2017. december 22., péntek

Czakó ingatlan baja

Az alapja beton, falazata km. Baján, a halászlé fővárosában, ebben a csodálatos Duna-parti városban, bajai és Baja -környéki ingatlanok széles választékával, teljes-körű szolgáltatással várjuk ügyfeleinket az irodámban vagy a kivál. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Kérjük jelölje meg, milyen ingatlan érdekli! Eladó és kiadó ingatlanok Baján.


Jelenleg 1lakás, 1ház és telek található. Baja és környéke ingatlan adatbázisa. Havonta több millióan választják az ingatlan.


Szeretnénk felhívni a figyelme hogy módosítottuk az Általános Szerződési Feltételeinket. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja ingatlan árai statisztikákkal. A feltüntetett árak kínálati árak. Bács-kiskun megye, Baja város, Mártonszálláson CSALÁDI HÁZ ELADÓ.


Czakó ingatlan baja

Ezzel egy időben lecserélték a tetőt és a ház külső hőszigetelése is elkészült, a homlokzati nyílászárók hőszigeteltre történő cseréjével egy időben. Real Estate Service in Baja , Hungary. Már gyűjtött adatokat több mint 376kulcsszavak.


A halastavak nagyobb tóból, valamint, 2db kisebb teleltető tóból állnak, amelyekhez leeresztő zsilipek és km hosszú lecsapoló csatorna tartozik. Töltse le új mobil alkalmazásunkat és böngésszen több tízezres ingatlan kínálatunkban! Ingatlan iroda - Baja.


A földszinten db,- az emeleten db hálószoba teljesen kész, illetve az emeleten további db szoba kialakítására van mód (a db szoba jelenleg emelt szerkezetkész állapotban van). Ezzel kívánjuk minél magasabb szinten kiszolgálni ügyfeleinket. Küldd el nekünk az adatait, csatolj egy fotót, írd meg a véleményed és értekeld! Koncentrálj konkrét, személyes élményeidre.


Czakó András irodavezető. Minden esetben személyesen megnézzük az eladó ingatlant. Megbízót, hogy az ingatlana mennyit ér, milyen áron érdemes hirdetni.


Kérjen árajánlatot Baja közelében található ingatlanforgalmazás területen dolgozó válallkozásoktól. Téglaépítésű családi ház kis telekkel eladó! Amennyiben hirdetni szeretne a profHOUSE.


Otthon Centrum Baja ingatlan kínálata. Fűtés konvektorokkal, de fatüzeléshez is vannak szabad kémények. Háromfázisú elektromos hálózat, fúrt kút locsoláshoz.


Czakó ingatlan baja

Bajai ingatlanirodák és ingatlanközvetítők névjegyének listája - ingatlanközvetítő. Az ingatlan összközműves. Baján a belvárosban, újszerű, nm-es lakás gk. Egyedi fűtéses, erkélyes, tégla lakás eladó!


Kettő szobás, erkélyes, téglaépítésű, egyedi gázfűtéses lakás eladó. Kínál Új építésű kis ház a város szélén! A lakáshoz garázs is vásárolható! A ház szabadon álló, közvetlen szomszé.


Czakó ingatlan baja

Ház, lakás, telek, új és használt ingatlanok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések