2017. december 5., kedd

Mit érez a férfi ha szerelmes

Szóval az érzelmek bonyolult útvesztőjében nem árt, ha tisztában vagyunk bizonyos jelekkel. Jó, ha tudjuk, egy férfi , mit érez , tovább megyek, mikor tudhatjuk szinte teljes bizonyossággal, hogy szeret. Természetesen nem az első, egy fotó alapján történt fantáziálásra gondolok most, az más lapra tartozik. A hirtelen, játszi könnyedséggel odavetett szeretlek sokkal inkább akkor jellemző, ha a pasi el akarja altatni gyanakvásodat, hogy minél könnyebben megszerezhessen.


Mit érez a férfi ha szerelmes

Ha egy férfi szerelmes nem csak gyakran hívja, de próbál minél gyakrabban találkozni is Önnel, nyugodtan elkezdhet bizakodni. Ha nem is feltétlenül álmai randevúja valósul meg, a férfi számára egy egyszerű szombat esti borozás is újabb örömteli alkalmat nyújt arra , hogy kicsit több időt töltsön a szerelmével. Mit gondolsz, mit érez egy szerelmes férfi ? Kinek lát tége ha szeret? Mi rejlik akár egy futó ölelkezésben is?


Azt mondjuk manapság, állati ösztön. A kielégülés sóvárgása. A test bűne - ha vallásos vagy. Mi nők, úgy gondoljuk, ha nem halljuk elégszer, azt a szót hogy “szeretlek”, akkor meg vagyunk róla győződve, hogy társunk nem is szeret minket.


A szerelmes férfi árulkodó testbeszéde. Ha kényelmesen érzi magát vele többé már nem agyal a kapcsolatotokon, egyszerűen csak élvezi azt és belép a szerelem mezejére. Tehát fogadd meg ezeket a tanácsokat.


Csinosítsd magad előtte. Ha a szeme láttára készülődsz, intimitás érzetét idézed elő benne, hiszen ez egy olyan dolog, amit a többi pasi nem láthat. Nem szükséges faggatnunk őket azonban, ha tudunk olvasni a testbeszédükből és a gesztusaikból.


Mit érez a férfi ha szerelmes

Ha te is olyan férfi mellett vagy, aki nem a szavak embere, vagy akiből csak harapófogóval lehet kihúzni, miről mit gondol vagy hogyan érez , biztosan tucatnyi alkalommal kellett már válasz híján félretenned magadban a kérdést, szeret-e a párod vagy sem. Akkor is nehéz lehet, persze, ha a párod mondja ugyan, hogy szeret, de te mégis bizonytalan vagy ebben. Mindent elkövet annak érdekében, hogy még ha csak pár percre is, de lásson, hogy legalább egy puszit nyomhasson az arcodra, vagy homlokodra. Egyértelműen érezhető, hogy szeret a társaságodban lenni.


Egy szerelmes férfi , tudni akar a hogylétedről és nem utolsósorban hallani akarja a hangodat. Elég megfigyelni, mit tesz meg a nőért, és világossá válik, hogyan érez iránta. The Power Of Silence , fotó: Unspalsh - szmo. Sok nő csalódott, ha párja ritkán mondogatja a bűvös szót: szeretlek. Pedig nem csupán a szavakból, hanem a gesztusokból is következtethetsz arra, hogy valóban fontos vagy neki.


Tweet A mai világban szinte mindenki képes manipulálni a gesztusait, és szinte minden ember maszkot visel, hogy ne kelljen felfednie a valódi érzelmeit. Lehet, hogy meglepődsz, de a férfiak is szeretnek bújni, bújni és bújni. Bár a nők testfelületén sokkalta több idegvégződés van, a férfiaknak, ha szerelmesek éppen annyira fontos a testi közelség – és nem csak szexuálisan! Ha a férfi keresi veled szeretkezés közben a szemkontaktust és nem csak a saját örömével van elfoglalva, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy érez valamit irántad.


Az azonban elég rossz jel, ha az ágytámlát, a plafont vagy a falat bámulja közben. Ha egy férfi az egész életét veled szeretné leélni, ezt egyértelmű jelzésekkel is tudatja veled. Még ha nehéz is kiigazodni rajta, a szerelmes férfi gesztusaiban.


Mit érez a férfi ha szerelmes

Késztetést érez arra, hogy az előnyös oldalát mutassa és minél jobb dolgokat mondjon magáról. Különösen, ha úgy látja, hogy vetélytársa is akadhat. Biztassuk őt kedves mosollyal, tegyünk fel kérdéseket.


Végre itt a hidegebb idő, nem kell azon izgulni, hogy két perc alatt összeizzadjuk a nagy gonddal megkomponált frizuránkat – vagy mégse, hiszen hiába nincs negyven fok árnyékban, lassan muszáj sapkát húzni, ami ugyanúgy tönkreteszi az ember haját, ha nem vigyáz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések