2017. október 18., szerda

Maldiv thai és gyógymasszázs központ

Maldiv thai és gyógymasszázs központ

A megnyugtató, frissítő, tápláló és gyógyító masszázsaink széles választéka garantálja vendégeink tökéletes kikapcsolódását és feltöltődését. Szakképzett thai masszőrjeink, és magyar gyógymasszőrünk kezei alatt megújul teste és lelke egyaránt. A thai talpmasszázs fantasztikus módja a kikapcsolódásnak. Ez az összetett kezelés a kínai akupunktúra és a thai masszázs elemeit ötvözi, lazító krémes-olajos masszázzsal.


Online SZÉP kártyával ( KH és OTP SZÉP kártya szabadidő zsebből ) vásárolhat ajándékutalványt. A különböző masszázstípusok árai összefoglalva , 3 6 és 1perces verziók elérhetőek. Hogy tetszett a masszőr? Gyógymasszázs -Thaimasszázs a Nyugatinál a Westend Mellett.


Olvasd el más emberek véleményét! A gyógymasszázs orvosi alapelvekre épített masszázstechnika. Wonderful and meditative ambient with the real Watpo style touch. So far the only place with the aut. Reviews Best Massage ever in my life - totally relaxing!


Maldiv thai és gyógymasszázs központ

Thai és gyógymasszázs szalon - Só utca 5. Royal Thai Massage Budapest - Lövőház u. A thai masszázsban a masszőr nemcsak tenyérrel és ujjhegyekkel masszíroz, hanem lábfejjel és könyökkel is. A nyugati masszázsokkal ellentétben a thai masszázs nem az izmokat dolgozza meg, hanem elsősorban a test energiáit aktivizálja, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal végig a test energiavonalai mentén. After some debate as to which massage I would choose I went for the Thai Mix Massage for minutes and an additional minute foot massage.


It was complete heaven. Szervező) által kezelt,karbantartott futó üzenőfali nyereményjátékra vonatkozik az alábbi feltételekkel. Rohanó városi életünkből pihentető kikapcsolódást jelent a több száz éves hagyományokon nyugvó, frissítő és feszültségoldó thai masszázs.


Maldiv thai és gyógymasszázs központ

A Siam Center szalonjába lépve speciális képességű, kedves, mosolygós thaiföldi masszőrnők veszik gondozásba. Várunk szeretettel a Harmónia Wellness Központ -ban egy nyári felfrissülésre! Ne feledjék kedves vendégeink, hogy most kedvezményben részesülnek ha kinyomtatva elhozzák szalonunkba vagy telefonjukra lementik az alábbi képet! Kellemes napot kíván a Harmónia Wellness Központ. This was a blessing in disguise as I was forced to look for another one.


Unwind and indulge with our glorious range of spa massages, beauty services. A day at Harmony Spa wouldn’t be complete without enjoying your favorite treatment. Kényeztető masszázsaink során ezeket a hatásokat különféle bőr- és testápoló készítményekkel, speciális eszközökkel, illetve sajátos eljárásokkal gazdagítjuk és tesszük intenzívebbé. Relaxáljon velünk, szakadjon ki Ön is a rohanó hétköznapokból és kényeztesse testét és lelkét egyaránt!


Maldiv Thai Masszázs (Budapest) Sprit Sportszerbolt (Hatvan) Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő (Budapest) Buda Fitness (Budapest) Ser-Land Oázis Fitness (Budapest) T-Forma Női Fitness és Aerobikstúdió (Debrecen) Balance Mozgás Kft (Budapest) Olivia Női Fitness Kft. Az angyal pedig látta, hogy szép az erdő, és elindult, hogy megkeresse három társát: a Jóság angyalát, a Szeretet angyalát és a Békesség angyalát. Gyertek - mondta nekik -, az erdő majd megnyitja az emberek szívét, és ti elhelyezhetitek benne a magatok kincseit.


Frissítő és Relaxáló Svéd masszőr és Thai masszőr. Gyerekkorom óta foglalkoztat a masszázs. A masszázs által szeretnék segítséget nyújtani ami fontos eszköze egészségmegőrzésnek, közérzetjavításnak, stresszoldásnak és a lelki egyensúly megtalálásának.


EGÉSZSÉG – HARMÓNIA – TERMÉSZETESEN. Gyógyítói szemléletünk középpontjában az EMBER testi-lelki harmóniájának helyreállítása és megőrzése áll. Ezt olyan természetes, szelí mellékhatásoktól mentes, ugyanakkor hatékony gyógymódok segítségével kívánjuk megvalósítani, melyeket azoknak a betegeknek ajánlunk, akik nem kémiai anyagok tömeges bevitelével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések