2017. október 19., csütörtök

Pitypang művészeti óvoda beiratkozás

A nevelőtestület számára kiemelt nevelési feladattá vált a művészeti nevelés, a néphagyományok ápolása. Helyi nevelési programunk alapelve: Szeretetteljes, biztonságérzetet adó, érzelemben gazdag óvoda megteremtése, ahol a gyermekközpontúság úgy jelenik meg, hogy tartást, önállóságot, boldogságot ad a gyermekeknek. A Gazdagréti Pitypang Óvoda körzetében az elmúlt öt évben több lakópark épült, így az óvodai férőhelyeket tornatermünk csoportszobává alakításával, férőhellyel bővítették. Jelenleg, maximális férőhely kihasználással csoporttal működik az óvoda.


A lapon van még recept szülők, nagymamák által készített süteményekből, fórummal. A beiratkozás időpontját a beiratkozás első határnapját megelőzően legalább harminc nappal korábban – a helyben szokásos módon – nyilvánosságra kell hozni. Három óvodai csoportunkban hat felsőfokú végzettségű óvodapedagógus gondoskodik a gyermekek neveléséről. Nevelőmunkánkat három szakképzett dajka és egy konyhai dolgozó segíti.


A felvétel a Tárnoki Mesevár óvodásainak fociedzésén készült. Gyermekük születésekor még távolinak tűnhetett az óvodakezdés. Jelen pillanatban már az óvodáskor küszöbén állnak, mely izgalmakkal és várakozásokkal teli időszak szülőnek és gyermeknek egyaránt. A környezeti nevelést kiemelten helyen kezelõ intézmény két napon át. A komplex művészeti nevelés a családi nevelésre épülve a gyermekközpontú óvodai nevelés kibővítését tartja fő feladatának.


Fontosnak tartjuk a pedagógus modell szerepét, aki igényességével, viselkedéskultúrájával, magatartásával, ötletgazdagságával, és a tehetséggondozás területein szerzett tapasztalatával példaként áll a gyermekek előtt. Almáskert Óvoda Szülőklub elnevezésű programsorozata. Az első beszélgetés témája, amely a “Fogd meg a kezem” alcímet kapta, gyermekeink biztonságáról szól. Városi minőségfejlesztési TEAM Holdfény Óvoda 14:Urainé Pócsik Adrienne folyamatos Pedagógusok, alkalmazottak óvodavezető, helyettes, teljesítményértékelése Urainé Pócsik Adrienne 30-ig Technikai dolgozók havi ellenőrzése óvodavezető helyettes Általános iskolai beiratkozás nagycsoportosok pedagógusai folyamatos. Az iskolába készülő gyermekek szüleinek figyelmébe ajánljuk Dr Házlinger György, tankerületi igazgató által megjelentetett Közép – Pesti tájolót, mely a XIII.


Az óvoda nevelőtestülete a Lépésről - lépésre óvodai program szerint szervezi mindennapjait. A gyermekek úgynevezett tevékenységközpontokban( művészeti -vizuális-, családi-, építő-,irodalmi-,manipulációs-,természeti és tudományos központ, valamint a homok- víz asztal ) szerzik tapasztalataikat, élik át élményeiket. Ez az ingyenesen igénybe vehető játszóház közös játékidőt kínál szülőnek és gyermeknek. A játéktereket regisztráció után váltócipővel vehetitek birtokba. Az Év Háza a Környei Vackor.


A Kérem a hírlevelet gombra való kattintással beleegyezel, hogy reklámot is tartalmazó hírlevelet küldjünk számodra, melyről bármikor leiratkozhatsz. Művészeti beiratkozás. Az óvoda köteles felvenni, átvenni azt a gyermeket, aki életvitelszerűen az óvoda körzetében lakik (kötelező felvételt biztosító óvoda ) (Nkt.


49. § (3)). Három csoportunkban − pipitér, pitypang , búzavirág csoport −, lehetőleg azonos életkorú gyermekeket igyekszünk együtt nevelni. Nevelői közösségünknek hat óvodapedagógus, egy pedagógiai asszisztens és négy dajka néni a tagja. A természet közelsége (Tisza-Zagyva torkolat), a csalási házas, lakóparkos környék biztosítja a nyugalmat, az egészséges környezetet.


Sétával, tömegközlekedéssel könnyen elérhető a városközpont is. Az iskolákhoz hasonlóan a kerület óvodái is nyílt napokon mutatkoznak be a leendő ovisoknak és szüleiknek. Az óvodák felvételi körzeteit az önkormányzati oldalon találjátok meg, ez alapján derül ki, melyik ovihoz tartoztok. Pestszentlőrinc–Pestszentimre méltán lehet büszke oktatási intézményeire. Megkönnyítvén a tájékozódást, az alábbiakban az összes önkormányzati, állami fenntartású és az önkormányzattal együttműködő intézmény közérdekű adatait felsoroltuk.


Mi egy másik óvodából érkeztünk ide,nagy izgalmakkal,várva,hogy kisfiúnk jó helyen lesz. Ez így is lett, tudom,hogy gondos kezek között van,rendkívül sokat foglalkoznak a Kicsikkel, remek programok vannak,az óvónénik,dadusok,és mindenki nagy szakértelemmel és gondoskodással várja a gyerekeket. Amennyiben nem ismerik gyermekük oktatási azonosítóját, arról az óvoda adhat tájékoztatást.


Pitypang művészeti óvoda beiratkozás

A táblázat elérhető itt. A beiratkozás időpontjait az önkormányzat határozza meg, a kisgyermekek szülei az óvodai nyílt napok alkalmával azonban már tájékozódhatnak az egyes intézmények munkájáról. Intézményvezetőként aggódva hallom a szülők gyakori kijelentéseit hogy,,a gyermekünk fogja eldönteni, hogy melyik tetszik neki, majd ő. Online is intézhető lesz az általános iskolai beiratkozás.


Ma megdőlhet a melegrekor de holnap már itt a hidegfront.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések