2017. december 15., péntek

Belépés az enaplóba

Ebben a listában a vastagon szedett sorok jelölik az e. Vagy a Belépés gombra kattintott és szeretne belépni személyes ügyfélkapujába, vagy olyan ügyfélkapus szolgáltatást hívott meg, amelyhez bejelentkezés szükséges. Amennyiben van regisztrációja és tudja bejelentkezési adatait, lépjen be! Ha még nem regisztrált, tegye meg! A jelszó az első belépés után megváltoztatható!


Napló - internetes, elektronikus osztálynapló. A digitális osztálynapló minden internetkapcsolattal rendelkező számítógépről elérhető, használatához nem szükséges külön programot telepíteni. Hogy kell belépni az e-naplóba ? Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Tisztelt Szülők, Kedves Diákok! Ezen keresztül informálódhatnak a jogosultsággal rendelkező felhasználók követn.


Minden írástudó, aki jártas a mennyek országának tanításában, hasonlít a házigazdához, aki kincseiből újat és régit hoz elő. Gyermeke(i) osztályzatait, minősítéseit az E-naplóban a következő módon tudja megtekinteni. A szülő folyamatosan értesülhet a gyermeke hiányzásáról is. A program számon tartja az igazolt és igazolatlan órákat, az igazolt és igazolatlan késéseket.


Jelzi azt is, melyik mulasztásról nem vitt még a gyermek igazolást. Kedves Szülők, a Hajós e-napló szövegre kattintva be tudnak lépni a KRÉTA e-naplóba , ahol felhasználónévként gyermekük oktatási azonosító számát kell beírni vagy 02-vel kiegészítve. Ha kettő, vagy több gyermekünket is szeretnénk felvenni, nyomon követni, akkor az egy gyermek felvétele után belépve a programba, újabb gyermekeket lehet felvenni és ezt követően a programon belül lehet majd váltani.


Ezt az eljárást csak egyszer kell elvégezni, nem kér az applikáció minden belépéshez bejelentkezést. Először Kovács Gábor zenés tavaszváró műsorán vettek részt az iskolásokkal közösen. Ezt követően szüleikkel bepillantottak a tanítási órák várható rendjébe. Az e-napló gyermeküket érintő részének megtekintéséhez az őszi szünet után Önök is jogosultságot (felhasználó név, jelszó) fognak kapni.


A tanulók érdemjegyeit az ellenőrző könyvbe továbbra is vezetni fogjuk, így akinek nincs lehetősége az e-naplóba belépni, az is tudja majd követni gyermeke eredményeit. Problémáikat, visszajelzéseiket a következő e-mail címre küldhetik. Probléma esetén kérem, jelezzék azt a fent megadott címen. Elektronikus napló használati útmutatója szülőknek 1. A weboldal megnyitása Az e-naplóba belépéshez először a oldal bal oldali menüjében található E-napló -ra, majd a jobb oldali ablakban megjelenő Belépés az e- naplóba gombra kell kattintani. A Jogosultsági szint beállításakor a NAPLÓ jogosultságok minden olyen pedagógus részére be kell állítani, akinek engedélyezni szeretnénk a belépés az e-naplóba.


További információkat a Jogosultságok beállítása lapon olvashatunk! Belépés az e-naplóba : A gondviselők felhasználóneve a gyermekének oktatási azonosítója. A felhasználók jelszava a gyermekének. Az online felületen tájékozódhatnak gyermekeik iskolai előmeneteléről, haladásáról. Az alsó tagozatosok is megismerkedhettek sok-sok szakmával.


Tízórai után a könyvtárba látogattak el, ahol Bődi Piroska könyvtárvezető járta be a gyerekekkel az épületet a földszinttől a padlásig. Budapest, Pais Dezső utca 1-3. A népmese hetéhez szorosan. Első félév ebédeltetési rendje. Az ellenőrző könyvvel kapcsolatos feladatai tanárnak, szülőnek és diáknak változatlanul megmaradnak!


A napló legkönnyebben honlapunk e-napló menüpontjából érhető el. Az e-Kréta e-naplóba való belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót papír alapon juttatuk el a tanulókhoz és a szülőkhöz. Bootstrap is a front-end framework of Twitter, Inc. Code licensed under MIT License. Font Awesome font licensed under SIL OFL 1. A Kréta tanulmányi rendszerbe az alábbi módon lehet belépni: Az e-napló felülete a honlapról elérhető: Kiemelt menüpontok – E-napló – Belépés az E-naplóba.


Közös gyűjtőnapló”, „Készenléti tárhely dokumentumai” BERUHÁZÁSLEBONYOLíTÓ Az építtető az építési beruházás előkészítése, lebonyolítása, szervezése és folytatása során szerződésben meghatározott feladatokra beruházáslebonyolítót bízhat meg. Mint mindegyik napló műveletnél, itt is rendelkezni kell a kapcsolódó dokumentumokkal: a műszaki átadás-átvételleli jegyzőkönyvvel és a teljesítésigazolási jegyzőkönyvvel, melyek történhetnek az e-naplóba való bejegyzéssel, vagy külön dokumentumként mindegyik szerződött fél aláírásával, és az e-naplóba való. Az Órarend oldalon az adott bejelentkezési felhasználói fiókhoz rendelt foglalkoztatott Órarendben felvett órái jelennek meg (délelıtti, délutáni, kötelezı, nem kötelezı, egyéni foglalkozás, stb., azaz minden óra, melyet órarendben lehet rögzíteni), alapesetben minden óra.


Bejelentkezés az e-naplóba A lap megnyitása után az oldal tetején található „Bejelentkezés” melletti szürke félkörre kell kattintani, majd itt a „Szülői bejelentkezés” menüpontot kell kiválasztani. Itt lehet bejelentkezni, az iskolában kapott felhasználói név és jelszó páros beírásával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések