és Wilhelm GrimA békakirályfi – Mese az adott szó megtartásáról 2. Aiszóposz – Sarah Price: Az egér és az oroszlán – Mese a segítőkészségről. Tanulságos történetek 1. A megfigyelőképességet remekül fejlesztő puzzle izgalmas és kihívásokkal teli játékélményt garantál a gyerekeknek. A sors konfliktusa miatt egy előkelő, mert azt akarja, hogy beleférjen a királyi tömegbe. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Grimm testvérek legszebb meséit mutatja be a két főhősön keresztül.


Jojo és Doktor Kroki két jó barát, segítségükkel minden mesehős beteljesíti sorsát, a jó elnyeri méltó jutalmát. Rick Riker (Drake Bell) kész istencsapása, de hát mit lehet várni egy olyan sráctól, akit Albert nagybácsi (Leslie Nielsen) nevelt fel. A mesebeli farkasnak ezúttal nem Piroskára és a nagymamájára fáj a foga, hanem a három kismalacra, akik házat akarnak építeni maguknak. Itt Mihail Ivanics, Natasa Petrovna és Misika néven szerepelnek. Tudod mit, medve koma, feküdjünk ki a napra, s akinek a szőrén kijön a zsír meg a méz, az ette meg.


Aranyfürtöcske és a három medve mese

Egyik volt az apa, Mihail Ivanics, nagy volt és borzas. Nasztaszja Petrovna volt a neve. Kis medvebocs volt a harmadik, úgy hívták: Misutka. A mackók nem voltak otthon, elmentek sétálni az erdőre.


Két szobája volt a házikónak. Lev Tolsztoj a meséit nemcsak szórakoztatásra, hanem oktatásra is szánta. A medve lefeküdt és aludt, mert télbe, -tudjátok-, a medvék alusznak, a macik.


A macska éhes lett, a medve nem evett, mert aludt. De a macska erőst éhes lett , - hogy tudjon úgy kimenni, hogy felmenjen a padlásra, és lopjon abból a zsírból egy kicsit, …vagy a mézből. Mese filmek, rajzfilmek és animációs videók nagy mennyiségben. Nézz ingyen online meséket a mesefilmek.


Reméljük ez a válogatás a kellmes időtöltés mellett sok tanulsággal is szolgál. Olvassátok szeretettel! Az ökörszem erre a medve barlangjához repült és bekiáltott:-Dirmegő-dörmögő vén mackó,gyere és kérj bocsánatott a gyermekeimtől,mert különben összetörlek!


Az odacammogott és nagy alázatosan bocsánatot kért. Fotón George és Amal Clooney ikrei. Végre megmutatták az ikrek arcocskáját is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések