2017. december 7., csütörtök

Jól vigyázz kicsi kéz dalszöveg

Jól vigyázz kicsi kéz dalszöveg

Jól vigyázz kicsi kéz, mit teszel? Mert a te jó Atyád a mennyből néz le rád! Keresztény gyerekénekek. Amit mások mondanak Haida with Denise Gagne - To teach accelerando. Haida - simple folk dance to a splendid song.


Fedezd fel jszabnkiss „Dalok gyerekeknek” nevű tábláját, amit 1ember követ a Pinteresten. További ötletek a következővel kapcsolatban: Zene, Dália és Régi karácsonyi üdvözlőlapok. Egy plüssmajommal ketten kéz a kézben Csak vitorláztunk erre vigyázz balra léghajó. Hazafelé egy kacskaringós lejtő Macskakövei vinnyognak felém Zárva van már minden búfelejtő És egy koldus aprót dob elém.


Sajnos nem tudom mp3-as zenét hogy lehet közzétenni, de rendszeres olvasóimnak szívesen elküldöm, ha megadják az e-mail címüket. Ha valaki tud segíteni a közzétételben azt is szívesen veszem. Sajnos vége lesz, tudjuk már a kezdetén, túl az álmaink ködén a semmi hív.


Jól vigyázz kicsi kéz dalszöveg

De addig van remény, minden perc ünnepel, hisz mindig van remény, hinni kell, ó hidd hát el! Most élsz, most vigyázz , hogy jól csinál mert a legapróbb hibád megbosszulja önmagát. Egy kicsi ország a térképen Olajos tócsákban torzul a tér. De hallom az ablakom Valami kívülről zörgeti Haló haló haló Lakik-e odabenn valaki. Véleménye a(z) Hair (musical ) előadóról:nem a Hair-TŐL, hanem a Hair-BŐL.


Kicsi nekem ez a ház, kirugom az ódalát! Csuhaj ez a szegelet, megér három ezeret! Vigyázz , lábom, jól vigyázz , mer a másik meggyaláz! Ide nézz a figurára, ne az anyád csizmájára (szoknyájára)!


Találkozni jöttem Vele Istenem Te jól ismersz engem, s én kitárom a szívem Refrén: Itt vagyok Istenem, vizsgálj meg engem Itt vagyok… Táncol a menny Tart még a kegyelem, és a szívem örül, Jézus eljött hozzám, rajtam megkönyörült. De még csomó más pontatlanság is van benne. Tényleg nem fair dolog a saját kérésünket lefordítani.


A(z) Vigyázz, mit kívánsz ! Bocs, de nincs erre altató Szól hozzám tágra nyílt szemmel Egy reggeltől betépett álommanó. Kínálna még, de már nem kell. S a nagy kéz így válaszolt a kicsinek: - Te kicsi kéz , szükségem van terá hogy belém kapaszkodj és megragadj. Hadd érezzem kedveskedésedet, mert érted kell kezet fognom sokakkal, de játszani és mosolyogni sem tudok, csak veled együtt, mikor átölellek, s veled együtt felfedezem újra a világot, a csodálatos, kicsiny dolgokat. Milyen hosszú volt az éjszaka s te rosszat álmodtál!


Tudom jól , ez nem is egyszerű! Indulj hát, mitől félsz Hiszen megérkezni nem tudsz, hogyha el sem indultál. A good beginning is half success. Every beginning is hard. A kibicnek semmi sem drága.


Addig kell az ilyet elvégezni, míg virul a határ. Many a little becomes much. Addig szeretnék a csúcsig jutni, míg van napsugár. Távolból jön a felhő, s meglátod utolér.


Fehérre festi a zöld mezőt hóval a téli szél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések