2017. december 29., péntek

Bika udvarlása

A Bika imádja azt a közelséget és intimitást, amit egy szoros kapcsolat rejt magában. De ahhoz is elég erős, hogy ő legyen a kapcsolat mozgatórugója. Az olyan partner, aki - ha szükséges - békíteni, elsimítani is tu ilyenkor jól jön. Bika férfi udvarlása fórum, vélemény és hozzászólás.


Bika udvarlása

Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Egy Bika zárkózott, nehezen megközelíthető férfi – már fiatalon határozott elképzeléssel bír az életéről, beleértve a nőt is, aki majd gyermekei anyja lesz. Mivel nagyon családcentrikus, ez az elsődleges szempont: beleillünk-e a feleség- és anyaszerepbe, amit elképzelt magának. Ha Bika pasit szemeltél ki, akkor ne késlekedj, mert erős szexuális kisugárzása miatt sok más nő is szemet vethet rá. Légy Te a befutó, aki nem csak megszerzi, de meg is tartja, és hosszútávon élvezi a Bika kényeztetését, rajongó szerelmét.


A Bika egy nagyon rejtélyes lélek, bátran kérd ki jósaink segítségét! Tehetséges, érzéki szerető. Az érzékisége nemcsak a szexualitásban nyilvánul meg, hanem a mindennapjaiban is. Imádja a finom, mély vagy lágy illatokat, ételeket, italokat, ételkülönlegességeket, igazi gourmet.


Bika udvarlása

Flörtre pedig ne is gondoljuk, a Bika nem bocsátja meg nekünk. Semmilyen ügyben, legkevésbé vita közben ne állítsuk, ne hivatkozzunk arra, hogy mi voltunk, akik kezdeményeztünk, vagy mondtunk elõre valamit. Ez nagyon feldühíti és kiabálásra kényszeríti a Biká-t. Ha együtt élünk vele, a pénzügyeket és bevételeket bízzuk teljes egészében rá.


Az én párom is bika :) Garantáltan ilyenek. Az utolsó cikk csokit mindig a számba adja :)) (17éve szeretjük egymást) A válasz -ban hasznosnak tűnik. Ma lép a Nap a Nyilas jegyébe, ezzel az idei naptári év utolsó előtti jegyváltásához értünk. Amit az első őszi hónapon elkezdett, az a másodikon kiteljesedhet, akár egy új szerelem képében is. A növő holddal együtt növekszik önben is a tűz: csak nehogy megégessen maga körül mindenkit!


Bika udvarlása

A kedvessége, udvarlása , avagy kacérsága feldobó ugyan, de ha nem gondolja komolyan, akkor tartson mértéket! Vele légy kedves, sőt kezdeményező, de türelmes. Bika Az ebben a csillagjegyben született nők nagyon magasra teszik a mércét, éppen ezért sokat is vannak egyedül, hiszen mindig valami jobbat várnak és inkább nem kötik le magukat. Azonban ha ez mégis megtörténik, akkor nagyon gondoskodó, megbízható partner válik belőlük. Bika: A kényelmet, kiszámíthatóságot és a nyugalmat kedvele míg a késést utálod.


Mindez olyan erény, amit kár lenne egy Vízöntőben keresni. A Szűz csillagjegy jellemzői - A Szűz fejben létezik, minden ott bent van. Egy Szűz ki tudja magát fárasztani még mozgás nélkül is!


A szűz jegyű férfinél mik a jelei annak, ha tetszik neki egy nő? A Bika a lassúságáról híres, nehezen mozdul ki a megszokott vágányból, de ha beindul, akkor semmi sem állítja meg. Ezért ne csodálkozz azon, ha már az első randi sokáig nem jön össze. Ne vedd zokon azt sem, ha a vicceden csak másnap nevet.


Az őszi borongós, hűvös időben gyakran vagyunk lehangoltak, kedvetlenek, és ez a korai. A Szűz férfi egyik leginkább meghatározó tulajdonsága a maximalizmusa, mely minden területen megmutatkozhat. Viszont gyakran nehezíti a saját és környezete életét is azzal, hogy a tökéletesnél kevesebbel nehezen elégszik meg. Rendkívül kötelességtudatát jellemzően a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések