2017. december 20., szerda

Bika tulajdonsagok

Bika tulajdonsagok

Erogén zónája a nyak, így élvezi ha megsímogatják, ujjal érintik, akár harapdálható is, de csak finoman, érzékkel, hogy érezze: szeretik. Szerencsés napja a péntek, szerencseszáma és kedvenc színe a kék. A Bika talizmán köve a smaragd. Az „Ilyen vagy, ha…”-cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Bika vagy, ez az írás neked szól.


Tarts velünk, és nézz szembe a negatív tulajdonságaiddal! Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


Vannak trükkjeik a pénzügyekre és a pénzügyi tanácsaikat értékelik. Tudják, hogy honnan jön a pénz, megvan a képességük, hogy manipulálják és lerakják a sikerükhöz vezetős ösvényt. Nemcsak a belső, nőies báj, hanem a külső is lényeges számára. Nem kell kifutóról lelépő gyufaszál modellnek lenne hogy meghódíts mert a Bika férfi a nőies idomok rajongója.


Bika tulajdonsagok

A Nap április 21-tõl május 21-ig halad a Bika jelében. Eleme a föld és a szilárd kereszthez tartozik. A föld elem a szilárd minõséggel párosulva a Bikát a legragaszkodóbb, legkitartóbb, legtürelmesebb, legálhatatosabb és legmateriálisabb jellé teszi. De a testi-lelki sérelmekből nehezen épül fel.


Saját eszméit nehezen tudja a gyakorlatba ültetni. Képes olyan ügyekért is kiállni, melyek sikere teljesen kilátástalan. Tükröt tartunk a zodiákusoknak. Kutatások azt mutatják, hogy amikor önmagunkat kell jellemezni, akkor elsősorban a negatív jelzőkre összpontosítunk, pedig mindenkinek rengeteg jó tulajdonsága van – most ezeket is górcső alá vettük. A szimentáli kitenyésztését a 18.


Erélyes növekedése, jelentős tejtermelése, kiváló ellenállóképessége miatt az egész világon elterjedt. Színe szabálytalan, különböző árnyalatú, piros-, illetve sárga-tarka. Marmagassága 138–1cm. Ha más területeken kevesebb a gond vele, a szülőnek nevelőnek itt ügyelnie kell, mert a legkisebb igazságtalanságot, jogsértést is az átlagosnál jobban a szívére veszi.


A bika nem olyan állatfaj, amely szándékosan dühös lesz. Ha rád töltődik, félelmetes teremtmény. Bár az idő nagy részében ez az erős, makacs és félelmet nem ismerő állat boldogan megúszik. Ezek a jellemzők megoszlanak a tipikus ember között, amely április 21-től május 20-ig született. A legtöbb Bika élvezi a létért folytatott küzdelmet, és a munka szeretete miatt dolgozik.


Ezeket a melegszívű embereket úgy lehet leírni, mint akik “örökké hűségesek”. Marsot, noha közülük való volt, az Olümposziak is utálták, kivéve Aphroditét, vagyis Vénuszt. Szerelmüket a csillaghit és a naptár is jelzi, hiszen a Kos havát követő Bika ura a Vénusz. A Mars ura a Skorpiónak is, melyet a Mérleg előz meg, így a szerelmesek ősszel is találkoznak, hiszen a Mérleg ura is a Vénusz. Pont a mindannyiuk számára oly fontos szempont, a kényelem miatt!


Az irigység és az önelégültség ötvöződik bennük, amellyel a bennük lévő ürességet próbálják kompenzálni. Előfordul, hogy másokat kiütve a nyeregből próbálnak előrébb jutni és elfedni az üresség érzését, de ez soha nem sikerülhet ilyen módszerekkel. Leginkább a karrier terén számíthatnak felívelésre.


A Vénusz uralkodása alatt álló jegy szülöttei általában felelősségteljes, megbízható személyek. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések