2017. december 25., hétfő

Az igaz szerelem nem múlik el

Az igaz szerelem nem múlik el

Az igaz szerelem nem múlik el. Igaz , nem látszanak, mivel a hegek a bensődben vannak. Az első szerelem soha nem múlik el. D és osszátok meg minél többen!


Szerintem a szeretet a mélyben izzó parázs, a szerelem pedig a legégetőbb láng. A láng néha alábbhagy, de a parázs állandóan izzik. Nem tudom az életemet hol rontottam én el. Mért múlik el minden ami szép - Duration: 7:36. Kikindai Betyarok 3589.


Pedig lehet, hogy sohasem mondta ki, soha nem ért hozzá soha nem keresett, csak megtalált. De nem ízlik neki az étel, ha nem veled eheti, túl hangos a zene, ha nem táncolhat veled rá, és hideg a legmelegebb paplan is, ha nem te fekszel mellette. Azt hiszem, ez a szerelem az igazi. Ezt ed ha erős, hosszú hajat szeretnél. Az ápolt, erős haj nemcsak a hajformázáson és a loknikra kent termékeken múlik.


Mint minden, a hajápolás is elsősorban belülről faka ha nem vagy egészséges, nem eszel jól és nem iszol eleget, akkor hiába próbálod életre kelteni a szenvedő fürtjeidet. Igaz az , hogy az első szerelem soha nem múlik el ? Annál könnyebb lesz észrevenned és átalakítanod a hatalmi harcokat - és így megőrizni a szerelmet az életedben-, minél hamarabb elkezded gyakorolni az alábbi három lépést. Skip navigation Sign in. A SZERETET SOHA NEM MÚLIK EL andrea barabás. Az éjjel soha nem érhet véget.


Vagy az a szerelem , amikor csak az elmúltával jövünk rá, hogy mennyire hiányzik a másik? Vagy az , a „plátói” amit soha el nem érünk, és nem tapasztaljuk meg, hogy milyen a hétköznapok egymásutánja? Az a legelső, a tini szerelem a nagy szerelem , mikor semmi más dolgunk nincs csak szerelmesnek lenni?


A kapcsolatok nem úgy működnek, mint a filmekben. Nem viselkedik bántóan, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rója fel a rosszat. Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal. Mindent elfedez, mindent hisz, mindent remél, mindent eltûr.


Mennyi idő alatt múlik el egy igaz szerelem ? A szakítás vita, megcsalás, hazugság, erőszak nélküli volt, a szerelem is meg volt, csak nem működött a dolog szerinte (aki egy lány). A szeretet soha el nem múlik. Régi mondás ez, és igaz. Nem a szerelem múlik el , hanem mi. Ha húsz, harminc, vagy ötven év múlva találkozunk, nem is értjük már, miért voltunk mi valaha szerelmesek egymásba.


Az igaz szerelem nem múlik el

Vajon elmúlik vagy talán soha nem is volt? Nagyon érdekes dolog ez az egész szerelem témakör. Sokan azt állítják, mondják, gondolják, hogy ők bizony ők bizony szerelmesek a párjukba, azért is választották azt az embert társuknak. Veszélyes a szerelem , ha nem múlik el pár év után. A dopamin, a PEA és az endorfinok intézik a boldogságérzetet, az.


Az számít, ki szeret - téged. Nem az a fontos, aki arcával mosolyog csak rá az a fontos, aki lelkével teszi. Nem az számít, aki mindent tud róla az számít, aki szívedet ismeri.


Az igaz szerelem nem múlik el

Ne törődj azzal, aki csak kapni akar tőle azzal foglalkozz, aki adni is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések