2017. december 11., hétfő

Feng shui területek erősítése

Számtalan csodás árnyalatban létezik a természetben, és a Feng Shui az Egészség terület színeként is emlegeti. Eleme a fa, ezért a zöld mellett a natúr barna, meleg kellemes árnyalatai is segíti ennek erősödését. Itt ajánlatos dolgozni.


Feng shui területek erősítése

Az épületek fekvése, a bennük található helységek elhelyezkedése hatással vannak a benne élük minden életterületére. Az életterületek elemzésében következő a Segítőkész emberek (pártfogók) és utazás területe. Ha úgy érze mindent egyedül kell csinálno ha nincsenek szinkronban dolgaid életedben, nem akkor jön a segítség, amikor kellene, akkor erősítsd meg ezt a területet.


Mivel középen helyezkedik el, és a középső rész mindig kihat az egészre, így mindenhol a világban, de legfőképp a Közép, illetve Középső jelzőkkel illetett területek (akár világszinten, akár kontinens, ország, régió, város stb… szintjén) nagy. Tükör A tükör a vízzel egyenértékű a Feng Shui szerint, ezért ezen a helyen bátran használja. Az emberekhez hasonlóan, az épületnek is elkészíthető az energiatérképe, horoszkópja, a korának és tájolásának a figyelembevételével. A Feng Shui szerint a ház is “élő”, és „lelke” van. A szerelmet a hibiszkusz, a liliom, az encián és a szegfűfélék keltik életre, hiszen ezek a virágok valósággal megsokszorozzák a csít, a pozitív energiát.


Az ősi kínai térrendezési tudomány, a feng shui szerint az egész világot életenergia hatja át, az otthonod pedig az elsődleges tér, mely kihat mindennapi életedre, így, ha biztosítod a lakásban a pozitív energia - a chi - szabad áramlását, valamint nem engedsz szabad utat a. Szabályos négyzet formájú, a sarkok nem éles szögeket zárnak be, hanem ívelt formájúak, tekintettel arra, hogy az egyenes és az ív találkozási helye energetikailag éltető csi-ben dús. A következőkben felsorolt cégvezetők, cégek és hírességek mind elhivatottak a Feng Shui több ezer éves tudománya iránt. Minden egyes része megfeleltethető valamilyen emberi szervnek. A Feng shui szerint a ház magát az emberi szervezetet jelképezi. Az egyik legfontosabb a feng shui báguá-térképén elhelyezkedő területek közül a család és egészség színtere, melyek egybeesnek.


A karrier- és gazdagság területének erősítése. Az ősi térrendezési elv alapvető követelménye, hogy lakásunk, vagy munkahelyünk egyes életterületek jelképein azon tárgyakat helyezzük el, melyek vágyunkat jelképezik. Szerinte az az igazi út a boldogsághoz, ha követjük azokat a szabályokat melyek felszabadíthatják a lakásunkban a pozitív energiákat.


A keleti oldal erősítése szintén nagyon fontos, mivel minden kezdet, változás, megújulás energiája innen indul. Megegyeznek -e az egyes életterületek a feng shui és a magyar térrendezés elvei szerint? A feng shui ötezer éves gyakorlata az ősi kínai térrendezés tudománya. Nem, a magyar térrendezésben fő területet különböztetünk meg, míg a feng shuiban életterület van. Alkalmazása sokak számára érthetetlennek tűnhet és babonaságra utalhat, ám ez a kételkedés eloszlatható, ha megvizsgáljuk, hogy dupla gömb alakja és aranysárga színe erőteljesen megjeleníti a fém.


Ha már nem elég az igyekezet, az állandó munkahely utáni kutatás, néhány apró változtatással a Feng shui is segíthet a várva várt. Nézzük meg ki is volt Buddha. A jó feng shui nemegyszer bizonyos tárgyakhoz kötődik, amelyek színük, anyaguk, vagy éppen nevük hasonlósága miatt Kínában a nyugalomhoz , a hosszú élethez, vagy más kedvező dologhoz társulnak.


Feng shui területek erősítése

Aura tisztítás, az aura (emberi -élet-energiamező) feltőltése és -meg- erősítése Ivóvíz- és egyéb táplálék energizálása, -energetikai- megtisztítása, optimalizációja Tértisztítás, lakások, irodák energetikai tisztítása és kívánságnak megfelelő jótékony (asztrológiai, feng shui , stb.) energiákkal való. Azért a feng shui tanítása szerint a pártfogókkal óvatosan kell bánni. A távol-keleti ember számára teljesen természetes, hogy minden fontos döntés előtt elvonul az ember a társaitól magányba, és meditációval hoz döntést egyedül. Két módszer között választhatunk. Egyik az iránytű iskola, jó Feng Shui , mely hosszú távú eredményeket biztosít, de használata rendkívül bonyolult, sok tudást igényel.


Tehát az életterület legyen a feng shui szabályai szerint berendezve. Ezzel párhuzamosan lehet foglalkozni a család-egészség területtel is, hogy a fizikai tüneteid rendeződjenek. Chi FENG SHUI : a hagyományos Feng Shui egy magasabb dimenziója, térrendezés nélkül! Feng shui elemek: A kínaiak úgy tartják, hogy öt elem alkot mindent a földön.


A partnerintézmény által szervezett Feng Shui tréningen az ELO Könyvkiadó Kft. Európai Levelező Oktatási Kft. Hogyan hatnak az éves Repülő Csillagok a lakásodra és ezzel az életedre?


Ezt akkor tudod meg legpontosabban, ha ismered lakásod házhoroszkópját. E kínai tudomány és művészet életközeli látásmódot kínál az anyagias és túlzottan gyakorlati szemléletmód helyett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések