2017. december 20., szerda

Egyedülálló anyák klubja

Egyedülálló anyák klubja

A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az. Pedig azok vagytok,csodás anyák lesztek,mindent megfogtok adni a gyerekeiteknek ok pedig nagyon sok boldogságot fognak okozni. Hiába tűnik kilátástalannak most minden. Ugyan nem tudok egyenként segíteni azokon akiknek szükségük lenne rá,ha lenne lehetőségem segítenek.


Egyedülálló Szülők Klubja Csíkszereda. Míg szüleink generációja számára elvált nőnek lenni szégyent jelentett, ma már megférnek a szinglik és a minglik mellett az egyedülálló anyák is. A kérdés már csak az, hogy képesek vagyunk-e elfogadni az új élethelyzetet és talpra tudunk-e állni, amikor felismerjük, bizony velünk is megtörténhet?


Erős, határozott, kreatív Anyukák oldala, akik egyedül is helyt állnak az életben, és hiszik,. Ráadásul a lakáshitel is a nyakamon maradt. Azt vettem észre az elmúlt évben, hogyha van gyereke akkor nem akarnak foglalkoztatni a munkáltatók, de ha még az is kiderül, hogy egyedülálló vagy, akkor még csak szóba sem állnak veled. A gyermekvállalás és egy vagy akár több csöppség felnevelése sem anyagi, sem érzelmi szempontból nem egyszerű feladat, pláne akkor, ha az ember egyedül van. Amennyiben te is magadra maradtál gyermekeiddel és a problémáiddal, akkor most megtudhato hogy milyen támogatásokra vagy.


Egyedülálló anyák klubja

Csak legyen valaki, aki majd elfogad gyerekkel együtt, nem baj, ha én nem leszek szerelmes. Néha már akkora hősöknek érezzük magunkat, mi, egyedülálló anyák , hogy leroskadunk a földre glóriánk súlyától. Itt viszont megoszthatjuk egymással az örömeinket (új pasi?), bízva abban, hogy van itt még elég széles váll és alig használt papír zsebkendő ahhoz, hogy a bánatunkból is leadjunk egy keveset. Bár nagyon fárasztó napokat élek, hisz minden az én vállamat nyomja egyedülálló szülőként, mégis győz bennem az, aki élvezni akarja az életet még a fáradtság ellenére is #128578; Nekem nem elég, hogy csak anya vagyok, mert attól még ott van bennem a NŐ is, akinek szüksége van egy társra. Egy egyedülálló anya vagy apa képe mára már teljesen elfogadottá, hétköznapivá vált a társadalomban.


Nem érdemes tartania a társkereséstől, akkor sem, ha egyedülálló szülőként keresi társát – sőt, a gyermekek egy plusz okot adnak arra, hogy egy egyedülálló anya vagy egy egyedülálló apa több időt fektessen a társkeresésbe, amely nyilvánvalóan megnöveli az esélyét annak, hogy olyasvalakit találjon, aki igazán illik Önhöz és a családjához is hosszú távon. Elfogadom Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Közösségi megoldások keresése az egyedülálló anyák támogatása kapcsán Tuczai Rita, kulturális antropológus, fotós, módszertani szakértő Holdam Egyesület 9. Lehetsz elvált, özvegy vagy „hétvégi apuka”, tud hogy nem vagy egyedül.


Sokan vagyunk –sajnos egyre többen-mégis kevesen foglalkoznak a helyzetünkkel. Mi itt vagyunk egymásnak. Az egyedülálló apa ezért kispadon üldögél, és egyre kevesebb lendülettel vesz részt a játékban, akár nézőként is. Azért még naponta végigpörgeti a „kínálatot”, mintha egy színes online magazint lapozgatna, és egyre kevésbé hiszi, hogy keresnivalója volna ott. Pedig semmi baj nincsen az egyedülálló apával.


Nagy Anna, az alapítvány vezetője az Maktuális csatorna vasárnapi műsorában elmondta, hogy több mint 3ezer olyan család van, ahol hiányzik az egyik szülő, ők több mint félmillió gyermeket nevelnek. Egy elmebeteg bűntetlenül támadhat? Hogy lehet egy elmebeteget bezáratni, ha a családja nem akarja, de sokszor közveszélyes? Elvált társkereső vagy?


Itt csak elvált társkeresők vannak. Nézz körül, regisztrálj, ismerkedj meg a számodra legszimpatikusabb elvált társkeresővel! A csajok nagyon jók, aztán Morty, de egyik kedvencem mégis Bronson Pinchot belsõépítésze, komplett idióta, õt már beskatulyázták ebbe a buzioid mûvészlélek dologba, pedig nagyon tiltakozik ellene (úgy látszik, nem elég nagyon), de jól teszi.


Szükségük van támogatásra. Fontos ugyan az anyagi tényező, de még fontosabb az érzelmi biztonság és a lelki érettség. Lieber Papa, wir nehmen leise Abschied von Dir. Du wirst immer in unseren Herzen sein.


Deine Kinder Bine und Ela BÉLA PAPP 08. Megtört szívvel tudatjuk, hogy BUKOVICS ZOLTÁN. Janet Kelley is a writer, teacher, mother, and an activist for women’s rights. She is supporting Women’s Entrepreneurship Day in Hungary because she believes it is critical to support women in business to empower future leaders and create a more just world.


Az egyedülálló anyák és apák az anyagiaknál nagyobb gondnak tartják az elszigetelődést „Három unokám van, egyik közülük még babusgatható, a másik kettő már felnőtt. De sajnos ritkán látom őket, évente 1-alkalommal, mert külföldön laknak. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! Christy, az egyedülálló anyuka úgy dönt, megszabadul alkoholfüggőségétől és újrakezdi életét Napa Valley-ben, azonban édesanyja sem könnyíti meg a helyzetét. Szeretettel köszöntelek a Magányosok klubja közösségi oldalán!


Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések