2017. december 8., péntek

Csi miami helyszínelők horatio halála

Az itt található lista az CSI: Miami helyszínelők című televíziós sorozat negyedik évadjának epizódjait tartalmazza. VIDEO FAN~ SEASON GOING BALLISTIC IS HORATIO DEAD. Akárcsak az eredeti Helyszínelők , a Miami is egy csapat törvényszéki tudós munkáját mutatja be. Napjaink Miamijában, Floridában játszódik, illetve Miami Beachen.


A rabló házában megtalált bizonyítékok a korábbi sértettek felé irányítják a nyomozást. A többiek egy menő szórakozóhely volt alkalmazottjának megkerült holtteste ügyében vizsgálódnak. Most néztem a viasat 3-on Miami helyszínelők utolsó részét.


A részletesebb eredmények egy nagyvilági életet élő, latin-amerikai testvérpárhoz vezeti a nyomozókat. He is the head of the crime lab, under the rank of Lieutenant of the MDPD. With David Caruso, Emily Procter, Jonathan Togo, Rex Linn. A pornographer who was acquitted in Los Angeles for the murder of his wife is suspected of killing anther woman in Miami. Directed by Rob Zombie.


Sign in to like videos, comment, and subscribe. Subtlty is an art Miami still needs to work on. Miami elegáns negyedének egyik utcáján elgázolnak egy gyönyörű lányt.


A bizonyítékok java megsemmisül, így a nyomozás sikere érdekében utat kell találjanak a kábítószerfüggők kétes világába. Through unknown events, Harmon ended up in the foster care system. Watch Now For Free Featured Browse more titles Movies. Discuss this reviews at Talk CSI ! The crime was alcohol-related. Around age 1 Harmon (now living in Miami ) stole a boat on Biscayne Bay and was arrested for the offense.


A miami helyszínelők az ő vezetésével és megérzéseire támaszkodva továbbra is a rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálják a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból és a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből. Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök. FigyeleA beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. A csapat rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját.


Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat. Marsh tud valamit, csakhogy köti a titoktartás. Időközben a betegek kartonjait is ellopják, és fényes nappal, néhány órával a lány halála után, a doktornőt is lelövik. Horatio tisztában van vele, hogy dr. This edit will also create new pages on Comic Vine for: Beware, you are proposing to add brand new pages to the along with your edits.


Az RTL Klub oldalán a videók megtekintése regisztrációhoz és belépéshez kötött. A Fenyőfás gyilkosok néven ismert három gimnazista, akik egy éves fiú halála miatt életfogytiglant kaptak, év után kiszabadulnak, miután a koronatanú visszavonta a tanúvallomását. Grissom and his crew handle their highest profile case to date when the city's former chief of detectives is slain execution-style in his house following a wild party.


CSI : Miami helyszínelők - 10. Ide akarsz kerülni akkor írj a Vendégkönyvbe, nemkell más hozzá csak egy 50xvagy max 60x60-as kis button. A Miami helyszínelők egy újabb nyomozócsapat, akiknek módszerei éppen olyan kifinomultak, mint korábban megismert Las Vegas-i kollégáiké.


A helyszínelők csapata rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját. Caine (David Caruso), egykori gyilkossági nyomozó, akinek aprólékos munkáját Alexx Woods (Khandi Alexander) a mindentudó orvosszakértő segíti. A múmia átka: Egy nemzeti park vadásza talál egy tartályt, amin a Tengerészet jele látható. A tartályban egy férfi elsorvadt holttestére bukkannak, s az NCIS feladata, hogy kiderítse a részleteket.


A whole new team of crime scene investigators is on hand to probe the seamy underside of Miami. A fiú házában fizikai bántalmazásra utaló nyomokat találnak, ezért a helyszínelők felkutatják Cameron apját, akit agyonverve találnak meg, így több kérdés mara mint válasz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések